ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Къде са и как се гледат рекламите в ClixSense.

Реклами в ClixSense - лотария "ClixGrid"

Реклами в NeoBux сайт.

Важно - Следвайте внимателно стъпките по долу.

След като сте влезли в акаунта си, от дясно на големия знак на Clixsense най-горе ще видите вашето име, под името има син бутон "View Ads" в който има числа (вашите реклами) и го натискате за да се покажат рекламите.

 

Ако липсват реклами, натиснете няколко пъти периодично върху "View Ads" или на името си, така ще се рестартира системата и рекламите ще дойдат. След прегледа на рекламите периодично може да натискате името си за да рестартирате системата за да виждате дали има нови реклами. Обикновено рекламите идват през целия ден след полагаемите.

 

Натискате на бутона "View Ads" (за който става въпрос по-долу) и ще ви се покажат правоъгълници с надписи в които има времетраене и цена - в долния десен ъгъл.

 

Според членството: Стандарт (безплатно) 1 фиксирана зелена реклама, Премиум $17/г. 4 фиксирани зелени реклами. Защо когато имате Премиум членство имате 4 фиксирани реклами? За благодарност, че сте се доказали пред сайта, като човек който е решил да печели пари с ClixSense. Това е един от многото бонуси за Премиум в ClixSense.

 

Видео - Преглед на рекламите в ClixSense.

 

Показване на бутона на рекламите в ClixSenseПреглед на вида реклами в ClixSense

 

Рекламите се гледат ЕДНА ПО ЕДНА.

 

Натискате върху първия правоъгълник, рекламата ще ви се зареди в нов прозорец в който ще видите картинки на кучета и 1 котка, намерете картинката с котката и натиснете на нея ( тази процедура е "анти-бот" система ).

 

Маркиране на котката

 

Ще се отвори нова страница и ще се появи поле в горния край на страницата което се пълни от 3 до 60 секунди, в зависимост от големината (цената) на рекламата. След като се напълни полето се появява малка зелена отметка по която се разбира, че ви е платено и колко ви е платено.

 

Отчитане на платена реклама в ClixSense

 

След това затваряте тази страница с отчетената реклама от Х и продължавате с останалите реклами по същият начин. След като приключите с рекламите, ще се появи червена лента с надпис, че сте приключили с полагаемите рекламите за деня.

 

Край на рекламите

 

Ако искате и имате свободно време, можете да следите за нови реклами които се появяват от време на време през целия ден.

 

Рекламите се обновяват на всеки 24 часа след преглед, новите реклами са налични всяка сутрин за България, но може да се гледат в удобно време през целия ден.

 

"Ръководство за работа с ClixSense."

 

След като сте си изгледали задължителните реклами, може да преминете към следващата опция от която да печелите "безгранично" и колкото си искате - стига да имате желание! ЗАДАЧИ и ОФЕРТИ!. Задачите се намират на синия бутон "Tasks", а Офертите на синия бутон "Offers". Запознайте се по обстойно как да решавате задачи!

 

Изгледане и не изгледана реклама

 

ВАЖНО ДОПЪЛНЕНИЕ! При преглед на някоя реклама може да ви излязат следните прозорци, След плащане на реклама и Преди зареждане на рекламата. Натискате на бутона отбелязан по-долу, ако има разминаване - например бутоните да са с YES / NO, просто следвайте примера от по-долу (ляво - дясно).

 

Спиране и продължаване на реклама

 

ВАЖНО ДОПЪЛНЕНИЕ! В процеса на гледане на рекламите може да възникнат следните защити поради причините, ако за няколко секунди не си бъдете на рекламата докато зарежда, или ако за дълго време забравите рекламата след като сте я пуснали да се зарежда. Обикновено това става ако превключите на друга страница и забравите, че в момента някоя реклама се зарежда в ClixSense. Процедурата е следната с натискане върху маркировката обозначена по-долу:

 

Рестартиране на реклама

 

"ClixGrid" - мини ежедневна лотария (игра).

Използвайте и допълнителния бонус (игра) от който можете да спечелите от $0.10 до $10, имате 30 бонус клика за Стандартен потребител, а 60 за Премиум. За целта, натиснете на синия бутон  "ClixGrid" който бутон се намира на реда под името ви. Ще се зареди нова страница на която има голяма красива картина с много квадратчета в нея, изберете си квадратче и натиснете на него, ще се зареди нова страница, от горе на страницата се показва поле което се пълни за 10 секунди и ако спечелите нещо ще разберете, след като зареди полето затваряте страницата и натискате на ново квадратче и така 30 пъти или 60.

 

Лотария ClixGrid в ClixSense

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

Обновено на 14.02.2014г.

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense | Регистрация в ClixSense | Реферали в ClixSense | Решаване на Задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg