The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Ремонт по домовете и офиси за град Варна - JOBMIX!

 

Извършване на ремонтни дейности и услуги по домовете и офиси само в град Варна и всеки, който има нужда от някоя от изброените услуги може да се довери на професионализмът на JOBMIX! Уеб сайт: JOBMIX.info

 

Ремонт и услуги по домовете и офиси, град Варна.

 

Електричарски услуги!

Електротехник за Ремонт по домовете и офиси на електроуреди и компоненти в гр. Варна, като електрически печки, жилищни и офис инсталации, смяна или ремонт на контакти и много други., електроуредите са доста разнообразни.

 

ВиК услуги!

Водопроводчик за ВиК услуги по домовете и офиси в гр. Варна, като ремонт на различни компоненти по мивки, тоалетни, свързване на бойлер и юнга към мрежата в това число и свързване на електрическата част, да допълним към различните компоненти за ремонт - кранчета, смесители, мръсни канали, всякакви меки връзки свързани към уредите и други.

 

Заваръчни услуги!

Извършване на заваръчна дейност по домовете и офиси в гр. Варна, като заваряване с електроди и СО2 на малки и средни метални конструкции от винкели, разнообразни профили, тръби и други подобни железарски проекти.

 

Компютърни услуги!

Компютри, компютърните услуги, които се изпълняват в дома или офиса в гр. Варна и дистанционно са за направа на сайт върху платформи за споделено съдържание, организация и поставяне на сайт на хостинг акаунт, цялостна оптимизация на сайт, поддръжка на сайта и популяризирането му.

 

Разбира се предлагат се и допълнителни по-маловажни но от значение услуги по домовете и офиси.

 

Домашен и офис помощник!

Домашен и офис помощник за гр. Варна. Услугата е валидна за дома и офиса, като обща работа. Работа свързана с почистване на дома и офиса, боядисване на дограми, пазаруване, помощ за възрастни хора и всякакви разнообразни действия свързани с домашната среда или офиса.

 

Транспортни услуги!

Транспортни услуги. Всеки може да се възползва от безопасните транспортни услуги предлагани от JOBMIX-ВАРНА Те са две основни, като куриер под наем - може да използвате JOBMIX да прави доставки в момент в който Вие самите не можете. Личен шофьор, предвид обстоятелствата можете да използвате услугата на JOBMIX за личен шофьор, като това ще бъде напълно безопасно за Вас.

 

Приятел под наем!

Приятел под наем в гр. Варна. На пръв поглед странна услуга, но много популярна в европейските държави и в Азия. Какво се има предвид услугата "приятел под наем" предлагана от JOBMIX. Вие си поръчвате приятел, когато сте самотни и нямате някой близък до себе си, когато имате нужда от компания за различни дейности, като разходка, пазаруване, на кафе, кино, компания за важно събитие. Просто разновидностите са почти безкрайни за да си наемете компания за тях - приятел под наем. Има само две условия, които трябва да се спазват и те са, че са забранени всякакви любовни взаимоотношения с приятеля под наем, забранява се и употребата на приятеля под наем за насилие и подтикване към насилия на личности. Ако спазвате тези условия, то Вие ще имате наистина честен и искрен приятел, макар и той да е под наем.

 

НИСКИ ЦЕНИ, ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА, ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ!

 

Тези ремонтни и други услуги са валидни само за град Варна, а ако не сте от град Варна, но сте се запътили на там - спокойно може да се свържете с JOBMIX! Как? Посетете уеб сайт: JOBMIX.info, където може да се свържете по телефон или да изпратите заявка с обяснение от каква услуга се нуждаете.

 

Мото: JOBMIX Е НА ВСЯКЪДЕ! ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА JOBMIX!

 

Благодаря на iskam-pari.com за проявения интерес за рекламиране и подкрепа на JOBMIX - момчето за "почти" всичко в град Варна.

Автор на статията Източник: iskam-pari.com

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2017 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg