ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как да се регистрирам в PayPal?

Теглене на пари от PayPal + 4 цифрен код..

 

PayPal.com е единствения надежден процесор за разплащане онлайн - защитен с криптираща връзка. PTC сайтовете използват този процесор за да плащат на своите потребители. PayPal може да се използва за изцяло пазаруване в интернет пространството, където има опция за онлайн плащане ( купуване на продукт от Вас ). PayPal е вашата малка банка, затова трябва да си регистрирате карта ( сметка ) в PayPal за да може да ви се прехвърлят пари от сайтовете и следователно да можете да си ги прехвърлите от PayPal на картата и да си ги теглите от банкомат примерно.

За целта трябва да си отворите сметка в банка, препоръчително ЕкспресБанк. С тази сметка трябва да си изкарате карта, задължителна Visa. За изкарване на карта Visa от друга държава е достатъчно да е от качествена банка.

След това следва регистрация на картата в PayPal!

Важно: Може да си направите регистрация в PayPal дори и да нямате карта в момента. След като изкарате карта тогава може да я регистрирате. Сега ще направим регистрация в PayPal, след това ще регистрираме и картата.

 

Заповядайте в новата мощна версия на iskam-pari.com където да се регистрирате в PayPal.

Как да се регистрираме в PayPal.

 

За да се регистрирате в PayPal! натиснете на

 

 

 

Регистрация в PayPal чрез снимков материал.

Nachalna stranica na PayPal.

Междинна начална страница на PayPal.

Izbirane na Akaunt.

Registraciq1
Registraciq2

Kod.

Kym Akaunta.

Mejdinen Akaunt.

Verifikaciq na Email.

Vkarvane na koda ot pismoto.

Сега е момента да отворите нова страница и да си влезете в пощата. НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ТАЗИ НА PayPal! Копирате кода от полученото писмо в пощата ви (на снимката по-долу) и го поставяте в полето на снимката по-горе и продължавате да следвате стъпките.

Pismo ot PayPal.

Vyprosi i Otgovori.

Stranica kym akaunta2.

След като натиснете на "Go to My Account" от снимката по-горе е възможно да ви се покаже рекламна страница на PayPal за ново регистрирани потребители с разни функции и услуги. Ако не ви интересува това, натискате на логото на PayPal горе в ляво за да може да влезете в акаунта си.

Oficialen Akaunt na PayPal.

Снимката по-долу е постоянен вход в PayPal. Или ако ви се показва новата начална страница, то входът става от полетата горе в дясно - Емайл / Парола --> Log In.

Vhod v akaunta na PayPal.

ИЛИ

vhod

( Препоръчително )

Може да си направите "онлайн банкиране" за следене на картата Ви от вкъщи чрез вашия компютър. Чрез онлайн банкирането (акаунтът ви) ще видите 4 цифрения код, той пристига веднага след като регистрирате картата и регистрацията ще я направите за няколко минути.

Друго полезно, след като имате "онлайн банкиране" може да виждате движението на парите, които PayPal ще си удържи за проверка на валидността на картата и от самата справка може да видите къде е 4 цифрения код за верифициране на картата. Също ще виждате кога ви идват пари  след като пуснете заявка за превеждане от PayPal на картата.

Верифициране се прави, за да се гарантира, че Вие сте ползвателя на картата и имате права над нея. 

"Онлайн банкирането" е удобно, за да може да следите парите си - когато плащате нещо онлайн или когато получавате пари, например - превод от PayPal!

Превод от PayPal - след като получите пари от сайт в PayPal, Вие допълнително ще си ги прехвърлите на "ръка" от PayPal във Вашата сметка (карта). Независимо каква сума прехвърляте на картата си, таксата винаги е $2.50 Обработката за прехвърляне на парите Ви от PayPal в сметката Ви трае до 3-4 работни дни. 

Малка информация.

След като сте си изкарали сметка с карта и когато я вземете в ръка, ще помолите служител в банката да ви направи "онлайн банкиране" ( става за няколко минути ). Ще имате достъп до някои системи на банката. След като Ви включат картата, ще Ви дадат плик в който има инструкции, тези инструкции ще ги следвате когато сте на личния си компютър вкъщи. Ще получите и обяснение от служителя какво да правите.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

Обновено: 11.7.2014г.

 

Начало | Как да печеля пари? | Работа в интернет. | Допълнителни сайтове. | Задачи за пари.

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg