ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Условия и Действия за реклама на PTC сайт.

 

ISKAM-PARI.com има за цел всеки потребител независимо дали е член на iskam-pari.com или не, да може да рекламира своите сайтове с цел да се записват хора в тях. Тук Вашия сайт или сайтове ще бъдат преглеждани стотици пъти седмично в процеса на Вашата рекламна кампания, като по този начин ще имате голяма вероятност потребител/и да се запише точно във Вашия сайт. За целта е нужно да се абонирате от заявката по-долу.

 

Рекламната кампания на Вашия PTC сайт се провежда по следния начин:

1. Тъй като в iskam-pari.com са изложени 4 сайта ( ClixSense, NeoBux, CashNHits, EasyHits4you ) Вие имате право да рекламирате всеки друг PTC сайт.

2. Ако сайта, който искате да рекламирате е наличен в момента, препоръчително е да изчакате изтичането на времето на предходния.

3. Ако искате рекламата Ви да продължи, нужно е да изпратите преди края лично съобщение на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. с обяснение, че искате да удължите срока на даден сайт, веднага след това е нужно да направите плащане за новото подновяване.

4. Задължително при попълване на заявката по-долу се записват - име на сайта, кратко описание за сайта, банер на сайта с размер (468 / 60), реферален линк и Имейл за връзка с Вас от страна на потребител регистрирал се в сайта.

5. Всяка кампания е с валидност 1 седмица ( плътни седем дни от нейния старт).

6. Всяка кампания е на стойност $5 / за сайт.

7. Всяка реклама има риск. ISKAM-PARI.com не може да гарантира за записване на потребители към рекламирания от Вас сайт. Всичко зависи от това, дали потребителя е склонен да работи в определения сайт. ISKAM-PARI.com гарантира, че ще има кликове от потребители на рекламирания сайт.

 

Пример на рекламна кампания:

ClixSense
Валидност: 12.10.2015г.
Плаща с: PayPal Paytoo Neteller
Сайта ClixSense е в действие от февруари 2007 година. Разполага с опции - реклами, задачи, оферти, лотария и не ограничен брой записали се директни реферали. <РЕГИСТРАЦИЯ>
За контакт: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Сайтове ще се поставят на ТАЗИ СТРАНИЦА която ще е на видно място.

 

ИЗПРАТЕТЕ ДАННИТЕ ПОКАЗАНИ ПО-ДОЛУ НА This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ЗА ЗАПИСВАНЕ.

  • Име на сайта.

  • Кратко описание за сайта.

  • Банер на сайта ( 468 / 60 ).

  • Реферален линк.

  • Валиден Имейл адрес.

  • PayPal Имейл адрес за доказателство на плащането.

Заявката и плащането стават по едно и също време. След потвърждаване ще получите Имейл и сайтът ще се запише в редиците.

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg