ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

За безпроблемна и Лесна печалба на пари от интернет с PTC сайт ще разгледаме някои особености на рекламите.

 

Рекламите и техните особености по време на работата с тях. 

Когато си гледате рекламите може да се случат някой неща. Ще разгледаме случките и разрешаването им.

 

Да разгледаме рекламите на NeoBux!

1. Когато една реклама се зарежда и като се зареди, а полето остане жълто вместо да стане зелено каквото трябва да стане за да ви е отчетена рекламата и да получите печалбата. То единствения начин е да зададете Рефреш на страницата без да затваряте рекламата разбира се. Рекламата ще започне да зарежда отново и вече ще стане зелена и ще ви се плати. 

2. Когато натиснете върху реклама за да я отворите и ви се покаже в зелен цвят надпис ERROR , то затворете страницата от "Х" и след няколко минути ще ви дойде новата рекламата.

3. Когато натиснете върху реклама за да я отворите и ви се покаже червен надпис в горната част на страницата, където ви се отчита печалбата, означава, че на рекламата и е изтекла давността, може да затворите страницата от "Х" и да изчакате появяването на друга реклама.

4. Когато отворите реклама, а тя не тръгва да се зарежда до няколко секунди, затворете страницата от "Х" и натиснете пак на същата реклама.

5. Когато отворите реклама и тя започне да зарежда, не отваряйте нова страница, а останете на рекламата докато се зареди и полето стане зелено. Защото в противен случай ще се зарежда много бавно или ще се отмени зареждането и няма да ви бъде платено.

6. Гледайте си рекламите една по една, защото ако ги натиснете всичките наведнъж ще ви даде грешка и няма да ви бъде платено. Затова се отварят една по една, гледате едната реклама след като ви се плати я затваряте и продължавате със следващата.

7. Когато отворите реклама и ви се покаже страница, че няма връзка ( все едно нямате интернет ), изчакайте няколко секунди и задайте рефреш на страницата, рекламата ще започне да се зарежда.

8. След като изгледате реклама и ви се покаже малко прозорче по средата на екрана, натиснете лявото бутонче и продължете напред с рекламите. 

 

Да разгледаме рекламите на ClixSense!

1. Когато си влезете в акаунта и видите, че липсват реклами, то натиснете на потребителското си име или на "View Ads". Така ще обновите системата и рекламите ще се покажат. Ако не се показват, повторете процедурата няколко пъти. Ако не ви се покажат всички реклами, то изгледайте тези които имате и изчакайте за другите, като периодично натискайте на потребителското си име за да обновявате системата. По този начин ако сте постоянно в акаунтът ви може да проверявате за новодошли реклами.

2.  Когато отворите реклама задължително я изгледайте докато зареди полето в горната част на страница, защото ако пуснете рекламата и отворите нова страница, то рекламата спира да се отброява и ако се забавите и да забравите, че рекламата ви е в процес на зареждане, то тя ще ви даде грешка и няма да ви бъде платено. Затова отворите ли реклама и тя започне да се зарежда, задължително изчакайте да се зареди и да ви отчете, че ви е платено и тогава може да я затворите от "Х".

3. Когато натиснете на реклама и ви се покаже прозорче в средата на страницата преди да е започнала да се зарежда рекламата, натиснете дясното бутонче и рекламата ще започне да се зарежда. След като рекламата е заредена и ви се покаже малко прозорче, то натиснете лявото бутонче и може да продължите със следващите реклами.

 

Да разгледаме рекламите на CashnHits!

1. Когато отворите първата реклама, задължително трябва да останете на нея докато полето горе в ляво се напълни и ви отчете печалба. А останалите реклами, като отворите реклама и като започне да се зарежда, може да я "пренебрегнете" и да си разглеждате друга страница, а след няколко секунди да се върнете на рекламата и да натиснете където трябва за да ви се отчете печалба.

2. Когато натиснете на съответното място ( число ) за да ви се отчете рекламата и да си получите печалбата и когато ви се покаже поздравителния надпис в зелен цвят, тогава затваряте рекламата от "Х".

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg