ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как се гледат рекламите в NeoBux.

Реклами в ClixSense сайт.

Реклами NeoBux!

Важно - Следвайте внимателно стъпките по долу.

Важно - хубаво е да си гледате рекламите всеки ден за да отчитате активност, те са формалност но без тях не може. Отнемат не повече от 5 минути което няма да е проблем за никой.

4.1.2014г. Нова екстра в гледането на реклами в NeoBux, рекламите се зареждат в логото на сайта - горе в ляво. Всичко останало си е същото.

За да си изгледате рекламите в NeoBux първо трябва да си влезете в АКАУНТА - след като имате вече регистрация. Ако сте следвали стъпките при регистрация, то вече сте си в акаунта и може да продължите с гледането на рекламите като натиснете на зеления бутон "View Advertisements" и следвате стъпките по следния начин:

 

Видео - преглед на рекламите в NeoBux.

 

Рекламите в NeoBux.Преглед на рекламите в акаунта на NeoBux

 

Рекламите представляват - лилави, зелени и 4 фиксирани оранжеви,общ брой от 7 до 30 цветни реклами. Натиснете на всички цветни реклами - лилави, зелени, оранжеви - най-важните, гледайте ги ЕДНА ПО ЕДНА, а не на веднъж, иначе ще ви даде грешка и няма да ви бъде платено.

Натискате на цветна реклама - започнете с оранжевите. Ще се покаже анти-бот защита. НАТИСНЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ТОЧКА.

 

Анти бот защита

 

Сега рекламата ще се отвори в нов прозорец и ще започне да се зарежда, след като зареди ще ви бъде платено. В зависимост колко е голяма рекламата, ще получите и сумата за нея. 

 

Зареждане-платена реклама.

 

След като ви е платена рекламата натискате на оранжевия бутон "Close" за да затворите рекламата. По този начин гледате всички полагаеми реклами до този момент. Периодично може да проверявате за новодошли реклами през целия ден. Всички полагаеми реклами се обновяват на 24 часа. Ако днес изгледате рекламите на обяд, то утре на обяд ще ги гледате отново.

 

Изгледана не изгледана реклама.

 

Възможно е да се получи грешка в някоя реклама, тази грешка се отплаща с показване на 2 реклами повече. Все пак не може без грешки, случва се.

 

Грешка в реклама

 

След като изгледате рекламите, натиснете на БОНУС пакета по-долу AdPrize (зелен квадрат с число в него) и ще се зареди нова страница в която пак се зареждат реклами. След като се зареди рекламата се показват два бутона (close) (next), натискате "next" за да продължите да изразходвате бонус точките - от които печелите награди, ако спечелите ще разберете.

 

Бонус точки в NeoBux

 

Трябва да изгледате рекламите си в следващите 48 часа след регистрация, за да не ви се блокира акаунта.

 

"Ръководство за работа с NeoBux."

За да видите колко пари сте събрали от рекламите натиснете на потребителското ви име, горе в дясно, и до него е изписан вашият баланс.

 

Като стандартен "Standart" потребител, вие ще печелите от вашите реклами по $0,001 / $0,005 / $0,01 / $0,01.5 цента. Общата сума която ще печелите от вашите реклами е около $0,03 (3 цента) на ден като Стандартен (безплатен) потребител.

Като златен (Gold) потребител, вие ще печелите от вашите реклами по $0,001 / $0,005 / $0,01 / $0,01.5 / $0.02 цента. Общата сума която ще печелите само от вашите реклами е около $0,20 (20 цента) на ден. Но, това не е всичко от което може да печелите. Разгледайте сайта за повече информация. 

 

Освен рекламите които се полагат за деня, от време на време пристигат и други, така, че може да проверявате постоянно акаунта си за новодошли реклами.

 

Освен рекламите, може да печелите много добре и от решаване на задачи, които ще ви носят добър седмичен и месечен доход, като от тях може да правите по няколко долара на ден. Имате и лотария, от всяка изгледана реклама получавате по 3 точки AdPrize, чрез които може да спечелите Златно членство, $50 и още куб парични и допълнителни награди. А общото изпълнение по-горе, разбира се, е най-добрия вариант.

 

ПОСТОЯНСТВО-ТАВА ЩЕ ВИ ГАРАНТИРА УСПЕХ!

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

Обновено на 24.02.2014г.

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | NeoBux | Регистрация в NeoBux |  Реферали в NeoBux | Решаване на Задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg