ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Ръководство за правилна работа с NeoBux!

Изготвено от Администратор на iskam-pari.com

Работа в интернет!
Какво е Neobux ?

За всичко свързано с NeoBux, може да разгледате менюто. Тук е само Ръководство за работа с NeoBux.

Neobux е най-големия и най-известния сайт в PTC индустрията за печелене на БЕЗПЛАТНИ пари, докато си седиш вкъщи пред компютъра. Милиони хора са се присъединили и милиони долари са изплатени от дружеството NeoBux, а всеки ден хиляди потребители се регистрират и хиляди долари се изплащат. Ако не сте потребител на Neobux, то се регистрирайте за да печелите пари!

Когато за първи път научих за NeoBux преди около 4 години, аз мислех, че ще бъде невъзможно да печеля добри пари само с гледането на рекламите които очевидно не носят кой знае какъв доход. Нямах достатъчно образование и не знаех какво да правя и се отлъчих от сайта (което беше голяма грешка). След време започнах отново да работя със сайта без да чакам нищо особено, докато най-накрая разбрах как да печеля наистина пари за които си заслужава отделеното време и това искам да споделя с вас, да не останете с погрешно впечатление и да се откажете от NeoBux и да не печелите пари.

Как се работи с NeoBux?

В това ръководство ще обясня стъпка по стъпка какво направих аз, как се работи с NeoBux, какво се прави за да сте удовлетворени от NeoBux и да печелите пари които ще ви вършат някаква работа. Спокойно може да си печелите само с NeoBux по 200-700 лв. на месец само да искате!

Имайте предвид, че за всичко се отделя време и то е единствения ценен ресурс в тези сайтове за да може да печелите пари. Така и така всичко е безплатно и не давате пари за нищо, тогава може да отделяте колкото е нужно време (колкото искате).

Важното което трябва да знаете, че рекламите макар и да ви носят незначителна печалба трябва да ги гледате всеки ден, отнемат 4-5 минути което не е проблем. Те определят вашата активност и чрез тях печелите от другите неща (реферали).

Част 1:  Пробен период.

NeoBux има малко условие с което да се докажете. Условието е, да си гледате рекламите всеки ден най-малко 15 дни след регистрация и да имате най-малко 100 изгледани реклами за този период. Щом изпълните това вече може да се възползвате от целия капацитет на сайта.

След изпълнението....

Част 2:  Време за работа и печелене на пари!

В NeoBux има няколко опции от които да печелите пари:
  1. Гледане на реклами.
  2. Решаване на задачи.
  3. Директни реферали.
  4. Наети реферали.
  5. Лотария.

Гледане на рекламите.
Какво обяснихме Рекламите трябва да ги гледате всеки ден.

Решаване на задачите.
Тук идва и една от доста печелившите опции от които само със задачи може да си правите доста хубави пари - средно $3 на ден. Това е средното според всеки човек. Вие може да правите и много повече.

Директни реферали.
Директните реферали са хора поканени от вас, също много добра опция да печелите доста хубави пари. 

Наети реферали.
Наетите реферали се предоставят от самия сайт срещу съответното заплащане. Те не са по силата на всеки и засега ще ги оставим на страни. Когато изпълните ръководството и печелите пари, тогава може да се пробвате с наетите реферали.

Лотария.
Всяка изгледана реклама ви дава 3 точки бонус от които може да спечелите награди и $$$$$. 

ЦЕЛ 1:  Решение.

Сега имате два пътя:
  • 1. При регистрация нищо не плащате и сте "Стандартен" потребител. Възползването от опциите по-горе ще ви дадът печалба но няма да сте удовлетворени, единствено от тези опции може да печелите от рекламите и решаване на задачите защото за тях няма значение в кое членство сте. 

  • 2. Gold $90/година  (Златно членство). Тук е момента да спомена, че с това членство ще достигнете до доста големи суми и ви гарантирам, че ще сте доволни. Но, това членство няма да го купите с лични пари (това е съвет от мен), по-долу ще разберете как.


Това са двата пътя, но всеки би искал да печели големи пари, затова сега ще разберете как да стигнете до тях без да се бавите и да губите ценно време.

ЦЕЛ 2:  Златно членство $90.

Имайте впредвид, че само от вас зависи колко бързо ще си купите това членсто.

Работата в следната:

Гледане на рекламите какво обикновено всеки ден.

РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ. Основната ни цел в момента е да решаваме задачи. Колкото повече задачи решавате, толкова по-бързо ще стигнете до целта Златно членство. Малък пример: 100 задачи по средно $0.03 = $3 дневно. До достигане на $90 ще ви отнеме около 30 дни. Но не забравяйте, че в това време гледате реклами и те допринасят за увеличаване на печалбата. Също така може да решавате повече и по-малко задачи, по-скъпи и по-евтини, затова до достигане на $90 може да ви отнеме време по-малко или повече от 30 дни. Какво виждате от вас зависи всичко. 

ЦЕЛ 2 изпълнена!

Част 3:  Покана на ваши приятели, познати, реклама (като използвате вашата връзка чрез която да се запишат поканените от вас. Така наречените Директни реферали.)

Тук момента е много интересен. Когато поканите някой чрез вашата връзка сайта ще ви плаща (автоматично) затова че сте поканили някои и сте помогнали на сайта да се разраства и да привлича повече рекламодатели. В този ред на мисли, помагате и на този който сте покани да печели пари за себе си. Хубавото, че всичко е вързано и никой не губи! А особено ние потребителите на NeoBux печелим чисто.

Какво печелите вие. Печелите по $0.02 за всеки който поканите и когато поканения е активен, гледа си рекламите основно.
Но, за да печелите вие от това, то самите вие трябва да ги изгледате рекламите за деня!

Малка сметка:
100 поканени от вас - активни потребители.

100х$0.02 = $2 на ден само от тази опция "Директни реферали. Колкото повече реферали имате сега когато сте Gold потребител, толкова повече ще печелите.

По-долу ще обясним как да намерите някой който да се запише към вас освен приятели, познати, роднини...

Обобщение на написаното по-горе.

Имате Златно членство.
Печелите от решаване на задачи като отделяте време за това. Хубаво е да решавате задачи всеки ден, така допълнително ще си докарвате хубави пари.
Печелите и от Директни реферали без да отделяте време за това. Когато вече ги имате печелите автоматично без да правите нищо - освен да си гледате рекламите (5 мин.), защото както обяснихме, ако не си гледате рекламите, то няма да получите печалбата си от сайта (рефералите) за деня защото вие самите не сте били активни (гледането на рекламите).

Пример:
Сега от реклами ще печелите средно $0.15
Задачи - 100 на ден Х $0.03 = $3 на ден. (евтини задачи)
Директни реферали - имате само 100 да речем Х $0.02 = $2 на ден.

Общо $5 на ден + реклами средно $0.15 = $5.15 на ден.

Тази сума е напълно нормален доход като се има предвид че е от "нищото", разбира се може да правите и повече, зависи изцяло от вас.

Това са правилните стъпки с които ще си докарвате безплатни пари, изкарани пари докато си седите вкъщи без никой да ви притеснява и без да се отчитате на никой.  

Част 4:  Директни реферали (намиране).

Най-лесния и безплатен начин чрез който да поканите някой към вас е като споделите с близките си хора. Давате им линка си чрез който да се регистрират, обяснявате им какво да правят и всички сте доволни.

Има още начини, като правите реклами. Реклами може да правите ако работите в други сайтове, в тях да рекламирате линка си. Става лесно. Реклами може да правите в световните рекламни агенции - като Google Adword, Etarget, Advise... Реклама може да правите и директно в iskam-pari.com - да, директно от тук можете да се сдобиете с директни реферали за NeoBux, които ще знаят за какво става въпрос - повече информация. Платени начини за реклама има много. От къде ще вземете пари за реклама? От гледането на рекламите, от задачите - най-лесното сдобиване на пари е от задачите - като решавате задачи, повече информация в дясно в менюто.

Какво забелязвате не дадохте и 1 стотинка от вашия джоб, а на всичкото от горе печелите пари! Това са сайтовете, така се работи и се печели с NeoBux. Надявам се да сте си наредили мислите от това ръководство и да се захванете да печелите пари без да чакате на никой!

Заключение.

След като имате Златно членство: ГЛЕДАНЕ НА РЕКЛАМИ всеки ден, РЕШАВАНЕ НА ЗАДАЧИ колкото искате, КАНИТЕ ХОРА който да се записват чрез линка ви, ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ, ХАРЧИТЕ!

 

Регистрация в NeoBux

Начало   NeoBux   Реклами в NeoBux   Реферали в NeoBux   Решаване на Задачи 

 

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

Работа в интернет!

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg