ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Каква е Програма Кинемерк - какво представлява.

 

С развитието на технологиите и създаването на нови начини и варианти за изкарване на пари от дома, хората се насочват все повече към печелене на допълнителни доходи в интернет и възможност за работа която могат да вършат от дома си.

 

Повечето хора като чуят за печелене на пари по интернет с компютър от вкъщи си казват, "я стига, какви са тия глупости, ще печеля пари само с интернет и компютър и ще стана човек" . Мисленето е еднакво на всички, особено в България, свикнали сме с "мотиката", "да ни командват" и какво ли още не. Просто е хубаво всеки да се отърси от това и да направи нещо за себе си. Вярно, от тази работа няма да станете милионери, с тази работа просто спокойно можете да си изкарвате допълнителни месечни доходи с интернет като отделяте по около 1-1,30ч. в зависимост в колко сайта от Програмата Кинемерк имате регистрация, без никой да ви виси на главата и да ви командва - правите си каквото искате. С повече труд - повече пари. Колкото се потруди човек в тази работа, толкова повече му се отплаща програмата. Всеки може да бъде на мястото на тези които печелят много от тази работа, но няма как да стане, като се използва свободното време за ровене във Facebook, сайтове за запознанства и т.н., с разни игри и застаряло мислене. За тази работа с компютъра няма нищо сложно, просто се иска желание и постоянство, без това няма как да стане. Всеки трябва да се вземе в ръце и да направи нещо за себе си.

 

По принцип мисленето и очакването на Българите е, че още с регистрацията си, едва ли не ще печелят по $500 - $1000. Това няма да стане за 1,2,3 месеца... Това ще стане ако всеки потребител се вземе в ръце и започне да кани нови потребители които се записват през неговия линк и му стават директни реферали, също така може да се изкарват добри пари от  решаване на задачи др. Няма място за притеснение, парите малко по малко се увеличават, но се иска постоянство, желание и да сте активни. Бъдете сигурни, че никой не ви лъже и когато и да си съберете пари, ще си ги получите.

 

Всеки може спокойно да започне работа в интернет с програмата Кинемерк. 

 

В интернет пространството съществуват много варианти, но много от тях изискват специални умения с компютри и сложни програми за които е нужно да се знаят много неща и най вече езикът на програмите ( кодовете ). В тези сложност се изисква да се инвестират пари и отнема време за всеки да свикне с тази работа.

 

Друга програма като Кинемерк е достъпна за всеки потребител който иска да си изкарва допълнителни пари чрез интернет! Програмата Кинемерк не изисква специални умения не е нужно да се инвестират пари, единственото което е важно разбира се, че трябва да имате желание и мотивация за тази работа. Това си е работа макар и за няколко минути на ден е нужна някаква отговорност. Кинемерк има възможност за развитието ви, с което постепенно да печелите все повече всеки месец. Кинемерк е създадена да се печелят пари а не да се дават, също така има за цел да помага на хората.  Програмата има 3 начина ( нива ) от които можете да печелите допълнителни пари по интернет! Всяко ниво има "изисквания" ( в кавички ). Като да разглеждате реклами, да изпълнявате задачи, да осъществявате оферти, да играете игри - и за всичко това ви се плаща! Също така може да привличате хора който да се регистрират към вас и когато извършват изброеното по-горе всеки ден на вас САЙТА ви плаща ! Получавате пари от сайта като благодарност, че вашия човек е активен всеки ден. В този кръг всеки е доволен, рекламодателите, PTC сайта и потребителите. 

 

3-те нива са с различен принцип на изпълнение.  Те са следните:

1 Ниво РТС плащане за клик на реклама - печели се като се гледат реклами на различни спонсори ( рекламодатели ). За целта рекламодателя плаща на сайта РТС да показва рекламите, а от своя страна сайта плаща  на потребителите като разглеждат рекламите. Полезен съвет: придържайте се към сайтовете от програмата Кинемерк, защото с дългогодишния си опит са изградили сигурност. А такива са NeoBux и ClixSense! Останалите изложени няколко сайта с изключение на CashnHits и ProBux са обикновени сайтове за гледане на реклами. В колкото повече сайта имате регистрация, следователно и ще печелите повече.

 

2 Ниво GPT - плащане за  изпълняване на задачи, оферти, харесване на спонсорирани страници във Facebook, гледане на клипове в YouTube.

 

3 Ниво - най-важното за големи пари. То е съвкупност от горните две, тук се инвестират малко пари с които да можете да се развивате за да печелите. Тази инвестиция е в преминаването в по-горно членство на някой сайт от програма Кинемерк. Тук идват и големите пари, от събраните средства от горните две нива се купува по-горно членство в сайта в който работите ако искате. Така направено, вече печалбата ви става двойна и тройна и дори да имате малко реферали пак ще печелите доста добре. Както разбирате, пари от джоба си не вадите (ако не искате) - това е и смисъла на всичко, да се започне от 0, без инвестиции и да последва печелене на пари от интернет!

 

Програмата Кинемерк е съсредоточена към директните реферали. Което е препоръчително да се насочите само към тях, защото за тях не инвестирате нищо, те са вечни докато са активни и излизате с чиста печалба. Програма Кинемерк е на принципа "Учител - Ученик". Когато вие поканвате ваши приятели и познати да се регистрират през вашия линк, вие им обяснявате за какво става въпрос и каква е ползата, че наистина се печели по този начин. Също така им показвате как да работят и какво да направят за да спечелят пари от интернет и от сайта в който сте ги поканили. Така и вие сте доволни и те са доволни. Така и вашия ученик обяснява на неговите ученици как да печелят пари. В програма Кинемерк всички си помагат и всеки е доволен и всеки печели и най-важното няма губещи!

 

Кинемерк разполага с 3 нива и 2 начина с които да се печелят пари чрез интернет, като се има в предвид желанието и постоянството.

 

1. Да се гледат рекламите всеки ден, да се изпълняват оферти, задачи и др.

 

2. Да се привличат реферали (приятели, познати и други) чрез които да печелите пари като и те изпълняват същата дейност като вас, а сайта за благодарност ви плаща когато те са активни. Много важно което трябва да знаете е, че вие не взимате от парите на рефералите си, САЙТА ви плаща затова, че сте ги поканили и кoгато те са активни. 

 

Това са американски компании, всеки записал се печели пари за себе си и помага на приятелите си или други като ги кани към дадения сайт и също да започнат да печелят пари по интернет! В този ред на мисли, всеки Български потребител печели от Америка и си харчи парите в България. Напук на нашите управляващи, ние ще печелим от друга държава и ще сме добре в нашата, без да чакаме Държавата да ни помогне. 

 

Кинемерк е програма за печелене на пари от интернет! На колкото повече приятели и други казвате за нея и ги каните да се регистрират чрез вашия реферален линк, толкова повече ще печелите вие. В същото време сте помогнали на някой да си спечелва пари по този начин.

 

В iskam-pari.com ще обърнем цялото внимание на всичко написано по-горе и леко по леко ще ви се изясни всичко.

 

Запознайте се по-подробно със самите PTC сайтове    основен-NeoBux    основен-ClixSense  

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg