ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

25Clix

Захранвай сметката си всеки ден с $0.20 щом си №1 - гарантирано.

Насладете се на един интересен начин да печелите пари от играта "25Clix" предоставена на всички които искат да спечелят $0.20 бързо и лесно за няколко минути. Не се регистрирате никъде, не се извършва нищо сложно освен бърз преглед и откриване на знака #. Имате 25 опита от които гарантирано ще спечелите. Забавлявайте се.

Бюджет $0 - Старт игра: на изчакване, ще се обяви във Facebook страницата. - Спечелили: в ляво на FB страницата^.

Всичко за paid to click сайт.Как да печеля пари?Работа с интернет и компютър.Съвети и уроци за успех с PTC сайт.Печелене на пари чрез интернет с решаване на задачи.
Как се теглят пари от PayPal и как се вкарва 4 цифрения код.Начини за печалба на пари в интернет.Записване на сметка в сайт.Преминаване в по-горно членство в сайт.Теглене на пари от сайт.
Вкарване на пари в сайт.Как се прави реклама в ClixSense.Как се прави реклама в NeoBux.Как се прави реклама в CashnHits.Важни неща за работата в ptc сайт.
Лесна печалба на пари - Особености на рекламите в ptc сайт.Искам да печеля пари - основни термини.Бързи и лесни пари в интернет.Печелене на пари с PTC сайт.Стратегия и ръководство за правилна работа с ClixSense.
Ръководство за правилна работа с NeoBux.Как се печелят пари - Полезно за ClixSense.Правене на пари - полезно за работата с NeoBux.Правилна регистрация в ClixSense.Бърза и лесна регистрация в NeoBux.

Преди всичко обърнете внимание на Facebook страницата дали има спечелил днес (в дясно - публикации от други). Ако няма може да започнете. Играта се обновява (размяна на знака след откриване) в 20:00ч. Всеки ден печели САМО ЕДИН човек който открие първи знакът #.

1. Натиснете на квадрат (число) по-горе - ще се отвори страница от сайта.

2. Открийте знакът # който се намира до дума# в текста. Ако го няма в тази страница, затворете от Х и продължете с останалите квадрати (страници).

3. Напишете коментар във Facebook страницата по-долу:

Знакът # се намира в номер (номерът на квадратът), в изречение (изречението).

Това е за доказателство, че ПЪРВИ СТЕ ОТКРИЛИ знакът #.

4. Напишете лично съобщение във Facebook страницата като оставите PayPal Емайла си за да си получите парите.

Играта се спонсорира изцяло от iskam-pari.com

Ако има проблем спрямо играта, моля натиснете бутон "ПОПИТАЙ" в менюто.

Автоматично плащане не е нужно за сега, затова ще се водим по кратките стъпки по-горе.

Събрания бюджет се пуска в играта до неговото изчерпване (обикновено за около месец) след изчерпването играта спира до събиране на нов бюджет (обикновено за около месец). Бюджета е $6

Благодаря.

19.2.2014г.

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)