ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Всичко за рефералите в NeoBux и печеленето на пари с тях!

Реферали в ClixSense сайт.

Реферали NeoBux!

Ключът към големите печалби в NeoBux се крие в рефералите ( директни реферали ). Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите.

"Ръководство за работа с NeoBux."

Рефералите в NeoBux биват 2 вида - директни реферали и реферали под наем.

"Директни реферали" са най-хубави, препоръчително да се насочите само към тях, защото са безплатни и са за цял живот, докато са активни. Те може да са ваши приятели, колеги, съученици, или пък непознати интернет потребители чрез реклама . За да може да имате директни реферали обаче, трябва да са минали най-малко 15, а за по-сигурно 30 дни от както сте се регистрирали в NeoBux и да имате най-малко 100 изгледани реклами. В противен случай няма да ви отчете, че някой се е записал към вас и няма да получавате печалба от сайта, че сте поканили някой.

Разполагате с реферален линк, който изпращате на приятели и познати (след 30 дни). След регистрация можете да прочетете пълното обяснение.То е на английски-но не представлява никакъв проблем, можете спокойно да разгледате тук сайта или да използвате Google.com-преводач, или ако нямате да инсталирате браузър-Chrome (има автоматичен преводач на всяка страница в която влезете) или пишете във ФОРУМА  горе в дясно. Изисква се регистрация в paypal.com за предпочитане или payza.com (AlertPay) - това може да се направи на по-късен етап.

Начините за намиране на директни реферали-хора, които да ви станат реферали, са различни. Най-лесният начин е да направите реклама в ClixSense примерно, също да изпратите линка ви на вашите приятели или познати посредством skype.com, емайл или друго средство за комуникиране. Друг начин е да включите рефералния ви линк във вашия Facebook.com, myspace.com... профил. Също така може да пуснете обяви в различни форуми и да включите вашия линк в подписа си. Както вече разбрахте начините са многобройни, достатъчно е само да отделите време и да развихрите въображението си. За да видите къде се намира вашият реферален линк, натиснете на потребителското си име, горе в дясно, и след това на "Banners", в лявата част на страницата, в рефералния линк е вписано вашето име.

Печалба с Реферали "под наем" и "Директни" реферали в NeoBux!

NeoBux! Основна информация. 

Ще определим нещата така. Първо ниво. При регистрация (безплатно) в NeoBux Вие печелите от следните неща: 1. Наети реферали - по $0.02 от 1 нает реферал когато е активен. 2. Директни реферали. Печелите по $0.002 от реферал. Печелите и от Задачи като решавате. Печелите и от лотарията "AdPrize" - от 10 до 30 000 NeoPoits. От $0.10 до $50. А най-прекрасното което може да спечелите от лотарията е Златно членство - което е най-важното в занятието, а ако спечелите 30 000 NeoPoits = Златно членство.

Минаваме на "Златно членство" - Второ Ниво. Когато си купите Златно членство (от събраните пари от вашата работа в сайта) ще печелите от: Нает реферал по $0.04, а от Директен реферал по $0.02. Това членство е най-печелившо както виждате и бързо може да си направите сметка. Примерно имате 100 Директни реферала (хора които сте поканили) и имате 100 Наети реферала, това е равно на $2 от Директни и $4 от Наети реферали = $6 на ден. Но разбира се може да имате повече реферали от двата вида. А най-чистата печалба е да имате само Директни реферали което е препоръчително да се захванете с тях защото е най-лесно и печелившо. Веднъж щом купите това членство, Вие ще правите доста, доста добри дневни пари, а и месечни. Тук също може да решавате Задачи за тях няма значение в кое ниво сте, те са допълнителна заработка, от които си правите пак доста добри пари (пример 100 задачи по $0.03 = $3 на ден! Като се има в предвид, че това са най-евтините и лесни задачи, те варират от $0.03 до $0.20 цента на задача). Печалбата ви става все по голяма! От лотарията "AdPrize" печелите пак същите неща като по-горе, без златното членство, а когато спечелите такова или ви се начисляват $90 в сметката или просто го печелите от своя късмет - това пак е малката "тънка" лотария.

В NeoBux има още нива нагоре, но тях ще ги разгледате като навлезете по-навътре в нещата

Реферали под наем в NeoBux!

"Рефералите под наем", са хора които си гледат техните реклами, но в система управлявана от NeoBux, тях може да наемете за 1 месец $0.20 за реферал. Няма спор, че с наети реферали се печели добре, важно е, да се мисли повече. След като им изтича срока и остават най-малко 5-10 дена, може да ги удължите за още 30, 60, 90 + дни, срещу съответното заплащане. Вижте как се процедира с наетите реферали.

Удължаване на 1 реферал:                                                                                 

15 дена без намаление - $0.10               90 дена 18% намаление - $0.49         Рециклиране на 1 реферал $0.07

30 дена 5% намаление - $0.19              150 дена 25% намаление - $0.75

60 дена 10% намаление - $0.36             240 дена 30% намаление - $1.12

Наемане на реферали - натиска се бутон "referrals" след като стане зелен.

Наемане на реферали NeoBux

След натискане на бутона се появява менюто с пакетите 3 реферала - 5 реферала - 10 . . . Когато те са в сини бутони означава, че може да закупите определения пакет, това се влияе от наличните средства в баланса ви. А когато бутоните са сиви от долната снимка, то не можете да закупите пакет наети реферали. Вижте повече как се наемат реферали в NeoBux.

Пакети реферали NeoBux

Това са и наетите реферали с инструментите им. При тях се влиза като натиснете на думичката "Rented" в ляво на акаунта си.

Наетите реферали NeoBux

Пояснение на рефералната схема по горе:

1. Referral - номер на наетият реферал.

2. Referral since - от колко време наетият реферал е във вашата сметка.

3. Next Payment - ( следващо плащане ) колко време остава на наетият реферал, до следващо удължаване.

4. Last click - последно кликане на реферала ( Днес - Today ) ( Вчера - Yesterday ) и следва 2 дена, 3 дена...

5. Clicks - колко клика е направил реферала докато е във вашата сметка.

6. Avg. - коефициент на полезно действие, каква активност има реферала. Погледнете точка 6 в стратегия 2.

7. Две зелени стрелки - служат за "бързо рециклиране" на даден реферал. Без поява на инстроментите.

8. Жълто катинарче - служи за заключване на даден реферал ако сте доволни от него и за предпазване от ваша грешка при желание за рециклиране на близък до него реферал.

9. Квадратче - след поставяне на отметка служи за отварянето на инстроментите на избрания реферал.

Реферали под наем <-- съвет: хубаво е да си гледате рекламите всеки ден (което отнема 5 минути). Така ще съберете достатъчно пари за да можете да си наемете реферали от изложените пакети (пакетите се показват след като бутон "Referrals" след като стане зелен, той се намира под името ви).

Рециклиране: това се прави ако някой реферал не е активен повече от 4 дена. При неактивност разбира се, не печелите и затова се налага "рециклиране". Има много тънкости за управляване на рефералите, затова може да се свържете със This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или пишете във ФОРУМА.

Директни реферали в NeoBux!

На рефералния линк е изписано вашето име, а в случая може да го смените с идентификационен номер - като на снимката. Смяната става в полето над рефералния линк. Копирате линка и го пращате на който си пожелаете и след като този човек натисне на линка, линка ще го отведе към NeoBux и след като е направена регистрация, Вие имате Директен реферал и за тази покана на някой, сайта ще ви плаща по описанието в началото на тази страница.

Директни реферали NeoBux

Допълнение за директните реферали.

Как се изчислява границата на директни реферали?

На първо място, може да имате директни реферали след като отговаряте на тези условия:

Ако сте член в продължение на най-малко 15 дни в NeoBux. (съвет 30 дни)

Ако сте осъществили най-малко 100 кликвания. (преглеждане на реклами всеки ден)

Важно.

Ако даден потребител се регистрира чрез вашия реферален линк, той няма да бъде ваш реферал, ако не сте изпълнили условията по-горе. Винаги можете да премахнете ако искате не активни директни реферали от вашата сметка за да не заемат брой места от които имате нужда. А от своя страна NeoBux периодично ще пречиства системата ако има закрити сметки и подобни.

След като сте изпълнили условията по-горе, брой директни реферали можете да имате като се основава на следното ограничение:

Стандарт: (безплатно членство при регистрация) 30

Pioneer: 60

Златни: 200

Златни + Pioneer: 250

Златни / Emerald: 300

Златни / Sapphire: 300

Златни / Platinum: 400

Златни / Diamond: 400

Златни / Ultimate: Unlimited

Тези членства и цената им може да погледнете в акаунта си.

Тук идва и бонуса в броя на рефералите, след като успешно сте преминали 30 дни тестов период, за награда всяка седмица ще получавате по едно място повече за директен реферал. Ако имате право на 30, то всяка седмица лимита ще се увеличава с 1.

Това означава, че колкото повече стаж имате в сайта и сте били активни, толкова повече реферали може да имате. Напрактика вие неумишлено си създавате среда в която да печелите безплатни пари от интернет, защото за поканените от вас (директни реферали) не плащате нищо - те са вечни и колкото повече имате, толкова повече печелите.

Малък пример:

Ако сте активни в продължение 300 дни (минус 30 за пробния период ) то събраните допълнителни места за повече директни реферали ще изглеждат така:

Standard - започвате с 30 + 300 дни = 72 свободни общо места за този период .

Златни - започвате с 200 + 300 = 242 свободни общо места. При Златно членство като сметнете първоначалните 200+42 спечелени места, ще имате 242 общо реферали за този период и ако поканите тези реферали и те са активни, то ще печелите около $5 ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! А сега се замислете, струва ли си прекараното време в NeoBux? Като след това ще берете плодовете на вашия труд който е бил 10 мин. на ден и няколко казани думи на приятели или направа на реклама ако искате. Не забравяйте, че всяка седмица получавате още брой места, колкото повече работите в NeoBux, толкова повече ще печелите като каните и директни реферали да оползотворявате броя на местата.

Със всяко членство по-нагоре, броя на рефералите се увеличава. А със всяка седмица прекарана повече, получавате повече бонус места. Все тънки неща които трябва да се знаят за да бъдете малко хитри за да можете да печелите целенасочено, а не да сте в мъгла.

И не е само това, така или инъче си гледате рекламите, чрез тях събирате бонус точни (NeoPoint). Тези точки може да ги обменяте за брой място повече за директен реферал. 500 точки се обменят за 1 място. Една малка сметка за един месец събирате 1000 точки (изгледани 1000 реклами - грубо на ден ви се полагат 30-35, това е нормалното), те са автоматично събрани от това, че си гледате рекламите. Тези точки може да ги обмените и.... 2 места повече за директни реферали ей така + това, че всяка седмица получавате бонус по 1 място за директен реферал.

С малко ум се постигат изключителни неща.

ВАЖНО НЕЩО Е, ТЪРПЕНИЕ И ПОСТОЯНСТВО-ЗА УСПЕХ!

В заключение. Тези $5 от по-горе ги печелите само и единствено като гледате рекламите за 10 МИНУТИ НА ДЕН! $5 за само 10 мин. - добре изглежда. Освен това, може да решавате задачи за да си повдигате още повече дневната печалба. Всичко е възможно, само желание трябва.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | NeoBux | Регистрация в NeoBux | Реклами в NeoBux | Решаване на Задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg