ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Печелене на пари с PTC сайтове!

 

Каква полза имам от тази работа и с това Печелене на Пари от PTC сайт?

- Свободно време. Без шеф. Вие сте си шев. Не се отчитате пред никой. Работа с интернет в домашна обстановка. Печелите пари от PTC сайта докато спите. Вие определяте прекараното време, свършената работа и спечелените пари в сайт в който работите. Не се съобразявате с никой и нищо. Не сте задължени с нищо и към никой. Работите или не, не дължите нищо на никой. Започвате без да имате пари (напълно безплатно), не плащате за такси, не купувате пакети с обучение които използват 99.9% от програмите (тук в сайта имате всичко нужно). Печелите БЕЗПЛАТНИ ПАРИ за нищо работа. Е, няма да станете милионери, но пък ще може да плащате някой сметки да речем (интернет, телефони и т.н.) От вас зависи, винаги може и повече! С повече желание може да си докарвате и нормална месечна заплата! Една напълно законна възможност за изкарване на пари И още куб полезни и приятни неща може да предложи тази работа по интернет!

Възможност за изграждане на ФИНАНСОВ БУФЕР, чрез който лесно да се справяте с финансовите си задължения или създаване на буфер, с който да разполагате при извънредно налагащи се покупки и много други. Една от целите на финансовия буфер, е максимално ограничаване или спиране на взимането на пари на заем или кредит при нужда. В това число създаване на финансова свобода и независимост.

 

Законови разпоредби, данъци и такси?

- Такси при изплащане на парите ви се одържат от самия сайт по законовите разпоредби, там сайтовете се оправят. А на вас ще ви се удържи 2% - 2.5% от сумата която искате да изтеглите от сайта (символична такса за превод към PayPal). Такса $2.50 от платежния процесор PayPal, за превод на парите на картата ви. Таксата не се влияе от големината на прехвърляната сума, тя е статична. Дали $10 или $1000 таксата си е $2.50. За Америка превода от PayPal към картата е безплатен, а за останалите държави включително България таксата е $2.50. Евентуално в зависимост на коя банка сте клиент, може да имате такса от няколко стотинки за приемане на парите от PayPal. Други такси няма. ВИЕ не дължите данъци към Държавата България и др, защото не работите в нея. Никой няма право да ви удържи данък за вашите пари изкарани от сайтовете. Таксите които се одържат по закон бяха описани по-горе. Вие работите в чужбина чрез интернет, нищо друго няма връзка с България, освен, че живеете тук (същото важи ако сте българи и не живеете в България).

Чиста сметка: Теглите $100 от сайт, и какво се получава в крайна сметка. $100-$2.50-$2-0.50лв.=$95.20. Чистата сума която ще докоснете с вашите ръце е $95.20, или $95.20х1.48 (курс на долара)= 140.90 лева.

Препоръчително за по-добро разбиране погледнете: Теглене на пари от PayPal.

 

Какво трябва да платя, че да започна?

- Започването (регистрацията в сайт) е напълно БЕЗПЛАТНО и по всяко време на денонощието. Не сте задължени да влагате някакви пари (това е против правилата на iskam-pari.com - тук сте за да печелите, а не да давате, всичко се развива пак благоприятно като се завъртят парите) ако искате по желание може да вложите за да печелите сериозно и добри пари е хубаво да преминете в по-горно членство за символична сума. По този начин се доказвате в сайта като сериозно мислещ и отнасящ се потребител и за благодарност сайта ще ви плаща както трябва и така ще сте удовлетворени от спечелените пари! Членствата са валидни 1 година. Но, не забравяйте, че и без да влагате ще стигнете до същите резултати.

 

Кога ще започна да печеля пари от интернет и кога ще мога да тегля доста пари, че да си заслужава?

- Ще започнете да печелите пари веднага след регистрацията си, като преглеждате полагаемите ви се реклами, като решавате задачи, редовно си пробвате късмета в лотариите и др. Ще може да теглите добри пари само когато се отнасяте сериозно към нещата, да извършвате дейност за да си заработвате парите. Дейността е както описахме по-горе + нещо изключително добро решение от сайтовете е, че ако поканите ваш приятел или др. и когато той е активен (извършва същото като вас) то PTC САЙТА за благодарност ще ви плаща допълнителни бонуси и комисионни затова. Колкото повече хора поканите, колкото повече дейност извършвате толкова повече ще печелите. Как се канят хора ли, след регистрация в определен сайт вие разполагате със специална идентифицираща връзка (реферален линк) когато го копирате и пратите на някой и когато този човек натисне на линка, линка ще го отведе към сайта и когато е направена регистрация през вашия линк сайта ще ви плаща, стига човека да е активен. В този ред на мисли, Вие помагате на този човек да си изкарва пари от интернет. Всеки прави това в тези сайтове, за да няма сърдити и на всеки се плаща.

 

Каква е ролята на тези сайтове, защо ще ми плащат пари за нищо работа?

- Тези сайтове са рекламни, занимаващи се с реклама. Как ще свържете два бряга на река? С мост разбира се. Тези сайтове са мост между потребители и рекламодатели. Рекламодателя плаща евтина реклама на сайта, сайта от своя страна разпространява рекламата към потребителите. Сайта и рекламодателите жадуват за много потребители, а тези потребители са от цял свят. Каква е връзката. Сайта има за цел да привлече повече потребители, рекламодателя като види че в този сайт има много потребители, това означава, че много хора ще му видят рекламата (продукт, услуга) и някой от потребителите ако има интерес може да се възползва. До тук добре, сайта и рекламодателя печелят, а потребителите? За тази цел сайтовете предлагат доста изгоди за печалба на потребителите си за да ги задържат и евентуално да поканят други, потребителите печелят не само като преглеждат полагаемите реклами в акаунтът си (за няколко секунди едната), решаване на задачи, оферти, лотарии а имат и възможност за покана на други хора както споменахме по-горе. Сайта за благодарност плаща на тези хора, че са поканили други, ще плаща, защото когато потребителя е доволен, ще покани още някой или няколко човека (колкото повече хора, толкова повече пари от сайта), това е полезно за сайта и за рекламодателите. Колкото е по-голям сайта ( ClixSense, NeoBux ) толкова е по-добре и за 3-те страни. Рекламодатели ще има винаги, от съществуването на човека ги има. В днешно време има и сайтове за евтина реклама и предлаганите условията за потребителите са прекрасни за печелене на пари с тези PTC сайтове! В крайна сметка по наш български манталитет какво излиза, че потребителите излизат с изключително чиста, безплатна и лесна печалба!

Въпрос и от мен - Администратор.

До тук изглежда ли трудно и сложно?

 

Има ли някакви условия които трябва да изпълня?

- Няма кой знае какви условия, важно е да сте активни всеки ден, да си гледате рекламите и др. за да може да печелите. Препоръчително е да сте над 16 годишна възраст, независимо на колко години сте над 16. Друго важно нещо на което е хубаво да обърнете внимание. Общо погледнато няма излишни изисквания, просто вие си решавате и управлявате съдбата. Или ще печелите или няма.

 

Ако нещо ме интересува и имам нужда от помощ какво да правя, към кой да се обърна?

- Спокойно може да пишете във Форума или да пишете писмо до администратор, iskam-pari.com държи изключително много на приятелското отношение, ПОМОЩТА и реализацията на потребителите използващи сайта за да могат да печелят пари от интернет 100%. Администратор е на линия почти 24ч. в денонощието. Има и чат връзка в реално време във Facebook. За целта погледнете в менюто - бутон "КОНТАКТИ".

Може да погледнете и тази допълнителна статия във Facebook страницата на сайта.

"Пари от интернет!"

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове   Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg