ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

РЕКЛАМА НА СТАТИЯ В ДИРЕКТОРИЯТА - ISKAM-PARI.COM

"Реклама на статия с dofollow линк в качествен сайт-директория" - iskam-pari.com

 

"Рекламата" е, неизменна част за всичко, важна е при всеки стартиращ бизнес, важна е за по-голям човекопоток и евентуално бъдещи клиенти или просто читатели. Наясно сте, че без реклама никой няма да разбере за вашата дейност. Рекламата и то качествена реклама струва пари, а какво ли ще бъде ако не плащате постоянно за реклама и все пак да имате успеваемост? Доста добре ще си кажете. Все известно е, и на всякъде виждате съвети, че трябва да регистрирате сайта ако имате или обява в различни други специализирани сайтове за обяви - наречени директории за да я види някой тази реклама. Ако имате сайт, трябва и да го оптимизирате, а това от една страна става като го записвате по директориите.

 

Реклама на статия и линк в директория с dofollow атрибут.

Само за реклама на PTC сайт - тук.

 

Още малко за оптимизацията на сайт. Има много фирми в България за тази процедура. Просто си пригответе няколко хиляди лева - ако имате в излишък.

 

Друг важен момент е, че не всички сайтове където ще регистрирате вашия сайт или просто ще оставите линк връзка от тях към вашия сайт са благоприятни за вашия сайт. Трудно изречение, ако трябва го прочетете още веднъж. Защо да е неблагоприятен някой сайт за моя? За да се хареса един сайт на "Google", то сайта Ви трябва да е чист. Нека ви дам един пример. Аз съм мъж и ще се отнеса така, ако жена чете това, моля да ме извини.

 

Преди да се срещна с хубавото момиче, за което мечтая (Google), аз съм се ръкостискал преди това с човек с мръсни ръце (лош сайт) от където и моята ръка (моя сайт) се е оцапала - примерно боя. Срещам се с момичето, което обожавам и си протягам ръката за ръкостискане - ефекта ще е? О, не не извинявай, мръсен си, върви да се измиеш и тогава ще се ръкостискаме и ще те приема - това ще каже момичето и край, вече има едно на ум, че съм неотговорен спрямо нея. Така реагира Google към сайтове с лоши връзки. Затова трябва да се внимава къде публикувате линк към вашия сайт.

 

За да не страдате от отхвърляния на сайта Ви от Google, препоръчвам Ви да използвате качествени сайтове за публикуване на статии, както и връзките от вашите статии да са с "dofollow" атрибут към вашия сайт - ще ги определя така, чисти и качествени връзки, които Google много ги "обича" чрез които ще заобича и вашия сайт.

 

Такова благоприятно място, където може да рекламирате статия заедно с линкове, сочещи към вашия сайт е, iskam-pari.com, изключително качествен, оптимизиран, с постоянни "dofollow линкове", доказал се и обичан от Google, който ще даде тласък на вашия сайт, гарантирано, ще забележите. ISKAM-PARI.COM е различен сайт както виждате, доста разминаващ се от нормалните сайтове и това го прави уникален. ISKAM-PARI.COM се превърна и в обичан сайт за голям кръг от потребители, може да се каже, че вече е директория за споделяне на статии с лавинообразен положителен ефект! Статия публикувана тук има огромна тежест и това влияе за класирането и в Google. За период от няколко дни, Google я "харесва" и я изпраща на челни позиции, ако не до седмица, това ще се случи за около 3 4 седмици - зависи от конкуренцията Ви, колко е превзет пазара от тази ниша. Ще я изпрати на челни позиции - меко казано, за постоянно с помощта на iskam-pari.com, а това е важно нали? Знам от опит.

 

Реклама на статия с линк в качествена директория - iskam-pari.com

Офертата за реклама на статия с линкове (2) в iskam-pari.com е следната. Ако умеете да пишете и си разбирате от това, което практикувате, просто напишете статия минимум 800 думи и я изпратете на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. заедно с 2 ваши линка, препоръчително е 1 линк на основния домейн и 1 на вътрешна страница от вашия сайт, както и снимка - отговаряща на вашата дейност.

 

Ако не ви се занимава с писането, iskam-pari.com ще се погрижи за това. При всички случаи, статията ще се оптимизира така, че да е перфектно представена, както за читателите, така и за Google - все пак се стараем за вниманието и на двете страни.

 

Статията НЕ Е безплатна, тъй като в iskam-pari.com се хвърля много труд (години), който се отплаща, който ще се отплаща и на Вас с времето. Затова, ако Вие напишете статията ще заплатите еднократно $16 - в тази цена влиза публикуване и най-важното, оптимизацията и. Ако iskam-pari.com се заеме с писане, публикуване и оптимизация на статията ще заплатите еднократно $36 - по принцип това е най-добрия вариант, само трябва да нахвърляте с няколко изречения за какво да се пише в статията. Цените са крайни и еднократни, а статията остава за постоянно в редиците на iskam-pari.com без повече разходи за Вас.

 

Не вярвате в ISKAM-PARI.COM? Как намерихте тази статия, ще Ви отговоря - в Google, защото никъде другаде не е публикувана. SEO оптимизирана е, за около 7 фрази и тази статия се намира от 1-ва позиция до 8-ма позиция на първа страница в Google, а Google дава поне още толкова думи и фрази бонус. Имайте предвид, че статията е написана на 22.1.2016г, а конкуренция има голяма. Кой печели, ISKAM-PARI.COM или съмнението Ви?

 

Искате ли да се покажете на челни позиции в Google, когато потребител търси нещо от вашата ниша на практика? Пишете на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg