ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Здравейте приятели!

Добре дошли в контактната форма на iskam-pari.com

За лични контакти с Администратор използвайте:

Емайл:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - препоръчителен

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook профил:

Facebook - Профил Администратор Колев (искайте приятелство)

Facebook - Страница на iskam-pari.com

 

Може да пишете и тук в сайта - горе в менюто "ПОПИТАЙ".

 

Поздрави,

Администратор.

 

ПЛАГИАТСТВО (кражба на съдържание).

Макар този сайт да описва световно известните начини за печелене на пари и да е свързан с PTC сайтове, това не дава право на никой да копира, преписва и като цяло да сваля информацията от сайта. Всичко тук е писано лично с лични убеждения и разбиране за цялата работа и материала е ЛИЧЕН (авторки) и е защитен с "Creative Commons Licenses". Всяка седмица iskam-pari.com се филтрира за крадено съдържание, разбира се всичко, кой, къде, кога. Интернет знае всичко. Всеки който се занимава с тази дейност може да опише работата изцяло със свой думи без да КРАДЕ по какъвто и да е бил начин. Да не присвоява труда на някой който се е постарал да опише и да обясни ситуацията. Дали от тук, или от друг сайт на каквато и да е тема.

ПЛАГИАТСТВОТО, или така наречената кражба на авторски права по един или друг начин се наказва директно чрез съд. В този случай с този разпространен бизнес, до съд се стига в краен случай. В повечето случаи iskam-pari.com има свои методи за наказване на плагиата (сайт и съответно собственика който краде). С две думи не си струва труда от кражбата, защото този положен труд да се открадне ще отиде на вятъра.

Споделянето на съдържание от iskam-pari.com на друго място се извършва единствено с разрешението на Администратор на iskam-pari.com за да не последват проблемни ситуации в последствие.

Съдържание от iskam-pari.com се допуска в 40% разпространение на друго място. Като в края на взетата статия се оставя задължително РЕАЛНА ВРЪЗКА към тази статия от където е взето съдържанието. По този начин не се вреди на вашият сайт или блог където е поставена частта от взетата статия. И ако все пак ще използвате съдържание от iskam-pari.com е нужно:

Връзката:

<i>Оригинална статия:</i> <a title="името на статията." href="http://iskam-pari.com/адреса на статията">името на статията.</a>

Ако това не бъде изпълнено ще последва всякакво възможно наказание за крадеца: от платформата чрез която е направен блога или сайта, от Google, забрана за достъп до iskam-pari.com (като първоначално ще се усетят проблеми с входа в сайта - това е първото предупреждение от системата) и в краен случаи до съдебно производство спрямо описания лиценз по-горе.

Повече за кражбата на авторство: прочети тук.

Благодаря за разбирането: Администратор.

Начало   ClixSense   NeoBux   Допълнителни сайтове   Решаване на задачи

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.