ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Единствената успешна стратегия-ръководство за ClixSense.

 

ClixSense е сайт необикновен, сайт за народа, сайт с прекрасни възможности за печелете на пари. Останалата възхвала ще я оставя на вас, защото ще осетите доста положителни качества на сайта. Едва ли ще повярвате дори и като започнете да печелите пари с ClixSense, даже ще си мислите, че нещо се е объркало.

 

Стратегия-Ръководство за работа с ClixSense.

Нека разгледаме първо какво се печели с "Premium" членство в ClixSense защото то е ключът към огромния успех и по-долу ще разгледаме единствената стратегия за ClixSense или по-точно може да се нарече правилния начин за работа в ClixSense. Членството не е задължително, то е по желание! Може да си останете и с безплатното членство (Standard), като разбира се няма да загубите нищо от това. Premium членството е съсредоточено в един от най-печелившите аспекти които ще разгледаме - партньорска програма. С това членство идват и големите пари!

 

 

Списък с нещата които печелите с Premium членство в ClixSense!

 

4 сигурни реклами по 1 цент всеки ден + още около 30 бонус реклами (1 реклама за Standard потребители+около 20 бонус реклами).

 

1 цент от клик на ваш реферал (0.004 за клик на Standard потребител).

 

БОНУС: $2 за всеки ваш реферал направил $5 от кликове на неговите реклами и др. (Standard потребителите печелят $1 за всеки $10).

 

БОНУС: $0.10 за всеки който поканите (който се запише към Вас чрез Вашия линк), (Standard потребителите получават $0.05 за всеки поканен).

 

$2 когато ВАШ реферал купи Premium членство.

 

$1 от всеки реферал от 2 до 8 ниво преминал в Premium (Standard потребител не печели нищо).

 

60 клика за играта "ClixGrid" (Standard 30 клика).

 

Сега: За да имате успешна стратегия за работа в ClixSense то ви трябва "Premium" членство което струва само $17 за година, а тази сума е нищо в сравнение с печалбите след това. Защо трябва да си купите това членство, защото така ще се възползвате от 8 нива на партньорска програма и ще печелите суми които не сте "сънували". В този момент си задавате въпроса, "Та нали уж всичко беше безплатно, регистрирам се и печеля пари без да давам?". Да така е, безплатно е, и ще разберете как става от нищо-нещо.

 

За да изградите правилния подход с ClixSense и правилна стратегия за ClixSense с която да си осигурите много пари без да дадете и цент, просто трябва да направите някой стъпки в началото:

 

След като сте се регистрирали в ClixSense и поне малко сте опознали сайта, първата важна крачка към успеха която трябва да направите е, да си купите единственото "Premium" членство $17 за година. То не е задължително, но виждате сами какво печелите и го изтървате.

 

Общото е, винаги си гледайте рекламите, всеки ден каквото и да правите.

 

ПЪРВО - Гледане на рекламите всеки ден и решаване на задачи всеки ден до достигане на сумата от $17+. След това продължавате да си гледате рекламите и да решавате задачи за да печелите - хубаво е да се възползвате максимално и от тези опции. Дори може само с тях да печелите хубави пари! РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ - Тест |вижте как|

 

ВТОРО - Със събраните пари от по-горе купувате "Premium" членство.

 

ТРЕТО - След като сте купили членството, поканете като за начало само 3-5ма човека, ваши приятели познати, първо с най-близките. Покажете им как ще печелят, обяснете им, ДАЙТЕ ИМ ВАШИЯ СПЕЦИАЛЕН ЛИНК който се намира в акаунтът ви чрез който да се регистрират. А ако се чудите какво да им обясните, обяснете им това което четете тук. Обяснете им и те да направят същото да преминат в членство "Premium", да поканят техни си приятели и познати, за да се възползват и те от чистата печалба на партньорската програма. И така всеки следващ като си покани негови хора ще печели и следващия и следващия. Никой нищо не губи от това. Това е партньорската програма, ClixSense плаща на всеки, който поне малко си е направил труда и е показал, че наистина е тук да печели пари.

 

Сега ще осетите мощта на ClixSense и ето смисъла от "Premium" членството и големите пари.

И:

От какво печелите след като сте казали на вашите 5 човека какво да правят и след като те са казали на техните х5 (всеки следващ си кани примерно по минимум 5 човека) какво да правят и така хората се умножават и стават хиляди това е само за 5 човека може да каните колкото си искате, а след вас отново няма значение колко ще станат, вие ще печелите до 8 нива, как - взимаме печалбите от това членство които обяснихме в началото:

 

Реална таблица за печалбата на рефералите с ClixSense

Обяснението е и в Реферали ClixSense

 

Вашата работа е била да поканите първите 5 човека и да им обясните, от там на татък нищо не правите по този въпрос, те обясняват на своите хора и така нататък и всеки печели така, както вие в момента. И ЗА ВСЕКИ КОЙТО ПРЕМИНЕ В ЧЛЕНСТВОТО, САЙТА ЩЕ ВИ ПЛАЩА ПО СХЕМАТА ПО ГОРЕ. За вашите поканени хора от 1 НИВО по $2 на човек преминал в "Premium" членство и за всеки следващ по $1 до 8-мо ниво. Това се нарича чиста мързелива голяма печалба на пари ако не сте разбрали до сега! Трудно ли е? Ако трябва прочетете няколко пъти написаното ако не ви е станало ясно сега, за да ви се изясни. Това е мощта на ClixSense и страхотната партньорска програма. Това е правилната стратегия и начин за работа с ClixSense.

 

Не искате да се занимавате с това членство и с този начин за печалба на пари без да правите нищо? Тогава след като сте се регистрирали в ClixSense то започнете просто да решавате задачи, от които пак ще печелите доста добри суми и ето, безплатни пари само че с малко занимавка. РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ - Тест |вижте как|

 

Така или инъче, вие винаги сте на печалба каквото и да правите, както и хората които сте поканили!!!!!! Вие сте им помогнали и показали пътя да си печелят пари по най-лесния възможен начин. Те също ще покажат пътя на някой да печели пари и всеки ще е удовлетворен и с пари!

 

Защо сайта плаща така? Този сайт е с най-добрата програма за печелене на безплатни пари, от една страна всички помагаме на сайта да се разраства и да привлича повече рекламодатели и да печели. А в същото време плаща на нас страхотни суми с прекрасната си партньорска програма - защо плаща такива суми на нас с тази партньорска програма? Защото чрез нас дадения човек се е регистрирал и за благодарност получаваме награда за тази покана - колкото повече хора, толкова повече награди (ПАРИ). Какво по-хубаво от това.

 

И не забравяйте, гледайте си рекламите всеки ден които отнемат около 5 минути, те показват вашата активност. Решавайте колкото искате задачи, те ви носят добри доходи! Поканете някой ако сте си купили членството за да се възползвате от партньорската програма и му обяснете какво да прави и сайта ще ви плаща за това чисти пари! Не забравяйте - САЙТА ви плаща, вие по никакъв начин не разполагате с парите на този който сте поканили, поканения от вас си печели пари единствено и само за себе си, а САЙТА ще ви плаща (като благодарност) за това, че сте поканили сериозен човек. Ограничение колко хора да каните НЯМА независимо дали имате членство или не, колкото си поканите, толкова по-добре за вас, то е ясно. Ако изпълнявате тези 3 основни неща по-горе, ще печелите много пари! Това ще го разберете сами с времето.

 

Това беше правилната стратегия за ClixSense - ръководство, правилния начин за работа с този сайт. Надявам се с моята изложена практика за постигнете зашеметяващи суми - УСПЕХ!

 

ClixSense е най-добрия сайт предлагащ надомна работа в интернет - от измежду всички сайтове в интернет предлагащи всякаква работа. С ClixSense никога няма да съжалявате и времето, което ще отделяте ще ви връща много много пари!

 

Регистрация в ClixSense

Начало   ClixSense   Реклами в ClixSense   Реферали в ClixSense   Решаване на Задачи

 

"iskam-pari.com е на ваше разположение"

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg