ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Рекламодател / Потребител

Рекламодатели и Потребители в PTC сайт. (PTC - Paid To Click - Плащане за клик на реклама)

 

Рекламодателите искат да им се гледат рекламите, тези няколко сайта тук са мост между рекламодатели и потребители. Рекламодателя плаща на сайта да му се показват рекламите, а сайта плаща на потребителите като гледат рекламите и така всички звена са доволни. 

Всеки Рекламодател има за цел да събере аудитория в която е възможно да има потребители които да харесат предлагания продукт. Всеки от тях харчи много пари за да си покаже рекламата по стандартния начин с кампании и подобни. 

Къде е връзката с PTC сайта? 

В тази индустрия PTC съществуват хиляди сайтове които генерират милиони хора ( потребители ) на едно място. Това означава, че  за всеки рекламодател това място е като " златна мина" и много евтино за да си представя продукта.

Но, не е важно само да си представи продукта, но и някой да го види, а този "някой"  са потребителите на сайта.

Какво се получава в крайна сметка. Сайтовете предлагат евтина реклама , рекламодателите ги устройва и си плащат за рекламата да се появи на някой сайт който са си избрали ( законен сайт ). От своя страна сайта предлага рекламата на потребителите си и им плаща за да я разгледат за определено време ( секунди ) умно нали. 

Потребителите според своето желание могат да станат и рекламодатели.

В какво се състои това, всеки потребител на PTC сайт има за цел да привлича реферали от които да печели пари. Така потребителя създава своя реклама и я предоставя в друг сайт в които има вероятност някой да му станe реферал. Но, тук е истинската истина, че дадения регистрирал се реферал не губи нищо от това, че се присъединява към някого - всеки е реферал на някого, просто няма такъв който да е свободен "електрон", по този начин и организация всеки е доволен. Така, важно нещо което трябва да се знае за рефералите в предното изречение. Къде е разковничето в регистрирането на нови потребители чрез вашия реферален линк които да ви станат реферали към даден сайт:

- Сайта плаща на потребителя който е привлякъл нов потребител, за да му се отплаща за това трябва и новия потребител да е активен - да си разглежда рекламите всеки ден. Ползата за това е, че има нов потенциален клиент за продукта на рекламодателя. Което води до печалба за самия сайт, че се разраства и към него се присъединяват много повече рекламодатели, а от своя страна сайта за награда плаща на потребителя, че е докарал нов член. В общи линии колкото повече нови членове ( реферали ) е поканил дадения потребител, то толкова повече сайта ще му плаща за добрата работа, освен полагаемите му се реклами на ден - които са много важни. В това отношение от всеки се иска да е активен и да разглежда рекламите си, за това действие ще получи и печалбата си от новия Активен реферал ( който си гледа всеки ден рекламите ) защото ако не  е активен новия потребител - няма да се плаща на Дадения потребител.

Нека импровизираме с малка схема.

Номер 1 е текущия потребител, а Номер 2 е новия привлечен потребител ( реферал ). 

Когато Номер 1 си изгледа полагаемите му се реклами за деня, той е готов да получи печалбата си от АктивнияНомер 2.

Когато Номер 1 не си изгледа рекламите за деня, той няма да получи печалба от Номер 2, защото той самия не е бил активен днес и няма да получи печалба утре.

Когато Номер 2 не е Активен, то Номер 1 няма да получи печалба, дори когато си е изгледал полагаемите реклами за деня.

Къде се рекламират най-много реклами ?

Кратък поглед. В интернет пространството съществуват хиляди PTC сайтове в който всеки може да се запише ( регистрира ) и да си работи. Но, има и много измамни сайтове, които обещават много неща а после не плащат и дори изчезват от системата, такива сайтове се "раждат всеки ден" такива сайтове не изкарват повече от 6 месеца или 1 година.

Всеки рекламодател иска стабилен сайт в който да може да рекламира и да е сигурен, че рекламата му ще се види от много потребители, а такива стабилни сайтове са NeoBux създаден 2008 г. предпочитан от потребителите за печелене на пари от интернет и ClixSense създаден 2007 г. основен и предпочитан от много потребители за печелене на лесни пари чрез интернет! Това са най-известните и стабилни сайта познати в интернет и PTC бизнеса и предпочитани от милиони хора като начин за печелене на пари от интернет! Заслужили уважение и респект с добро ръководство и безпроблемно плащане на заработената печалба, което всъщност ги държи на върха.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg