ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Преминаване в по-горно членство в Clixsense, NeoBux, CashnHits!

Вкарване на пари в сайт.

Преминаване в по-горно членство в сайт.

Членствата в един сайт са изключително важни, те показват, че сте сериозно отнасящ се потребител и сайта за да ви покаже, че заслужавате да печелите пари, просто завишава всичко (реклами, комисионни от реферали и др.) и така печелите наистина "много" повече.

 

Как да (купя) премина в по-горно членство "Premium" ПРЕМИУМ в ClixSense?

Членство "Premium" ПРЕМИУМ в ClixSense ще ви докара доста ползи, а най-хубавото е, че ще печелите повече.

1. Влезте си в акаунта на ClixSense.

2. Погледнете в ляво където ви е статистиката. В началото на статистиката ще видите една звездичка, а в дясно на нея натискате на думите "Upgrade to PREMIUM ....", от където ще отидете на страницата където да си ъпгрейднете акаунта (преминаване в Premium членство). Сега погледнете в дясно където ще видите ГОЛЯМ КВАДРАТ с ГОЛЯМ СИН БУТОН и платежни процесори. Ако имате достатъчно пари в баланса си $17, то може да платите с тези пари като натиснете на ГОЛЕМИЯ СИН БУТОН. Ако ще плащате чрез платежни процесори, просто натискате на логото на платежния процесор и плащате. Приемаме, че използвате PayPal като платежен процесор. Като натиснете на логото на PayPal ще се отвори страница на PayPal където да си въведете данните и плащате като натиснете оранжевия бутон - стига да имате $17 в сметката си на PayPal. Ако използвате другите процесори плащането е почни по същия начин.

Вижте снимки стъпка по стъпка за купуване на членството в ClixSense.

Честито ви Членство Premium в ClixSense и с пожелания за големи печалби!

 

Как да (купя) премина в по-горно членство Golden - Златен в NeoBux?

Преминаването в по-горно членство в NeoBux ще накара печалбите - личните и от реферали да "хвръкнат" осезаемо и ще забележите доста голяма дневна и месечна печалба.

1. Влезте си в акаунта на NeoBux.

2. Погледнете встрани (ляво) на графичната таблица където ще видите вашето текущо членство "Standart", до него има син плюс + който натискате. По същия начин може да натиснете зеления бутон над графичната статистика "Upgade". И двата случая ще ви отведат до страницата където да си закупите Златно членство (Gold). Сега виждате таблица с печалбите които ще имате след като преминете в Златно членство. По-долу са и "лого" на методите за плащане, те са както следва: 1. NeoBux - ако имате налична събрана сума в акаунта си $90 може да платите с тях като натиснете на логото на NeoBux. 2. Payza - ако имате нужните пари в този процесор може да платите от там. 3. PayPal - ако имате пари в PayPal, натискате логото което ще ви отведе към PayPal, въвеждате си данните и плащате с оранжевия бутон. 4. NETELLER - платежен процесор чрез който пак може да платите стига да го използвате. Тук в iskam-pari.com се обсъжда само работа с PayPal при възникнали въпроси. След като платите, акаунтът ви веднага ще се промени на Gold и ще забележите малки промени. Но като цяло всичко си остава както е било преди. Сега ще имате 9 фиксирани оранжеви реклами по $0.01 и много по-големи печалби от реферали. Печалбите сега ще са в центове, а не както при стандарт в десети от цента. Сега вече ще печелите големи пари!

 

 

Честито ви Членство Gold в NeoBux и с пожелания за големи печалби!

 

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg