ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Печелене на пари чрез интернет с изпълнение на малки задачи!

 

Изпълняване на Задачи за пари - ClixSense.

 

С тази опция предлагана в сайтовете ще печелите прекрасни суми!

Видео - Решаване на задачи

Сложете приставка за "преводач" ако използвате браузър "Chrome" и така всичко става на български език за да се справяте перфектно!

 

Научете как се решават онлайн Задачи за пари с които може да достигнете до $ 889,20 на месец.

 

Има много методи онлайн от които може да се добави допълнителен доход към банковата Ви сметка и да Ви помогне да печелите приходи допълнително или на пълен работен ден за Вас и вашето семейство. Един от най-добрите и най-перспективните методи е чрез попълване на онлайн задачи за пари.

 

Аз съм член на една от най-старите (8 години) програми, с най-голямо доверие се отнасям вече 4 години относно плащането.

 

Така, в този пост ще научите:

? Какви са онлайн задачи?

? Къде да намерите онлайн задачи, които да решавате?

? Колко пари ще правите от решаване на задачи?

? Стъпка по стъпка ръководство, как да започнете попълването на онлайн задачи за пари.

? Съвети и трикове за да увеличите приходите си с онлайн задачи.

? Плюсове и минуси на попълването на задачи онлайн.

 

Какви са онлайн Задачи?

Онлайн Задачи са онлайн мини работни места, които изискват човешката интелигентност, за да бъдат завършени. Компютри и друг изкуствен интелект "ботове" не могат да направят този вид работа.

 

Тези задачи са създадени от организации и големи компании от цял свят, като търсачки, услуги за валидиране, Изследователски фирми, компании, които искат да шпионира своите конкуренти, федерални агенции, търговци, организации с нестопанска цел и много повече.

 

Тези организации са разбрали, че не е много полезно за тях да заплатят на собствените си служители да извършват този вид работа. Понякога тези задачи са буквално хиляди, а те трябва да бъдат свършени всеки ден. Ето защо те предават процеса на фирми - като ClixSense - които имат членове, които са готови да ги изпълнят.

 

Ако се чудите каква работа ще се извършва, нека погледнем на снимката по-долу:

 

Изглед на задачите.

 

Както можете да видите на снимката, някои от платените задачи онлайн ще изискват:

Да намерите сайтове с форма за вход.

Лоши неподходящи изображения, лош език използван за обяви.

Да потвърдите автор на дадена статия.

и други подобни онлайн задачи, които са лесни и понякога им ставате фенове.

 

Тези онлайн задачи, както можете да видите на снимката по-горе, обикновено идват в хиляди, така че можете да бъдете уверени, че винаги ще имате на разположение задачи, които да решавате.

 

Решават се бързо щом се свикне. Първите около 20 задачи ще ви забавят, докато свикнете, след това ще ви доставя удоволствие от това което правите. Всяка задача за изпълнение ще е по-лесна или по-трудна, зависи колко се плаща за нея. Сумите, който ще печелите от задачи са от $0.01 до $0.20 и повече, това са стандартните. Задачите са налични по няколко хиляди бройки и повторения - постоянно, когато Ви допадне някоя, може само нея да решавате. Българите обикновено решават от 60 до 100 задачи дневно. Всичко зависи с какво време разполагате.

 

Къде да намерим Платени Задачи, които да решаваме?

За да печелите пари онлайн чрез попълване на задачи, просто трябва да се присъедините към безплатния сайт ClixSense. За да го направите заповядайте в раздел РЕГИСТРАЦИЯ.

 

ClixSense е най-старият и с най-голямо доверие за плащания, който е онлайн от 2007 г. насам и има над 5 000 000 активни членове. (На всеки 60 дни, членовете, които не са влезли в профила си поне веднъж се заличават).

 

Начална страница на ClixSense.

 

Има и други сайтове като ClixSense, които предлагат на своите потребители възможността да завършите задачите, което е добре.

 

Въпросите, които възникват макар и много... Някои от тях са...

Колко време този нов сайт ще издържи?

Дали ще Ви плащат навреме, всеки път?

Дали тези сайтове имат някакви доказателства за доволни клиенти?

Колко дълго те работят в областта на онлайн задачи за пари?

 

Е, ако не искате да се присъедините към сайт за онлайн задачи и да се страхувате от не плащане или затваряне вратите - спокойно можете да се присъедините към ClixSense и да оставите всички тревоги зад Вас.

 

Колко пари можете да правите с онлайн задачи?

Въпреки, че с попълване на онлайн задачи за пари няма да станете богати, можете да правите до $889,20 на месец, или повече. Разбира се, в този вид бизнес, колкото повече работите следователно повече ще печелите.

 

Имам събрани някои скрийншота от сайта ClixSense (форум), които ще Ви помогнат да разберете колко пари може да се правят всеки месец, ако извършвате тези задачи.

 

Първата снимката е от страницата, където са изброени задачи. В края на страницата в ClixSense има някои броячи, които показват кои потребители са завършили най-много задачи за 24 часа, за 7-дневен срок и в рамките на 30 дни.

 

Бонуси от решаването на задачите.

 

Имайте предвид, че работник номер 1 за последните 24 часа е решил 988 задачи.

 

Ако приемем, че той решава задачи по $0.03, тогава този човек печели $29,64 на ден (имайте предвид, че има задачи, които плащат $0,07, $0,10 или дори $ 0.20).

 

Ако умножим $29.64 X 30 дни, този човек може да направи до $889.20 в един месец.

 

Можете ли да използвате допълнително $889.20 на месец във вашето домакинство?

 

Следващите снимки са взети от форума на ClixSense. Можете да намерите много успехи на хората, които правят пари с изпълняването на задачи онлайн.

 

Потребител решил 10 000 задачи.

 

Както можете да видите, този човек е завършил общо 10 000 задачи за месец и той е спечелил $567.67 + $55 бонус = $622,67 в месеца.

 

Както написах по-рано, размерът на парите, които ще бъдат спечелени зависи от това колко сте готови за работа (дали имате време или цената на задачата).

 

В следващия скрийншот, взет от форума на ClixSense, можем да видим, човек, който печели $22 за един ден, като завършва онлайн задачи.

 

Потребител спечелил 22 долара на ден.

 

В този скрийншот този потребител напълно приковава вниманието!

 

Потребител който спечели 81 долара за един ден.

 

Той е спечелил $81 за един ден като е решавал задачи.

 

Това не е ли невероятно, или?

 

Като влезете във форума на ClixSense можете да намерите много успехи и платежните доказателства, качени от членове.

 

Печелене на пари чрез интернет с изпълнение на задачите може да се правят до и повече от $889,20 на месец, в зависимост дали сте готови за работа. Има хора, които са добре с допълнителни $300 на месец и други, които са добре само със $100 на месец и по-малко.

 

Всичко зависи от Вас.

 

[Mini Инструкция] Как се изпълняват задачи онлайн за пари.

Завършване на задачите е много лесен процес.

 

Стъпка #1: Първо трябва да си създадете профил в ClixSense (безплатен е). Може да го направите от ТУК.

 

Стъпка #2: След като създадете профила си в ClixSense, вие ще трябва да изтеглите Clixaddon™.

 

ClixAddon.

 

Clixaddon е плъгин, който трябва да инсталирате на вашия браузър - ще разберете защо.

 

Това е много важен инструмент, тъй като той ще Ви уведоми всеки път когато нови задачи са на разположение, както си разглеждате нещо в интернет.

 

По този начин, не е нужно да посещавате ClixSense на всеки десет минути, за да проверявате дали има на разположение нови задачи.

 

Връзката към изтегляне на плъгин - ClixAddon.

 

Плъгин за ClixAddon.

 

Стъпка # 3: След като инсталирате Clixaddon™ просто натиснте на иконката, кликнете върху бутона за задачи (TASKS) точно под линка Clixaddon™. Вие ще бъдете пренасочени към страницата на задачите.

 

Бутон за задачите.

 

ЗАБЕЛЕЖКА! Ако до седмица не Ви се появят задачите, регистрирайте се към доставчика на задачи - Crowdflower.com^

 

В ClixSense има 3 нива на задачите.

 

Когато се регистрирате за първи път ще бъдете на ниво обикновен работник задача: 1. Вие ще бъдете в състояние да завършите само задачи, които имат синя значка ниво 1.

 

1 ниво на задачите.

 

Когато завършите първите 100 задачи ще стане работник ниво 2, ще имате още повече задачи с по-висока цена. Вие ще бъде в състояние да завършите само задачи, които имат синя значка ниво 1 и зелена значка ниво 2.

 

2 ниво на задачите.

 

След като завършите още 50 задачи, третото ниво ще бъде достъпно за Вас с още повече задачи и по-високи плащания. Вие ще бъдете в състояние да завършите задачите, които имат синя значка ниво 1, зелена значка ниво 2 и оранжева значка ниво 3.

 

3 ниво на задачите.

 

Сега ще забележите, че имате възможност да решавате много повече задачи и по скъпи задачи.

 

Съвети за да увеличите приходите от задачите.

Ако искате да увеличите приходите си с онлайн задачи, ClixSense предлага една партньорска програма, която можете да използвате, за да печелите още повече пари.

 

Започнете споделяне на Clixsene и ще печелите 10%, ако сте в членство ПРЕМИУМ и 5% за стандартни членове (безплатната регистрация) от печеленето на вашите поканени хора (реферали).

 

Ако имате 10 реферала, всеки от тях печели $300 на месец и сте в членство ПРЕМИУМ (10%), това са допълнителни $300 за вас всеки месец, без да мръднете пръста си.

 

Плюсове минуси.

Винаги съм искал да обобщим плюсовете и минусите, когато говоря за вземане на пари с онлайн методи.

 

Така че тук са плюсовете и минусите на платените задачи.

 

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

z Безплатно да се започне. Не e необходима никаква инвестиция.

zz Чист и лесен модел за печелене на пари.

zzz Фирмата (clixSense) е онлайн в продължение на 8 години. Надеждна, голяма разплащателна способност и винаги навреме.

zzzz Няма ограничения за размера на задачи и пари, които можете да спечелите. Колкото повече работите, толкова повече печелите.

zzzzz Партньорска програма, достъпна за увеличаване на приходите Ви.

 

ПРОТИВ

no Процес, който отнема време.

no2 Не всички нива са достъпни от самото начало.

 

Завършване на Онлайн задачи за пари е много добра възможност за допълнителни доходи за Вас и вашето семейство. Ако Вие или член от семейството сте безработни и няма какво да се направи, тогава може да посвещавате около 8-10 часа на ден и работите от дома си, ще си помогнете да разрешите някои от вашите финансови проблеми.

 

Също така, ако имате лаптоп, винаги можете да отидете до най-близкото кафене, където те имат безжична точка за достъп и да се създаде втора сметка в ClixSense (Не можете да се създават 2 сметки от един и същ IP адрес). По този начин и в двете можете да завършите задачите си и да печелите пари от ClixSense. Една идея, Вие сте си вкъщи и решавате задачи, а член от семейството ви прихваща друга точка както споменахме и той решава задачи, така се печели повече.

 

Кликнете на бутона по-долу, Присъединете се към ClixSense и стартирайте извършването на задачи за пари.

 

 

Не се колебайте да споделите на вашите близки. Сигурен съм, че ще Ви бъдат благодарни.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

Начало | към ClixSense | към NeoBux | Допълнителни сайтове

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg