ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Няколко основни правила за парите!

 

Не всеки има висше икономическо образование, но дори децата трябва да знаят няколко основни правила за боравене с личните пари !

1. Харчете по-малко, отколкото печелите. Заплатата ви е 1000 лв. на месец – похарчете 900, а 100 лв. спестете.

2. Повишавайте финансовата си грамотност. Следете новините във финансовата сфера, потърсете консултация с икономист или счетоводител за важни стъпки в семейството, засягащи парите – покупка/продажба на жилище или земя, отдаване на имот под наем.

3. Вземайте кредит само в краен случай, ако е изгоден и обоснован – например по програма "Енергийна ефективност" за жизненоважни неща – медицинска операция, жилище и др.

4. Спестявайте. Отмина времето на "Буркан банк" и на "Златния бабин дюшек". Най-сигурното място за парите е банката. Друг вариант е да вложите пари в пенсионен фонд.

5. Давайте заем на приятел или роднина само в краен случай. Трябва да имате едно наум, че може и да не ви ги върне. Тогава не ви остава нищо друго, освен да си развалите отношенията.

6. Използвайте всеки възможен начин за печелене на пари, било то 2-ра работа за няколко часа, или печелене на пари от интернет с представената възможност в www.iskam-pari.com

7. Икономисвайте до колко е възможно от месечните битови и мобилни сметки. Няма нужда от прекомерно отпускане, за да не си давате парите на вятъра.

8. Създайте си разчет на месечните сметки и евентуалните разходи за месеца. Спестете пари !

Бъдете дисциплинирани и спазвайте правилата. Някои хора се раждат пестеливи и с добър усет към парите. Други харчат емоционално и после съжаляват. Възложете управлението на семейния бюджет на този, който е по-финансово стабилен и отговорен. Така ще избегнете излишни караници, защото е известно, че най-честите скандали в семейството стават заради пари!

 

Начало   ClixSense   NeoBux   Допълнителни сайтове   Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg