ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Печеливша програма за изкарване на пари!

Интернет пари? Печеливша програма за всеки който иска да си изкара допълнителни доходи, без да се обвързва с никой.

 

Някога да сте си мислили за изкарване на пари и то от мястото където прекарвате голяма част от времето си (интернет) ? Е, има такива начини и сега може да се запознаете с тях.

 

В момента си мислите само едно нещо.... поредната лъжа...нали? И с право, досега поне веднъж сте се срещали с разни програми които обещават всичко, нали? Дори може и да сте плащали на такива програми. Нормално е да си мислите такива неща и в момента. Само че, тук няма да намерите програма за която се плаща някаква сума предварително (напротив - дори никаква) с обещанието за ГОЛЕЕЕМИ пари след това. От всичко на всичко, тук ще намерите БЕЗПЛАТНА "програма" ако може да се нарече така, с която ще печелите колкото ВИЕ си искате. И сега не вярвате, ясно е, но опитайте, iskam-pari.com няма какво да крие и не се притеснява от "лоши" коментари - защото няма за какво.... Всичко е във вашите ръце, просто отделете внимание.

 

Печеливша програма за изкарване на пари!

 

Печеливша (безплатна) програма за изкарване на пари - Програма Кинемерк, която включва така наречените PTC (paid to click) сайтове, в превод плащане за клик. Този вариант е много удобен за всякакъв тип хора искащи да изкарват допълнителни пари от интернет! Ученици, Студенти, Майки с деца, Големи хора, Хора които имат свободно време, Възрастни хора, Всички без ограничение могат да си печелят допълнителни доходи от дома за няколко минути на ден. Работата се състои в няколко кратки стъпки за няколко минути на ден и в удобно време. Няма никакви изисквания освен това, че трябва да се спазват някой правила на този вид бизнес, а те са да се прави само една регистрация в един сайт и да се използва само компютъра от който е направена регистрацията (която е безплатна). Тук е обяснено всичко от Регистрацията до взимане на парите. Разполагате с всичко необходимо да започнете. С помощта на iskam-pari.com и вашето желание, ще изкарвате пари!

 

Разполагате с куб начини за изкарване на пари от тези сайтове. Решаване на задачи (откриване на сайт и др. подобни разнообразни видове задачи), осъществяване на оферти (обикновено изтегляне на продукт на някоя компания, като след 1 2 дена може да го изтриете от компютъра си), няколко вида лотарии, специални предложения от сайтовете за партньорска програма и за всичко това Ви се ПЛАЩА.

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало |  ClixSense сайт |  NeoBux сайт |  Допълнителни сайтове |  Решаване на задачи

 

Нужно е всеки регистрирал се потребител да разполага с по 15 - 20 минути на ден (или колкото иска) в зависимост в колко сайта има регистрация и търпение, защото никой не дава истински пари ей така. Също така е хубаво да имате повече от една регистрация в други сайтове, така и ще печелите повече пари. Тук са отбрани най-добрите и стабилни сайтове в които може да започнете работа. Всеки ден е нужно да се отделя по малко време за прегледа на предоставените реклами - за който се плаща и в това е същността и основата на този домашен бизнес. Също така, може да отделяте повече време разбира се, защото имате доста възможности за изкарване на пари с тези сайтове както ще разберете в процеса на разглеждане.

 

PTC  индустрията има и опция за така наречените реферали, те може да се наемат от самия сайт срещу минимално заплащане (това наемане става след като работите и сте събрали пари за да наемете реферали). Най-важното е, че може да каните приятели, познати и други което е основа за програмата, защото нямате разходи, а само печелите (сайта ви плаща, че сте поканили някой чрез специалния реферален линк с който разполагате и когато поканения е активен).  В същото време помагате и на тях да си печелят пари. Всеки човек работещ в тази сфера се нарича реферал. Те биват директни и наети реферали. Тези така наречени реферали  "изкарват пари за вас " но, всъщност самия сайт ви плаща когато привлечете реферал или когато наемете такъв, разбира се реферала трябва да е ежедневно активен за да ви се плаща на вас, както и вие трябва да сте активни за да може да си получите парите, защото ако не сте активни Сайта не ви плаща - а основно се зачита само гледането на рекламите (5-10 мин / ден). Тези реферали извършват същата дейност като вас, те печелят за себе си. ``Вие не взимате от техните пари, каквото си изкарат си е за тях - пак споменаваме, че самия сайт ви плаща``.

 

Разполагате със специален "реферален линк" чрез който ваш приятел, познат или друг човек се регистрира от линка и ви става директен реферал. Така сайта ви плаща когато привлечете някой и когато той е активен всеки ден, също така помагате на този човек да започне и той да печели пари от интернет! Като извършва същото като вас, всички правят едно и също.

 

Този бизнес има и степени "нива" за развитие за окончателната постоянна печалба. Това развитие се състои от ежедневното изглеждане на вашите реклами и числеността на рефералите. Колкото повече реферали имате, толкова повече пари ще правите + допълнителните начини за изкарване на пари в сайта в който сте.

 

Тук вие излизате като "шеф" защото започвате да управлявате  " рефералите " наетите реферали които се предоставят от съответният сайт в който имате регистрация . Всеки нает реферал има нужните инструменти с които да го управлявате. Директните реферали ( приятели, познати и други които сте привлекли към сайта ) не се управляват те са вечни докато са активни.

 

Работата е доста забавна и увлекателна, но както стана дума по горе се изисква постоянство и търпение за да може да се развивате и да печелите пари. В този бизнес се започва от нула, без да се влагат пари, единствено може да спечелите. Програма Кинемерк е създадена да помага на хората да си спечелят пари, а не да им взима парите. Всеки сам избира как да се развива и колко да печели. Без шеф, без нерви, само едно желание за работа и то за няколко минути на ден. Тук няма губещи, всеки печели.

Автор на статията Източник: iskam-pari.com

 

Директни и Наети реферали с NeoBux!!

Само директни реферали с ClixSense!

Запознайте се по ясно и обстойно как стоят нещата по-долу.

⇓ бързи връзки ⇓

Начало |  ClixSense |  NeoBux |  Допълнителни сайтове |  Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg