ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

Fashionsko.bg онлайн магазин за дамска и мъжка мода.

 

Български онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи!

 

Здравейте приятели, бих искал да Ви запозная с един изключителен, създаден и работещ в България онлайн магазин за дрехи, който доста смело се набива на очи и който гарантирано ще предизвика голямо Фешънско настроение във Вас.

 

Онлайн магазин Fashionsko.bg "Фешънско.бг"

 

Още щом влезете в онлайн магазина, впечатление прави изключителната изработна на магазина, дизайн, продуктов каталог, продуктова страница и още. Не на последно място искам да отбележа, че самия онлай магазин създава изключително приятно чувство на поглъщане и свобода, съвсем далеч от обикновен онлайн магазин за дамски и мъжки дрехи. На практика може да разглеждате едни и същи неща без дори да почувствате, че Ви е омръзнало да обикаляте из продуктите.

 

Като стана въпрос за продуктите, във Фешънско може да намерите едни качествени и красиви дрехи излизали на пазара, да не говорим, че цените са изключително поносими - направо си е евтино. За сравнение с уж известните модни марки, цената за такива продукти е твърде скъпа за обикновения човек и на практика дрехите им са еднообразни и скучни. За разлика във Фешънско.бг ще намерите изключително привлекателни дрехи избирани с голямо внимание от различни производители от цял свят, само и само да Ви радват и да се чувствате добре в тях.

 

До колкото разбрах от доста "нахално" проучване, те умишлено не предлагат на своите клиенти дрехи от най-известните марки. Сплотеният им екип вярва, че за да се чувстваш добре в дрехите си не е важно да е от най-добрата марка. Защо ли? И аз се запипах същото и установих, че ние всъщност плащаме за марката, а не колко яко ще се чувстваме в дрехите си. Има смисъл нали? Е, това е да имаш Фешънско настроение с това, в което си облечен - важно е да ти е яко без да си изпразваш джоба.

 

И още един парадокс! Всичко живо, говоря за онлайн магазините се натискат за предварително плащане - онлайн с карта. Фешънско.бг направо са си написали, че не използват подобен метод за предварително плащане и колкото да им се иска на клиентите. Може би отново ще се запитате, защо? Направо ще отговоря на "подсъзнанието им" - за да не се прецакате! Може да Ви се струва смешно, но Фешънско.бг използват само наложен платеж, плащаш само тогава, когато харесаш и си вземеш това, което си си поръчал. Инъче, не е лошо плащането онлайн с карта, но и според мен си е връзване. Например, така и така си платил, защо да не те мотаме, докато се откажеш да се занимаваш с бюрокрация и парите ти останат за онлайн магазина. Или така и така си платил, защо пък парите ти да не ги оставим в "твоя акаунт" в кавички за бъдещи поръчки - добре, но, парите не си ги получавате и....е поръчайте си отново ако искате. И отново парите ви не са във вашия джоб. Всеки сам решава за себе си.

 

Това по-горе, мисля, че прави доста голямо впечатление, а Фешънско.бг очевидно има за цел да предотврати всякакви лоши ситуации и да ви направи наистина щастливи по един нормално-нестандартен начин.

 

Нека продължим...

 

Фешънско.бг (Fashionsko.bg) e, онлайн магазин с доста разнообразни продуктови категории, като започнем от:

дански дрехи:
  • - ежедневни рокли;
  • - официални рокли;
  • - поли;
  • - гащеризони;
  • - дънки;
  • - фланели;
  • - бельо;
  • - и много други.
На практика може да се облечете с дрехи за едно кафе в близкото барче, дрехи, с които да отидете на дискотека, както така и с по-изискани дрехи за ресторан примерно. След това, преди да си легнете може да облечете и някоя нощница или бельо също закупени от онлайн магазин Фешънско.бг

 

Да не забравим и мъжете, за тях също има голямо разнообразие от дънки, тениски, фланели, якета, шорти и още разнообразни мъжки дрехи.

 

Всичко по-горе е подправено с много добри и топли чувства за да може и най-върлия критик да се вклюби в онлайн магазина и да си каже - добре, това е нещо различно и прекрасно!

 

Доставката им е много бърза. Ако поръчате продукт преди 16ч., то веднага на следващия ден може да пипнете и пробвате продукта. Хубавото е, че ако нещо не Ви хареса спокойно може да го върнете без обяснения - никой няма да Ви пита "ама как, защо... просто връщате ако не ви хареса нещо.

 

Без съмнение онлайн магазин Фешънско.бг може да се превърне в запазената Ви марка за обновяване на гардероба с дрехи.

 

Без малко да забравя социалните мрежи, където може да ги намерите и последвате, аз вече съм им фен и ги следвам, бъдете и вие част от това велико Фешънско приключение:

 

- Facebook!

- Twitter!

- Instagram!

- YouTube!

 

[ КЪМ ОНЛАЙН МАГАЗИНА ]

 

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.