ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Всичко за рефералите в ClixSense и печалбата с тях.

Реферали в ClixSense!

Реферали в NeoBux сайт.

Сайта ви плаща за всичко изброено по-долу!

ClixSense! Има уникална партньорска програма която е най-доброто решение за потребителите на сайта за печалба на пари! Затова сайта е на първо място по отношение към потребителите си.

"Ръководство за работа с ClixSense."

Реферал е човек който се регистрира през вашият специален "реферален линк" който се намира в менюто след като се регистрирате. Реферали може да са ваши приятели, познати и други. Общо наименование за хората в този бизнес е "реферали". 

Тук в ClixSense! няма наети реферали, а само директни реферали - което е без разходен начин за чиста печалба!

В ClixSense! вие разполагате със специален линк, който се нарича реферален линк. Когато вие изпратите този линк на ваш приятел, колега или пък го поставите по форуми и сайтове и някой кликне на него, линкът ще го отведе към ClixSense, и когато човекът се регистрира в сайта през вашия линк, той ви става реферал. Най-лесният начин е да включите рефералния ви линк във вашия Facebook.com, skype.com, myspace.com, twitter.com профил, abv.com Емайл. Също така може да пуснете обяви в различни форуми и да включите вашия линк в подписа си. Друг много лесен начин без да чакате е реклама в голям сайт (такъв в който работите и вие, например NeoBux). Начините са многобройни, достатъчно е само да отделите време и да развихрите въображението си. ClixSense ви плаща не само когато вие си гледате рекламите, но и когато вашите реферали си гледат своите реклами. ClixSense Ви плаща за благодарност, че сте поканили сериозно отнасящ се човек и че сте допринесли за благоприятното развитие на ClixSense в рекламните среди и за много други неща както ще разберете по-долу. За целта обаче трябва да си гледате рекламите редовно (всеки ден - 5 минути), защото ако не сте изгледали рекламите си вчера, няма да получите пари от ClixSense днес. 

Реферали може да привличате веднага след регистрацията ви, чрез рефералния ви линк. 

Ниво- 1

При регистрация сте стандарт "Standart" потребител за който регистрацията е  безплатна! Получавате по 1 фиксирана реклама и около 10-30 бонус реклами - за всяка ваша изгледана реклама получавате от 0,001 до 0,02 (2 цента) само от вашите реклами печелите по 3-4 цента на ден. За всяка изгледана реклама от ваш реферал-получавате по $0,004 - $0.008 цента (общо печалба около 0.02-0.03 цента от реферал ). Като стандартен потребител получавате по $2 долара САМО от първо ниво (Level 1) когато ваш реферал (който сте поканили вие) премине в членство премиум "Premium". Разбира се, че печелите и от това безплатно членство, но  целта е да се печели повече - нали ? Разгледайте членствата в ClixSense

Ниво- 2 

Премиум (Premium) потребител, цена само $17 долара на година! (по желание) Най-евтиното членство в този бизнес, а най-доходоносно! Получавате по 4 фиксирани реклами по $0.01 на ден и неограничени реклами бонус - за всяка ваша изгледана бонус реклама получавате от 0,001 до 0,02 (2 цента) от вашите реклами печелите по 7-8-9 цента на ден. За всяка изгледана реклама от ваш реферал - получавате от 0,004 до 0,008 цента (близо 1 цент). И момента на изненадата с това членство - Като "Premium" потребител получавате по $2 долара от ваш реферал преминал в членство "Premium" от първо ниво (Level 1), първо ниво са само вашите реферали. ИЗНЕНАДАТА, получавате и по $1 долар от всички под вашите реферали които преминават в членсто "Premium", до осмо ниво (Level 8).

"Standart" (безплатно при регистрация) Ниво 1 (Level 1) печалба от реферали само за това ниво. 

"Premium" $17 на година, печалба в 8 нива на рефералите (Leve 1 - 8), рефералите се умножават - достигат хиляди. 

Вие решавате как и по колко искате да печелите пари от интернет! ClixSense! С този изключително лесен начин за печелене на пари ще си докарвате допълнителни доходи от дома!

Колкото повече хора поканите (няма ограничение 1 или 10 000 и), толкова повече ще печелите като имате в предвид всички плюсове на членство "Premium". Също и поканените от  вас започват да печелят за себе си като извършват същото.

И ето как стоят нещата с рефералите ако имате такива - затова е хубаво да имате "Premium" членство за да се възползвате 100% от всичко.

Примерите по-долу показват за каква безгранична печалба става въпрос когато преминете в Premium членство (само $17 за година) и се възползвате от 8-те нива. Ще разгледаме само 5 реферала за по-лесно смятане. Инъче може да каните хора колкото си искате - безброй! 

ПРИМЕР: реална таблица.

Реална таблица за печалбата на рефералите с ClixSense

ПРИМЕР: графична схема.

Графична таблица на броя реферали в ClixSense

Вижда се, че само с 5 ваши реферала които сте поканили и знаят какво да правят в ClixSense (ако им обясните), ще дадете старт на развитието си и ще имате нарастващ доход. Затова и членство Премиум (Premium) е важна стратегия за успехът ви. Не забравяйте, че може да имате безброй ваши реферали от 1 ниво, а от там на татък, сами може да си прецените до каква численост и печалба може да се достигне като сте Premium и се възползвате от 8-те нива. Вашите реферали от 1 ниво си намират техни реферали, всеки следващ прави тази процедура и всеки печели за себе си и Вие и вашите реферали продължавате да печелите и да се развивате по същия описан начин. Рефералите се умножават многократно. А най-важното, че вие печелите до 8-мо ниво когато сте Премиум потребител, както е описано в условието. Това ще се случва и с всеки поканен от вас в ClixSense без изключения.

ПРИМЕР: начало на развитието в 8-те нива. Тази таблица я има всеки в акаунта си да може да следи какво се случва.

Численост на рефералите

До тази таблица в акаунтът ви може да достигнете като натиснете на числото ( Referrals ACTIVE 17 на долната снимка ) ( в зависимост колко реферала имате ако имате, числото ще е друго )

Вход при рефералите в ClixSense

Още... 

Нивата са отбелязани с числа:

При "Premium" членство печелите от вашите 1-реферали, + 2-рефералите на вашите реферали, 3-рефералите на 2, 4-рефералите на 3, 5-рефералите на 4, 6-рефералите на 5, 7-рефералите на 6, 8-рефералите на 7. В зависимост от броя на вашите реферали и броя на следващите реферали в 8 нива,в ие можете да спечелите много повече от това на схемата по-горе.

Вие не взимате от парите на вашите реферали, каквото си изкарат си е за тях. Те също започват да печелят като привличат реферали. САЙТА ви плаща, че сте поканили реферал и за извършваната дейност от него, гледането на рекламите, преминаването му в Премиум членство и бонус от много различни дейности извършвани от него - реферала.

Факт.

Печалбата от вашите реклами е смешно малка, но от огромно значение

Ето пример за какво става въпрос:

Да кажем, че печелите $10 или повече долара на ден от вашите реферали. Ако вие днес не отделите  10 минути да си изгледате рекламите, то утре няма да спечелите 10-те долара. Колкото дни пропускате - толкова пари губите. А това са само  10 минути и спечелени само 0,02 или 0,07 цента, които са от изключителна важност за вашият успех. Затова е хубаво да си гледате рекламите всеки ден за 10 минути най-малко, ако искате да печелите. От първия момент на регистрация започвате да печелите, това ще го разберете с времето. Отделяйте по 10 минути всеки ден, привличайте реферали и печелете. Прегледа на рекламите всеки ден определят вашата ежедневна активност. Освен рефералите, може да печелите много добре и от решаване на задачи, които ще ви носят добър доход от няколко долара на ден (ако имате желание и повече свободно време). Имате и други начини за печалба на пари, с лотария ClixGrid макар и да се иска малко късмет, може да печелите от $0.10 до $10 всеки ден. Общото изпълнение по-горе, разбира се, е най-добрия вариант за изкарване на добра печалба от интернет!

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense | Регистрация в ClixSense | Реклами в ClixSense |   Решаване на Задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg