ISKAM-PARI.COM се продава!

Информация:

ISKAM-PARI.COM е създаден през 2012 година и до момента е на челни позиции за дейността описана в сайта и най-големият инструмент в България за дейността. В същото време е най-полезния сайт използван от потребителите ВСЕКИ ДЕН. Максимално оптимизирани страници и авторитет на самия домейн (iskam-pari.com), което гарантира отлична работа, както на сайта, така и на потребителите. ISKAM-PARI.COM е светкавично бърз според google speed test [91 от 100 за мобилни устройста и 97 от 100 за компютри], която скорост е от съществено значение за челните позиции в Google. ISKAM-PARI.COM се намира по всевъзможни ключови думи исписани от потребителите в Google свързани с дейността. Предвид качеството на домейна, ако той се използва за друга дейност и се реоптимизира то гарантирано ще бъде отново на челни позиции. Сайта може да се използва като блог или действаща лендинг страница към бизнес.

Към домейна се прилагат админ панела и хостинг акаунта. Към домейна се прилагат и поддомейните bg.iskam-pari.com И clixsense.iskam-pari.com, който от своя страна са максилано оптимизирани и напълно перфектни, както за търсещите машини, така и за потребителите. Към поддомейните се предоставят и админ панелите.

Към момента за сайта ClixSense с помощта на iskam-pari.com И поддомейните се регистрират средно 4 потребителя на ден (всеки ден).

Към момента за сайта NeoBux с помощта на iskam-pari.com И поддомейните се регистрират средно 2 потребителя на ден (всеки ден).

Статистиката по-горе е на седмична база. Реално как стоят нещата за ClixSense и NeoBux: днес ще се регистрират 3 потребитела, утре 1, в другиден 8 и т.н. Всеки ден е различен и удоволствието от това ще го усетите веднага след смяна на линковете с вашите съответстващи на сайтовете (ClixSense и NeoBux).

ISKAM-PARI.COM и съответните поддомейни се рекламират сами поради перфектната оптимизация, както в Google, така и на всякакви други места. Сайта се посещава от потребители из цял свят и основно от България. Както средното посещение на iskam-pari.com, bg.iskam-pari.com и clixsense.iskam-pari.com е 250 уникални посещения на ден, генериращи над 700 разглеждания на страници всеки ден.

ISKAM-PARI.COM се продава поради невъзможността за поддръжка поради друга дейност на Администратора.

Всичко това ще получите и съдействие и настройка по прехвърлянето на собствеността и допълнителни въпроси по работата на ISKAM-PARI.COM и съответните поддомейни и смяна на всякакви линкове и др. За период от 1 седмица.

Цената на ISKAM-PARI.COM е 5500 лв. включваща и поддомейните и всички текстове и видео клипове описани в сайтовете. Продажбата може да се извърши и чрез заверка пред нотариус ако това е важно за Вас.

Реално инвестицията в долари е около $3278. Инвестиция, която реално се избива за около година - дори и за по-кратко време. Възвращаемостта ще се покачва в пъти през времето, докато съществуват тези сайтове и ако поддържате дейността на ISKAM-PARI.COM по същия начин. И само за фенове, ако се занимавате и се грижите за ISKAM-PARI.COM ще бъдете идеално възнаграждавани всеки ден с нови регистрирани и активни потребители (уточнение: не може да се гарантира сериозността на всеки новорегистрирал се потребител защото всеки е със своето мислене и интереси, но iskam-pari.com свежда отказалите се потребители до минимум). В това число да се грижите за честата актуализация на информацията в сайта (текстове и снимки) и помагане на потребителите чрез данните за контакт, които ще си оставите за връзка. В това положение напредването Ви е гарантирано поради факта, че всеки ден хора искат да печелят пари, а в интернет това е най-лесно. А с нашия начин това е перфектно за всеки, а и щом ISKAM-PARI.COM е на всякъде, то ще печелите новорегистрирали се потребители постоянно в акаунтите Ви на ClixSense и NeoBux.

ISKAM-PARI.COM покрива напълно нищожните задължителни разходи за подновяване на домейна (24 лв. на година) и хостинг (141 лв. на година).

Получавате НАПЪЛНО ДЕЙСТВАЩА СИСТЕМА НА ГОТОВО! Плюс специални бонуси за сериозните.

За връзка И повече информация използвайте имейл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.