ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още
ISKAM-PARI.COM се продава!Информация:

ISKAM-PARI.COM е създаден през 2012 година и до момента е на челни позиции за дейността описана в сайта. Максилано оптимизирани страници и авторитет на самия домейн (iskam-pari.com), което гарантира отлична работа, както на сайта, така и на потребителите. ISKAM-PARI.COM е светкавично бърз според google speed test [91 от 100 за мобилни устройста и 97 от 100 за компютри], която скорост е от съществено значение за челните позиции в Google. ISKAM-PARI.COM се намира по всевъзможни ключови думи исписани от потребителите в Google свързани с дейността. Предвид качеството на домейна, ако той се използва за друга дейност и се реоптимизира то гарантирано ще бъде отново на челни позиции. Сайта може да се използва като блог или действаща лендинг страница към бизнес.

Към домейна се прилагат админ панела и хостинг акаунта. Към домейна се прилагат и поддомейните bg.iskam-pari.com И clixsense.iskam-pari.com, който от своя страна са максилано оптимизирани и напълно перфектни, както за търсещите машини, така и за потребителите. Към поддомейните се предоставят и админ панелите.

Към момента за сайта ClixSense с помощта на iskam-pari.com И поддомейните се регистрират средно 4 потребителя на ден (всеки ден).

Към момента за сайта NeoBux с помощта на iskam-pari.com И поддомейните се регистрират средно 2 потребителя на ден (всеки ден).

ISKAM-PARI.COM и съответните поддомейни се рекламират сами поради перфектната оптимизация, както в Google, така и на всякакви други места. Сайта се посещава от потребители из цял свят и основно от България. Както средното посещение на iskam-pari.com, bg.iskam-pari.com и clixsense.iskam-pari.com е 250 уникални посещения на ден, генериращи над 700 разглеждания на страници всеки ден.

всичко това ще получите и съдействие и настройка по прехвърлянето на собствеността и допълнителни въпроси по работата на ISKAM-PARI.COM и съответните поддомейни и смяна на всякакви линкове и др.

Цената на ISKAM-PARI.COM е 7000 лв. включваща и поддомейните и всички текствове и видео клипове описани в сайтовете. Продажбата може да се извърши и чрез заверка пред нотариус.

За връзка И запитвания използвайте имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.