ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как се работи в интернет с PTC сайт.

 

Как се работи в интернет с PTC сайт?

В тази тема ще опишем стъпките за работа с PTC сайт, които ще Ви помогнат да се "интегрирате" по-лесно и целенасочено да извършвате нужните действия с които да печелите пари. Тази тема е точно за нови потребители, които тепърва започват или просто им е интересно какво се прави. Е, лесно е, ще разберете и остава да се решите дали искате да печелите пари като работите в интернет с PTC сайт от вкъщи с вашия компютър. ISKAM-PARI.com е оборудван и с видео материали за ясна картина на всяко важно извършващо се действие.

Заповядайте и в новата по-мощна версия - bg.ISKAM-PARI.com

 

»» Регистрация в PayPal.

PayPal е световен разплащателен процесор, чрез който сайта или сайтовете ще Ви плащат. Регистрацията става много бързо, важна е, защото като се регистрирате в сайт трябва да зададете опция чрез която да Ви плащат, а тя ще е PayPal. Дава се Имейла с който сте си направили регистрация в PayPal, той ви служи за плащане. Вижте повече и може да си направите една бърза безплатна регистрация - Към PayPal.

 

»» Регистрация в Сайт.

За да печелите пари с PTC сайт разбира се трябва да си направите регистрация в избран сайт, тя е безплатна като всичко останало. Най-добрите такива сайтове са ClixSense и NeoBux.

 

»» Гледане на реклами.

След като вече имате регистрация в сайт или в двата сайта от по-горе, това е добър вариант, следва да си изгледате рекламите. Рекламите обикновено се намират на бутон View Ads.

 

»» Решаване на задачи.

След прегледа на полагаемите Ви реклами за деня следва да решавате задачи за печелите пари! Сайтовете предлагат всякакви възможности за изкарване на пари от тях. Те имат една световно известна опция за която потребителите "умират". С решаването на задачи се печелят доста добри пари. До тях се достига от бутона Tasks в сайта Clixsense и от бутона Offers-Mini Jobs в NeoBux. Може и да погледнете статията с описание на ЗАДАЧИТЕ.

 

»» Оферти.

Офертите са подобни работни места, като задачите от по-горе. До тях се достига от бутона Offers.

 

»» Лотария.

Лотарията е вид забавление и бонус от сайтовете - начисляват се парични печалби ако имате повече късмет. Хубаво е всеки ден или почти всеки ден да си пробвате късмета, след като сте изгледали рекламите например. Лотарията на сайта ClixSense се намира на бутона ClixGrid, а за NeoBux след изглеждане на рекламите в същата секция се намират получените точки AdPrize.

 

»» Реферали.

Рефералите са хора поканени от Вас. Чрез тази опция определения сайт ще ви плаща комисионни ако поканите някой в сайта. Като обясните на човека какво да прави и когато той го прави и печели пари за себе си, сайта ви плаща и на Вас. За целта в акаунтът Ви в сайта в който имате регистрация се намира специална връзка (линк). Като се направи регистрация чрез този Ваш линк сайта ще знае, че Вие сте поканили човека и ще Ви се отблагодарява парично. Тази опция не е толкова задължителна като за начало. Но все пак Вие си управлявате акаунта и решавате как и колко искате да печелите, а с тази опция ще печелите - запознайте се с печалбите от рефералите за отделните два основни сайта в менюто - ClixSense и NeoBux.

 

Това са стъпките за работа в интернет с PTC сайт, които се изпълняват всеки ден, когато искате и по колкото време искате за да печелите пари. Никак не са сложни за изпълнение, просто са Ви нужни няколко дни за да свикнете. Сега зависи от Вас дали искате да печелите пари без да се притеснявате, без да плащате такси и без да се отчитате пред никой. В iskam-pari.com е изнесена цялата информация за безпогрешна работа, като ръководства и видео материали с който ще виждате 1:1 какво трябва да правите.

VIDEO za PTC saitove.

Видеата са налични в менюто в дясно в които ще намерите - как да се регистрирате в сайт, как да гледате рекламите, как да решавате задачи, как да си вземете парите и още полезни клипове.

Приветствам Ви да посетите и първия сайт - ClixSense. Както и сайта за големите пари NeoBux... Регистрация в двата сайта ще Ви даде огромната възможност да печелите двойно!

 

 

Автор на статията Източник: iskam-pari.com

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg