ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как се праща билет-писмо до сайт.

Пращане на билет, съобщение, писмо до NeoBux, ClixSense, ProBux, CashnHits.

По всяко време може да ви се наложи да осъществите връзка с някой сайт за задаване на въпрос или ако възникне проблем с нещо. Сега ще разгледаме как се праща билет до сайт.

 

Пращане на билет - писмо до NeoBux.

Влизате си в акаунта на NeoBux, поглеждате най-долу в дясно където ще видите няколко сиви бутончета. Намирате и натискате на "Support". Сега ще ви се покаже празна страница. Поглеждате в десния ъгъл на тази страница където ще видите син бутон "Submit support request" на който натискате. Ще ви се покаже прозорец на който в долния край има 1 или 2 бутона. Единия е оранжев и пише "Live Support" (този бутон ще се появи при повторно писане на съобщение), а другия е зелен и пише "contact support" - натискате на този зеления. В този момент ще видите поле където да напишете вашето съобщение до NeoBux - задължително на Английски език. След като сте написали съобщението, натискате на синия бутон по-долу "Submit support request" за да пратите билета - съобщението. Ще се покаже зелен надпис за успешно пратен билет. Отговор ще получите след броени минути или до 1, 2, 3 часа на Емайла с който сте се регистрирали в NeoBux.

 

В допълнение, както споменахме по-горе, може да виждате и бутон "Live Support". Като натиснете на този бутон осъществявате връзка онлайн връзка в сегашно време където също може да зададете въпроса си или да обясните за проблема. Може да ви е малко трудно защото трябва да общувате на Английски език, никой няма да ви чака да си преведете какво са ви написали и обратното. И все пак, Като натиснете на оранжевия бутон ще се покаже прозорец с форма. В малкото поле пишете името си - за предпочитане това в NeoBux, а в голямото поле пишете съобщението си. След това натискате на бутона по-долу "Start Chat" и започвате мигновен диалог с един от администраторите на сайта.

 

Пращане на билет - писмо до ClixSense.

Влизате си в акаунта на ClixSense и поглеждате най-горе в десния ъгъл където ще видите думичка "Helpdesk" на която слагате курсора на мишката и от падащото меню избирате "Submit a Ticket". Сега ще видите бланка с няколко полета.

 

1. "Department" - в това падащо поле не бутате нищо.

2. "Subject" - в това поле пишете с 2 3 4 думи за проблема. Например "Problem with my referral" = "Проблем с моя реферал".

3. "Message" - в това голямо поле пишете и подробно за проблема - на Английски език.

4. "Priority" - в това падащо поле нищо не бутате.

 

Сега поглеждате по-долу където ще видите син бутон "Submit Ticket" - натискате го. След като натиснете бутона ще се покаже страница с евентуални проблеми и под текста ще видите ЧЕРВЕН и ЗЕЛЕН бутон. Натискате на ЧЕРВЕНИЯ бутон за да пратите билета до ClixSense (червения бутон означава, че не сте намерили отговор на вашия въпрос/проблем). Ще се покаже зелен надпис за успешно пратен билет. Отговор очаквайте до няколко минути тук в акаунта си.

 

1. Оставате на тази страница и периодично опреснявате от рефреш за да видите дали сте получили отговор. Като получите ще разберете и натискате на билета си за да се отвори дискусията от съобщения с администратор на ClixSense.

2. Натискате на името си от където ще се върнете на начална страница на акаунта си и отново периодично натискате на името си по-горе за да опреснявате акаунта си за да видите дали е дошло съобщението. То представлява надпис точно появил се над статистиката ви от където натискате на "Click here" за да отидете при съобщението.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)