ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Правене на пари по интернет като се има предвид някои важни неща за NeoBux!

Важни неща за NeoBux които трябва да се знаят.!

 

Защитете сметката си със сигурност в NeoBux!

Използвайте различни и сигурни пароли тук в NeoBux. Можете също да добавите вторична парола " Secondary Password " тя се задава от настройките на акаунтът Ви.

Задаване на Secondary Password. Как става: Влизате си в акаунта. В менюто в ляво натискате на думата "Personal". Ще се покажат вашите настройки на акаунта. Погледнете от горе на долу и търсете Use "Secondary Password:" където има бутонче - натиснете на "YES". В долните две полета въведете парола (запомнете я много добре или си я запишете). 1 поле пишете паролата, 2 поле - преписвате паролата. След тази процедура поглеждате най-долу - където в последното поле "Primary Password:" пишете настоящата си парола с която влизате в сайта, след това натискате зеления бутон. Сега настройките и втората ви парола за сигурност за запаметени. Следва да изпробвате направеното. Погледнете най-горе в дясно където ще видите бутонче "logout" - натиснете го и ще излезете от профила си. След това натиснете на синия бутон "Login" и ще ви се покаже формата за вход в сайта, където в първото поле си пишете потребителското име, във второто си пишете настоящата парола, а в третото поле втората парола която създадохте - натискате зеления бутон "send" и влизате в акаунта си. Тази процедура ще е всеки път когато влизате в сайта (ако браузърът ви не е запаметил паролите). Запомнете, че винаги трябва да пишете двете пароли, инъче няма да ви пуска в акаунта ви.

Не забравяйте, че сметката Ви е лично ваша отговорност.

 

Може ли да имам повече от един акаунт в NeoBux?

Можете да имате само един акаунт. Всеки опит да се създаде повече от една сметка ще доведе до прекратяване на всички от тях. Това се отнася също и за Payza / PayPal / NETELLER сметка, която трябва да бъде уникална и да не споделя с друг потребител.

Можете да видите реклами, използващи само един IP адрес в рамките на 24 часа. От друга страна, не можете да използвате множество адреси, за да влезете. Всеки опит да се направи по друг начин, може да доведе до прекратяване на сметката ви. Влизане от пълномощници или споделени мрежови среди ( като например, от училищата, свободно Wi-Fi, LAN къща Флашки, кафенета и др.) Не е разрешено.

Използвате само стационарен домашен интернет за безпроблемна работа на сайта.

Можете да използвате само максимум 3 различни компютри в период от 10 дни, за да видите реклами. Всеки опит да се използва повече от това в определен период от време ще доведе до блокиране на сметката.

 

Как да включите / изключите AutoPay? Какво е AutoPay?

След като сте влезли в системата, кликнете върху вашето потребителско име в горния десен ъгъл.

Сега, в лявото меню, кликнете върху "rented" ( реферали под наем ). Това ще ви отведе към вашия списък с наети реферали. Всичко, което трябва да направим сега, е да кликнете върху "Enabled" или "Disabled" опция до AutoPay ( показана над рефералите ), за да превключвате статута си. "Enabled - Включено" "Disabled - Изключено".Ако AutoPay активиран, първия клик на реферал направен на ден, ще платим за това, за да увеличи наема с един допълнителен ден. 

Ако наетия реферал не кликне, няма да му се плати за удължаване с 1 ден. Така, че представяте ли си под наем 500 реферала, за тях се харчат $100 за наем за един месец. Вместо да плащат $100 отново на следващия месец  за удължаване на периода поради изтичане (да, това ще боли), можете да платите за тях всеки ден. В крайна сметка, ще спестите $15 и вие няма се занимавате толкова много с следене дали изтича времето. Докато с  функцията е по-лесно да се плати по този начин, тя е също евтина за вас, защото ви спестява 15% от наем на целия месец. По принцип, ще платите един ден предварително до падежа на реферали / цената автоматично ще се приспадне от баланса на сметката ви. Ако наем баланс не разполага с достатъчно средства, ще се приспадне от вашия основен баланс. Ако и двете салда не разполагат с достатъчно средства, функцията няма да се задейства и ще работи само, когато един от разчетите разполага с достатъчно средства. Моля, имайте предвид, че въпреки че може да сте AutoPay включено,то това се задейства само от референции ( реферали ), които имат 20 или повече дни които остават до следващото плащане. Тази стойност е по-малка за някои Златни пакети.

 

Какво е AutoRenew?

AutoRenew е на автоматичен процес за подновяване на реферали под наем. 

Противно на AutoPay, които ще работят само когато реферал направи първо кликване за един ден и ще се разшири за един ден преди крайния срок, AutoRenew работи всеки ден и удължава крайния срок на рефералите, въз основа на избрания от Вас период на подновяване и време преди изтичането. Можете да разрешите AutoRenew в наети реферали листата по същия начин както с AutoPay. Преди да активирате избере стойностите, следните два варианта са:

Период ( period ): Това ще бъде точния период, за който реферали под наем ще бъдат удължени. Можете да изберете някои от обичайните срокове за удължаване (15, 30, 60, 90, 150, и 240 дни), за да получите полза от свързаните с отстъпки за всеки период ( с изключение на 15 дни еднократно ).

Преди ( before ): време преди изтичането, когато автоматизирано обновление ще се задейства. Можете да изберете колко дена преди да изтече реферала да се удължи ( 3, 5, 7, 10, 15, 20, 25, 30 ), ако нямате достатъчно пари в сметката си, то няма да се активира функцията и ще загубите рефералите.

AutoRenew ще бъде включен за всеки реферал веднъж на ден. Ако нямате средства във вашия под наем и / или баланс или някаква неочаквана грешка се появява, реферал-те, които не са подновени ще бъда само проверени отново след около 24 часа. Съветваме ви да изберете по-голям брой дни между първата проверка за подновяване и срок на реферали , така, че ще имате най-много шансове за получаване на всички плащания за подновяване  автоматично. Също така ще можете да реагирата адекватно, ако нямате достатъчно баланс по сметката. Това е Ваша отговорност и да разполагате с достатъчно средства за подновявания и винаги проверявайте дали всеки реферал е успял да се поднови автоматично.

"Ръководство за работа с NeoBux."

 

Какви са NeoPoints в NeoBux?

NeoPoints са NeoBux валута - която може да бъде преустроена за закупуване на някой от услугите на NeoBux. 

В момента Вие печелите NeoPoints от :

   * Преглед на обяви - всяка реклама = 1 NeoPoint

   * Завършване на NeoPoints оферти.

   * Спечелване на NeoPoints в AdPrize ( голям зелен квадрат с число в него ).

NeoPoints може да се използва за:

   * 30 000 NeoPoints = Златно членство / 1 година.

   * Рециклиране или удължаване на наети реферали.

   * 500 NeoPoints - Увеличаване на броя на директните реферали с 1.

 

Виждам директни реферали с червено потребителско име в NeoBux?

Всеки път когато директен реферал има спряна сметка, потребителското име ще бъде показано в червено. Системата автоматично и периодично почиства директни реферали чиито сметки са били спрени. Някои от тях ще останат в сметката Ви за по-дълъг период в зависимост от общата активност на директния реферал по време на неговата активност в дни и кликове. Може да бъдат временно спрени сметките, за да имат възможност да се върнат. По този начин няма да ги загубите.

 

Какво е заключване на нает реферал в NeoBux?

Когато е активирана тази функция предпазва реферала от автоматично рециклиране и от ваша грешка. Това е полезно, например, когато имате добър реферал и не искате да го изгубите защото не е кликал на рекламите си няколко дни / възможно е реферала да е отишъл на почивка или др.

 

Каква е минималната сума за теглене от NeoBux?

Минималната платена сума е $2 за първо теглене. Тази сума ще се увеличава с по $1 за всяко теглене, докато достигне фиксирана минимална сума от $10. След това минималната сума за теглене винаги ще бъде $10.

 

Мога ли да променя потребителското си име в NeoBux?

Не, не можете.

Всичко което може да се промени е в настройките на профила Ви.

 

Купих кликвания за моята реклама, но не ги получавам в NeoBux?

Първо, не забравяйте, че кликвания ще бъдат в профила Ви в рамките на 24 часа след като NeoBux потвърди Вашата покупка. Може да отидете в настройки на вашата реклама където може да видите колко часа ( приблизително ) остават до кредитиране на кликванията. Ако не виждате това време и все още не са на разположение кликовете, най-вероятно покупката Ви не е била потвърдена. В този случай проверете информация за покупка в често задавани въпроси на NeoBux.

 

Какъв е този слайдер с 2 точки и с червени, жълти и зелени цветове в NeoBux?

Това е инструмент който показва как се организират Вашите реферали според техните средни кликове. След като изберете дадено място и активирате, на всеки реферал ще се покаже в различен цвят според неговата активност ( Зелен - Отлично, Жълт - добре, Червен - Зле ). Можете да приложите промените в реално време. Не забравяйте да запазите настройките след като сте достигнали оптималната конфигурация. Този инструмент е идеален за следене на активността на рефералите, с който може да определите кой от тях е за рециклиране и кой от тях ви носи печалба.

 

Реферали изчезват от моята сметка в NeoBux?

Реферали могат да изчезват от вашата сметка на базата на техния вид ( наети или директни реферали ) и въз основа на някои други фактори. 

   *Ако директен реферал изчезва то може само да означава, че сметката на реферала постоянно е в процес на спиране поради рядка активност. Затова и се премахва от сметката за да няма излишно натрупване на не активни реферали.

   *Ако реферал под наем изчезва то може само да означава, че срока за отдаване под наем е свършил ( минимума за този срок при отдаване под наем на реферал е 30 дни, който срок може да се удължи според Вашето желание ) в противен случай трябва да се удължи срока преди да изтекат дните. 

Пояснение - след като срока на даден нает реферал остане 10 или по малко дни, то цвета става червен което е предупреждение, че трябва да се удължи периода ( дните ) за да запазите реферала. Дори с AutoPay опцията, трябва да сте наясно, че ако датата на падежа е 20 или по малко от 20 дни, то AutoPay няма да се задейства за тези реферали. По този начин не се добавя автоматично плащане ( AutoPay ) за 1 ден.  

 

Кога ще получа рефералните кликвания по моята сметка ( плащане ) от NeoBux?

Зависи.

Ако е Директен реферал, то ще получите незабавно плащане по вашата сметка.

Ако е Нает реферал, то ще получите плащане от 3 до 15 минути, в зависимост от текущото натоварване на сървъра. 

 

Какви са знамената, за какво служат - NeoBux?

8 цветни знамена Ви позволяват да маркирате вашите реферали, това е изключително полезно когато се занимавате с много реферали. По този начин можете да определите цвят за всеки реферал според вашето желание. Например когато оглеждате вашите реферали ще намерите някои които са отлични, добри и лоши. Представете си, че намерите 5 лоши реферали на някоя страница, може да ги маркирате в червен флаг и да ги следите. По този начин Вие ще бъдете в състояние да решите дали да ги рециклирате и да се съсредоточите само на тази конкретна група от лоши реферали. Това се отнася за наетите реферали. 

За да промените цветовете на знамената, имате 2 възмойности:

1. Просто кликнете на знамето на избрания от Вас реферал и сменете цвета на знамето.

2. Сложете отметна в квадратчето на избрания реферал, след като се покаже менюто с инструментите изберете опцията за знамената и сменете цвета на знамето.

 

Защо виждам повече реклами в NeoBux?

Някои реклами се показват в световен мащаб, като някои от тях се филтрират демографски. Демографски филтър е инструмент за рекламодателя да избере кои страни имат право да видят изложената реклама. Това е незадължителен инструмент. Така че, вие ще видите всички световни реклами, повече понякога (не филтрирани) и реклами за вашата страна (демографски филтрирани). NeoBux гарантира ежедневно минимум 4 реклами ( фиксирани оранжеви ) за Стандартните потребители освен останалите полагаеми и дневен минимум от 9 реклами ( фиксирани оранжеви ) за Златни членове . Златни членовете със златен пакет може да достигнат най - малко 15 дневни фиксирани реклами освен останалите полагаеми.

 

Оферти --> Мини Работа "Mini Job" в NeoBux?

Мога ли да знам повече подробности относно Мини Работа ? 

Целта на вакантните работни места Мини е за решаване на проблеми, вариращи от събиране на данни и категоризация на продуктите на проверка на бизнес да доведе съдържание поколение / модификация и академични изследвания. Концепцията е толкова проста, да получите Мини свършена работа и да се изплаща веднага в основния баланс. За да получите достъп до наличните Мини работни места, само трябва да използвате бутона "Оферти", изберете "мини работни места" и изберете някоя, която изглежда интересна за вас. Сумата ще ви ще бъде платена за всяка задача и прогноза, колко на брой задачи са на разположение за всички Мини работа ще бъдат показани винаги в ляв ъгъл на описание на Mini работа. След това може да видите колко ще ви се плати за Mini работа която желаете да работите, можете да проверите отново колко ще се плаща на завършена задача в горния ляв ъгъл, като кликнете върху зелия $ знак и в непосредствена близост до него, можете да бъдете информирани за процента на вашата точност. 

Подробни инструкции за това каква точно работа ще бъде на разположение на екрана, може да се изисква да отговорите на някои въпроси в режим на обучение, преди да сте в състояние да започнете да работите за пари. Съвет, следвайте внимателно инструкциите, защото автоматичната система проследява точността на участниците на тяхната работа. А броят на неверни отговори по-висока от точността праг на Mini работа може да се забрани от завършване на Mini работа, така че е силно препоръчително да се избегнат случайните да се дават грешки в отговорите или действията ви, докато вие не сте разбрали напълно какво трябва да направите. Ако направите всички необходими работи за една задача на Mini работа, ще ви бъдат изплатени пари незабавно в основния баланс, макар и в редки случаи забавяне в диапазона от 15 минути и до 2 дни може да се случи. 

Ако Мини работа все още е на разположение, след като е платено за извършването, това означава, че е необходима още работа и вие сте добре дошли да участвате отново, ако желаете.  Мини работа ще ви даде комисионна от вашите директни реферали и ще ви осигури с производителността на бонус за собствената ви работа. Всички мини работни места са представени от CrowdFlower което е crowdsourcing платформа, предлагайки ви шанс да спечелите пари за участие в прости Мини работни места. Вакантните работни места Мини са лесни задачи и колкото повече работите, толкова по-висока награда ще получите. Това е силно препоръчително да посетите Mini страница често, за да получите повече нови мини работни места през цялото време.

Може да използвате преводач за превеждане на отделните изречения. 

следва продължение на въпроси....

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg