ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Начини за Печалба на пари в интернет!

Печалба на пари с "paid-to-click" сайтове!

 

В тази статия ще опишем начините с които да печелите повече пари в интернет, а от съвкупността на всички тях ще бъдете по-удовлетворени. Повече внимание ще обърнем към ClixSense, NeoBux в менюто.

EasyHits4you

 

CashnHits! PTC

Добър начин за печелене на пари в интернет.

ИНФО: CashnHits има проблеми и в момента е недостъпен.

(препоръчителна регистрация в този сайт 100% оценка от iskam-pari.com)

CashnHits! До момента има над 338 000 потребители на които е платил над $345 000.

CashnHits е създаден през 2009 година и е неизменно в интернет и в допълнителната работа на потребителите.

CashnHits плаща редовно на потребителите си, а доказателства за тях може да намерите във форума на сайта след регистрация или в интернет пространството. CashnHits се нарежда сред Елитните PTC в индустрията.

Няма ограничение на директните реферали които каните, може да имате колкото си искате. Приемат се регистрации от цял свят.

Печелите по около  $0.05 - $0.10 ( пет, десет цента ) на ден само от вашите кликове без директни реферали, а минимума който може да изтеглите е $0.60 - които се правят доста бързо.

Печелите от:

Рекламите се намират на бутона Earn Money в горния край на страницата - ще се покаже падащо меню където се намират вариантите изброени по долу.

1. Гледане на реклами PTC Ads. Които идват през целия ден по няколко. Около 40 на ден.  След като изгледате реклама, ще се покаже число, натискате на същото в съседната картинка. Ще се появи малък зелен поздрав след което натискате "Х" и продължавате с останалите.

2. Гледане на клипове в YouTube Video Ads (които не са всеки ден, но идват често). Ще ви се покаже дълъг правоъгълник с надпис и цена в дясно, като натиснете върху него ще се покаже малък прозорец на който натискате бутона Click Here to View the Video, ще се покаже поле което се пълни, изчаквате да се напълни и натискате оранжевия бутон Click Here to Get Credited.

3. Лотария Cash-iN-Grid, както в ClixSense и ProBux (с квадратчетата).

4. Харесване на спонсорирани страници във Facebook. "Харесва ми" FB Like ADS.

5. Задаване на "AutoSurf" Autosurf - <-- като натиснете, ще се появи син бутон Start Surfing , след като го натиснете ще се появи прозорец пак със същия бутон Start Surfing натискате го и оставяте само да си работи и печелите автоматично без да правите нищо. Зададени са 20-30-40 до 300 реклами които се въртят до изчерпването, след като се изчерпят, до спечелената сума се показва знак "NAN", което означава, че е дошъл края на автоматичните реклами и натискате "Х" да се затвори страницата, а следващите автоматични реклами са на другия ден. Периодично може да се проверява за нови автоматични реклами.

6. Попълване на оферти - общите оферти са да се присъедините към някой сайт и да станете реферал ( има изисквания ).

7. Борса обмен на реклами - Click Exchange - вие гледате рекламите на някой друг и печелите парични награди и точки, когато ви се появят 4 числа "1-2-3-4" избирате си едно число и натискате, ще получите награда, малка сума, рекламни кредити и други.

8. Промотиране - показване - на специална връзка с реклами на която е вашето име, според който се отчита печалба за вас - не е от важност, но ако ви интересува може да питате. 

Винаги натискайте на бутона Account в левия край на страницата за да се рестартира системата и ще ви отведе във вашата статистика където ще следите печалбата си и какво правите общо.

Може да зададете сметката си ( Емайла ) от PayPal, след като съберете пари да си ги прехвърлите.

От директни реферали печелите до 100% от техните кликове на реклами и др.

Когато отворите сайта, ще видите син бутон "Join Now" натискате го и си въвеждате данните, проверявате за Емайл за потвърждение, ако има го натискате. 

Входа в сайта е през "Login" горе в дясно на страницата.

Когато се регистрирате ще видите поле "PIN" където да напишете ПИН-код, този ПИН-код го запазете много добре или го запомнете защото когато си теглите парите ще ви се иска ПИН-кода за да потвърдите, че вие заявявате тегленето. Без този ПИН-код няма да можете да си изтеглите парите и др.

Регистрацията е подобна на обяснените сайтове в менюто така, че няма да ви е проблем. А ако има такъв, моля обсадете го като пишете тук в сайта.

Видео ревю CashnHits.

CashnHits!

 < РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ТУК >

 (+ малък поглед в сайта)

 

EasyHits4U Traffic Exchange

Най-добър начин за печалба на пари с трафик сайт в интернет EasyHits4U!

ИНФО: EasyHits4U. С този трафик сайт ще печелите нормално само да искате.

(Препоръчителна регистрация 100% оценка от iskam-pari.com)

The Most Popular Traffic Exchange

Печалба от:

1. Рекламиране на реферален линк.

2. С безплатното сърфиране печелите пари! За всеки 1000 прегледа в трафик зоната печелите $0.30! Напълно безплатно.

3. Когато поканите някой, трафик сайта ще ви плати $0.10 когато са прегледани 100 реклами в трафик зоната от поканения - Еднократно.

4. Ако смятате да рекламирате сайт - блог, то пак ще сте в трафик зоната и за всеки ваш преглед на реклама, ще получавате преглед на вашия сайт - блог 1:1! Очакват ви и много изненади докато сърфирате. Това, че печелите пари от сърфирането, имате и награди от кредити за допълнителна реклама на рефералния си линк или сайт - блог.

5. Минимумът за теглене в EasyHits4U е твърдо $3. Парите се изплащат в 7 дневен срок.

Как да запиша линк, за да се вижда пред останалите в сайта?

- След като си влезете в акаунта, погледнете вляво където ще видите менюто. Най-отгоре в менюто в бежов фон пише "My Sites" и натискате. Ще се покаже таблица където да въведете данни. В първото поле "Link" слагате реферален линк или какъвто сайт искате да показвате на останалите потребители. Във полето "Title" пишете името на сайта. Отбелязвате сайта на какъв език е от "My site is in" -падащото меню. Ако има нещо допълнително го дописвате. Натискате на бутона "Add Site" и сайта ще се зареди за проверка, изчаквате брояча да отброи и натискате сивото бутонче. Сега сайта ще се покаже в таблица.

Как да печеля кредити?

- Кредитите означават, че колкото пъти вие видите сайт, толкова пъти някой друг ще види вашия сайт. За целта трябва да печелите кредити. Точно пред вас има два големи зелени бутона. В единия от тях пише "Start Surfing (1:1, 20sec)" и го натискате. В левия ъгъл ще се покаже брояч, след като изтече времето ще се покаже анти-бот проверка, обикновено събиране и изваждане на числа и натискане на една от двете еднакви картинки. Повече събрани кредити по-добре за вас и вашия сайт. Захранването на сайта със събраните кредити става по следния начин. Докато си гледате кредите погледнете под рекламата-банер в средата където под нея има думички - натиснете на "Go to account". Натискате пак на "My Sites и ще се покаже сайта. Под таблицата на сайта са изписани събраните кредити. В таблицата на сайта най-вдясно има празно поле където пишете наличните кредити и натискате на бутончето по-долу "Assign. Сега захранихте сайта си с кредити. Може да продължите да печелите кредити по същия описан начин по-горе.

Регистрацията е подобна на останалите сайтове. Ако има нещо не ясно може да попитате. Може да се регистрирате и автоматично, без да попълвате нищо, стига да имате активен профил в Google. Ако нямате е хубаво да си направите, ще ви е полезно за всичко.

EasyHits4U!

РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ТУК >

 

ProBux! PTC

ИНФО 14.10.2014 г.: ProBux. Този сайт дълго време имаше някои нередности и след достатъчно търпение от страна на iskam-pari.com бе изтрит. Някои неща за ProBux все още ще останат описани в iskam-pari.com за не определено време.

 

Регистрация и в Payza е хубаво да имате, защото някои сайтове работят с този платежен процесор.

За да се регистрирате в Payza заповядайте от ТУК.

 

Ojooo! PTC

ИНФО 22.1.2015г.: Ojooo. Сайта спря да отговаря на условията на iskam-pari.com за качествен сайт. Той е премахнат от сайта, но информацията за него остава за неопределен период от време.

 

Тези начини за печалба на пари от интернет взети заедно са идеални за домашна (надомна) работа. Разгледайте и основните "ClixSense" и "NeoBux".

 

ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПЛАЩАНЕ

След като си изгледате рекламите, опреснявате страницата от "рефреш" за да се покаже печалбата ви.

Рекламите се обновяват на всеки 24 часа след като са изгледани (гледате ги сега, а утре пак по същото време). Но, може да проверявате за новодошли реклами през целия ден. Това се отнася за всички сайтове в програмата.

Автор на статията Източник: iskam-pari.com

Обновено на 22.1.2015г.

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Решаване на задачи

 

За Въпроси относно някой сайт, заповядайте в "ПОПИТАЙ" в менюто.

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg