ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Съвети и уроци за работа с ptc сайтове!

Съвети и уроци за работа с paid to click сайтове.

Преди всичко нека изясним нещо. Не се заблуждавайте, че като изгледате 20 реклами и като видите спечелената сума, че това е края и нищо не печелите и да се отказвате - това е грешката която правят всички, да се откажат. Рекламите определят активността ви - ежедневно, от там на татък започва печеленето на пари. Хубаво е да разберете, сайта в който работите си е ВАШ и вие определяте печалбата си и как ще печелите. Единствената грешка която не трябва да допускате е, да се откажете от тази лесна работа. Само трябва малко да се научите и да ДЕЙСТВАТЕ, всичко е във вашите ръце. Печелете пари - не се отказвайте. Начини има много, вижте и действайте.

 

Съвет 1 - След регистрация в някой от изложените сайтове, за първо време свикнете със самия сайт, с неговия принцип на действие. Кое къде е и за какво е.

Съвет 2 - Гледайте си рекламите всеки ден ( бъдете постоянни ). Те отнемат не повече от 10 минути за един сайт. Научете се да решавате задачите - Специално за ClixSense. Също може да решавате задачи и в NeoBux.

Съвет 3 - След като знаете някои неща, запознайте някой ваш приятел със системата и как действа тя. Дайте му "рефералния линк" чрез който да се регистрира в сайта и да ви стане "Директен реферал". Сайта ще ви плаща, затова, че сте поканили нов потребител и когато той е активен всеки ден.

Съвет 4 - Поканете 3-4-5 приятеля ( чрез вашия реферален линк ) към сайта в който работите, ще започнете да виждате добри промени в сметката си ( покачване на печалбата ). По принцип забелязвате, че само от вашите кликове на рекламите печелите малко, но сега печалбата ще е различна, все повече и повече. "Ако не може да се справяте с приятели, пишете лично съобщение на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. за съвет".

Съвет 5 - Когато мине малко време, поканете още хора които да се регистрират през вашия реферален линк. Печалбата ви ще се увеличава още повече.

Съвет 6 - Не забравяйте, че ако не си изгледате рекламите днес, то утре няма да получите пари от сайта ( рефералите ) защото самите вие не сте били активни.

Съвет 7 - Някои от сайтовете предлагат "Наети реферали" за които се плаща за определен период. Това е един хубав "плюс" да увеличавате печалбата си. Но винаги се стремете към Директни реферали - приятели, познати и т.н., защото за тях не плащате нищо и те са вечни докато са активни ( докато си гледат рекламите и др. всеки ден ).

Съвет 8 - Сайта ви плаща проценти от това, че привличате Директни реферали и от това, че те си гледат рекламите всеки ден. Тогава когато имате събрани повече пари, с тези пари може да закупите по-горно членство, така направено ще се докажете пред сайта в който работите и за благодарност ще ви плаща повече за дейността която извършвате обикновено и ще ви плаща много повече за привлечените реферали и когато те са активни. 

Съвет 9 - Не забравяйте, че колкото повече задачи решавате и колкото повече реферали имате, толкова повече ще печелите.

Съвет 10 - Направете си регистрация първо в Google.bg и после в Blogger.com , както ще рече това. В Blogger.com може да си направите блог за по-лесно обясняване на сайта в който работите. За да не обяснявате на всеки приятел едно и също всеки път, то ще му дадете блога ( той е един вид като книга ). "искаш да ти разкажа ? ето ти направо книгата да я прочетеш". Как да си направите блог, може да разберете като посетите ФОРУМА.

Съвет 11 - Хубаво е и препоръчително да работите в повече от 1 сайт. Например имате регистрация в 6 сайта ( които са представени в iskam-pari.com и отговарят на условията ), минимумът за теглене е средно $3. От тези 6 сайта вие ще печелите по $18. Само с ваши кликове на рекламите и др. може да ги съберете за 1-2-3 седмици, но сега си представете ако имате реферали. Тези $18 може да ги съберете за 1-2-3 дена. А ако имате повече реферали, тези $18 може да ги събирате за часове.

Съвет 12 - Не забравяйте, че трябва да имате желание, търпение и постоянство. Да си гледате рекламите всеки ден, да решавате задачи, да каните или наемате реферали. Така леко по леко ще започнете да виждате удовлетворителни печалби. 

Съвет 13 - Не забравяйте, че за да печелите, то Вие и рефералите ви трябва да са активни. Ако оставим рефералите специално за ClixSense, то може да решавате задачи с който пак ще си докарвате страничен доход. Това важи и за NeoBux. Но никога не забравяйте и огромния плюс да поканите някой или няколко човека чрез рефералния си линк.

Съвет 14 - Ако имате желание, може да рекламирате рефералния си линк, за повече информация използвайте КОНТАКТИ в дясно на сайта или пишете във ФОРУМА.

Съвет 15 - Когато имате събрани пари - теглете на воля !

 

Първоначален УРОК за работата от дома и печалбата на пари от PTC сайтове

Малко допълнение към обстановката.

Работата в един сайт е почти невъзможна за печелене на пари, работата в до 10 сайта предразполага за отлично печелене на пари и развиване на правилни стратегии и похвати. Целта на iskam-pari.com е да покаже, че без да даваш пари може да спечелиш такива. Затова работата в няколко сайта е от огромно значение. Защо, защото в момента ако работите само в 1 сайт то печалбата ви без реферали само от реклами е 2 3 цента ако не решавате задачи. Ако работите в 10 сайта и печелите по средно 3 цента от сайт САМО КОГАТО СИ ПРЕГЛЕЖДАТЕ РЕКЛАМИТЕ то ще печелите средно около 30 40 цента на ден. Защо ви казвам това, защото както споменахме по-горе не трябва да се дават лични пари от джоба, а да се печелят. За целта ден с ден напред парите се трупат. Тези пари са ви важни в началото ЗА ДА ГИ СЪБЕРЕТЕ ПО-БЪРЗО и ДА ПРЕМИНЕТЕ В ПО-ГОРНО ЧЛЕНСТВО където идва вече същността на печеленето на пари и тогава вече ще печелите пари. Това по-горе се отнасяше САМО КОГАТО СИ ГЛЕДАТЕ РЕКЛАМИТЕ, само тях.

Решаване на задачи. Макар и да изглеждат сложни НЕ СА. Важно е да се свикне, обръщайте повече внимание за да се научите, те ще ви носят солидни доходи. Ако днес направите 100 задачи по 3 цента най-лесните, това са 3 долара. Спокойно може да използвате около 2 часа от времето си за решаване на задачи.

Също може и да се запознаете с офертите. Те представляват нещо подобно на извършване на поставена задача. Смисъл, офертите са продукти представени от различни спонсори, които продукти трябва да станат известни. Какво се изисква от вас. В повече случаи след като сте избрали оферта - продукт, трябва да го изтеглите и инсталирате на вашия компютър и системата като отчете извършената работа и ви се плаща. Този продукт може да го изтриете след няколко дена ако не ви интересува. Важно е да се плати. Няма от какво да се притеснявате за вируси и подобни, всичко е кристално чисто, все пак трябва да има бизнес и всичко трябва да е наред.

Така, след като вземем съвкупността от горните неща, задължителните РЕКЛАМИ (5 минути),по желание ЗАДАЧИ (2 часа), ОФЕРТИ (--) и лотарии (--), ще събере пари за членство в избран сайт, след това във следващия ще преминете в по-горно членство и така със всеки следващ сайт в който работите. Както виждате сега вие сте на ход и трябва да дадете старт. Разбира се постоянно може да решавате задачи и др. след като имате членство в сайт или няколко сайта, те са ви бонус, защо да изпускате безплатните пари.

По време на вашата работа периодично е хубаво да си събирате пари за реклами, да създавате реклама за рекламиране на реферален линк. Тази реклама ще е за сайт в който имате по-горно членство, тогава е момента за директни реферали, защото щом имате по-горно членство от безплатното, то тогава ще печелите доста стабилни пари. Рекламата е най-лесния начин за покана на реферали, макар и да се плаща малко. Другия най-лесен начин за е приятели, социални мрежи и др. Хората които сте поканили ще ви носят допълнителна печалба. По точно САМИЯ САЙТ ще ви плаща, че сте поканили някой и когато той е активен.

Работите в 10 сайта в които имате вече членства. Във всеки сайт сте поканили по 100 човека (препоръчително). В тези 10 сайта в които работите вие, може да поканите ваш приятел и всеки следващ да го каните в 10-те сайта в които работите. Така, 10 сайта по 100 човека = 1000 човека. Сайта ви плаща по $0.02 на човек и вашата печалба общо е $20 на ден! Бързата сметка показва идеални резултати. Може да имате повече или по малко поканени хора. Просто всичко зависи от Вас!

Не наемайте прекомерно "наети реферали" съсредоточете се изцяло към директните реферали. Дори и да сте събрали пари за да направите реклама за да поканите някой (реферал) то много бързо ще си избиете парите, те не са загубени напразно. Защото веднъж, че ще си избиете парите и друго, че ще печелите пари без да се занимавате с управление на наети реферали, за което ще трябва от време на време да пускате пари за да ги управлявате. Придържайте се към този първоначален урок и действайте смело. Имайте търпение защото за 2 дена няма да изкарвате хубави пари, просто не трябва да се отказвате и ще спечелите, ще стигнете до желаните резултати за които няма да може да повярвате, че печелите истински пари за нищо работа.

Развивайте се сега, за да сте добре в бъдеще. Бъдете редовни за да печелите.

Заповядайте в допълнителните сайтове за да ги разгледате, да се регистрирате и да започнете сериозно да завъртате своя "малък онлайн бизнес". Обърнете внимание на ClixSense (ако не сте), сайт с прекалено много възможности за много пари.

 

УРОК 2 за работата по интернет от дома

Самостоятелна работа без Директни и Наети реферали.

Със самостоятелната работа извършвате някои дейности от които да печелите много добре. Като: Гледане на реклами, Решаване на задачи, Оферти, Лотарии. Доста потребители използват само тези опции за да си изкарват пари. Всичко се крепи на времето което ще отделяте. Тези опции са налице в ClixSense, NeoBux, ProBux. Ако работите в тези 3 сайта и извършвате работата си, то ще печелите добри пари. Хубавото е, че ако в единия сайт свършат задачите да речем, веднага може да се прехвърлите в другия където да продължите. Така или инъче си събирате пари в сайтовете по отделно и когато искате си ги теглите. Нищо не се губи. Особено от задачите получавате и много бонуси, допълнителни пари затова, че решавате задачи. Какво става, решавате задачи - печелите! Затова, че печелите получавате и бонуси! Разгледайте по-обстойно задачите.

 

УРОК 3 - Стратегии!

Нека първо започнем с израза: "Бизнес без изградена стратегия и цел е обречен на провал." Нека вземем "Google Map карта GPS" като пример: Тук пак се задава цел по която да се водите и я следвате до достигане до избраната дестинация. Същото е и с работата и печеленето на пари с PTC сайтовете. Трябва да се начертае, да си изградите малка цел по която да се водите и в крайна сметка да достигнете до момента в който да печелите пари.

Нека обсъдим някои неща. В iskam-pari.com има и виждате стратегии и уроци за почти всеки сайт. Тези стратегии са общо приети, а някой измислени и използвани от Администратор, стажа си знае думата. Ето, измислени и използвани от Администратор, какво ви говори това, например, че всеки човек е различен и си създава собствен подход за работа и собствена цел - стратегия да я наречем. Не е нужно да използвате стратегиите и уроците тук, или поне нека те ви дават старт във вашето мислене как стоят нещата и сами да си начертаете цел. Ето една малка цел: например искате да преминете в членство, пример ClixSense. Вашата цел е "Premium" членство $17. Стратегията е следната, гледане на реклами, решаване на задачи минимум брой 30 на ден / всеки ден. Така за броени дни ще достигнете $17 и ще си купите членството. Тази цел я изпълнихме - тя става бързо. ЦЕЛ 2, вдигаме летвата, преминаване в по-горно членство в NeoBux $90 "Golden". Стратегията: гледане на реклами в ClixSense и NeoBux, решаване на задачи и в двата сайта - ако липсват в единия се прехвърляте в другия за да не се изтърва ритъма (от вас зависи колко ще са на брой на дневна база, колкото повече, толкова по-бързо събиране на парите $90). Използване на лотариите, всеки бонус $ е добре дошъл. Сега в двата сайта има събрани пари, сумарно нека бъдат около $93. Теглите ги в PayPal за да станат цяла сума, после купувате членство Golden $90 в NeoBux. Ето, постигнахте целта за членство от $90 в NeoBux като използвахте елементарна стратегия. Сега ЦЕЛ 3, реферали, ако искате да се възползвате от тази МНОГО ПЕЧЕЛИВША опция. Стратегията е следната, събиране на пари по същия начин за направа и пускане на реклама, чрез която да се запишат хора към вас чрез вашата връзка (линк), за което САЙТА ще ви плаща ДОСТА добре когато те са активни, също така да не забравяме, че може да каните ваши приятели, познати и така на татък които да се запишат към вас, в това време сте дали хляба в ръцете на вашите познати да печелят пари за себе си - това е най-лесния и безплатен начин да поканите някой към вас и СЕГА ПЕЧЕЛИМ ПАРИ! Тази тактика може да се изпълнява във всеки сайт в който работите (за предпочитане изложените в iskam-pari.com) ЦЕЛ 4, чисто печелене на пари без членства, без реферали и бавене, стратегията е проста, гледане на реклами и решаване на задачи (броя на задачите няма значение зависи колко пари искате да печелите месечно или седмично или дневно) теглене на PayPal, прехвърляне на картата и харчене. Това бяха не само примери как се изгражда цел и стратегия (те важат за всички сайтове), но и практически поглед какво се прави и как се прави за да се печелят пари в тази сфера (безплатното печелене на пари без инвестиция). Варианти има всякакви, важно е сериозното отношение, ако наистина искате да печелите пари. Всичко е лесно като има желание.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg