ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как се прави реклама в CashnHits?

Реклама в NeoBux.

Има няколко варианта за рекламиране в CashnHits, тези варианти ще ги разгледаме по-долу. За целта си влезте в акаунта, погледнете в менюто в ляво, намерете думите "Menage Ads" и натиснете. Ще се отвори нов раздел където ще видите поле (падащо меню) в средата на страницата - Menage: падащо меню - бутон. От падащото меню си избирате вариант чрез който да рекламирате:

Вариант 1: Paid to Click (PTC) Ads - PTC Ads Credits: Като изберете този начин от падащото меню, след това натискате на белия бутон "Menage" който се намира в дясно на падащото меню, ще видите следното:

В ляво на страницата ще видите колко кредити имате в наличност (минимум 70) изписани с число "You got 70 PTC credits Available", а от дясно ще видите син бутон "Create Ad" на който натискате. Сега ще се покажат настройките на рекламата която ще създадете:

Class: избирате "А"

Title: в това поле пишете име за рекламата си ( 2 3 4 думи )

Description: в това поле пишете кратко описания за рекламата си ( до 10-15 думи )

URL: в това поле поставяте рефералния си линк примерно.

По-долу ще видите две таблици с имена на държави, а между тях две стрелки - натиснете на тази която сочи на дясно.

Другите настройки които виждате не са от значение, е с тях може да си експериментирате, но само когато свикнете да правите реклами.

След това натискате на белия бутон "Create PTC Ad". Ще се зареди нова страница която ще покаже сайта (линка) който сте записали в рекламата си, изчаквате няколко секунди (брояча е горе в ляво). След като изтече времето автоматично ще се генерира рекламата ви. Сега ще видите поле с рекламата си. В десния край на това поле ще видите думичката "Pending" което означава, че рекламата ви е в процес на одобрение и трябва да изчакате, най-късно до следващия ден, но може да проверявате и по-често. Когато рекламата е одобрена думичката ще е различна.

След като е одобрена рекламата, трябва да я захраните с кредит с който разполагате или ще закупите.

В полето където е поместена рекламата ви, от дясната страна ще видите думичка "Add" - натискате. Ще се покаже информация за рекламата ви и кредитите с които разполагате. В полето "Credits:" пишете броя на кредите (всичките или част от тях, минимум 70) и натискате на белия бутон "Add". Сега рекламата ви е захранена и ще се показва на потребителите в CashnHits. Ако ви се покаже бутон "Start" го натиснете. По принцип рекламата трябва автоматично да се пусне след като сте я захранили с кредити.

Ако нямате налични кредити, трябва да закупите. Там където виждахте рекламата си, над нея от ляво ще видите наличните кредити в момента и синьо бутонче "Buy More" - натискате го за да закупите кредити. След като натиснете на бутончето ще се покажат таблици. Вас ви интересува дясната където са и кредитите. Всички кредити определят броя кликове (колко човека ще видят рекламата ви). Например първоначалните кредити са 1500 които реално са 214 клика на вашата реклама за клас А както настроихме рекламата по-рано. Цената за тези кредити е $3. Можете да избирате каквито кредити си пожелаете според цената. След като сте избрали кредите, по-долу ще видите падащо меню с платежните процесори чрез които ще закупите кредитите, а между тях се намира и опцията за закупуване на кредити от баланса ви в акаунта, ако са достатъчно може да закупите чрез баланса ви. След това натискате на бутона Checkout за да платите. Ще се покажат малки опции на заявката и потвърждавате като натискате на белия бутон Pay Now With PayPal - ако използвате PayPal. Следвате стъпките за плащане и след това захранвате рекламата си с кредити както обяснихме по-горе. Същото захранвате става и за опциите по-долу ако нямате бонус кредити. Успех!

Вариант 2: Banner Ads - Banner Ad Credits: след като изберете натискате на белия бутон "Menage". Ще видите следното:

В дясно на сайта натискате на белия бутон "Create Ad". Ще се покаже форма за попълване на данните за банер рекламата:

Title: пишете заглавие с 2 3 4 думи.

Target Url: в това поле поставяте рефералния си линк примерно.

Banner Url: тук поставяте адреса на банера, него може да намерите в акаунтът си където са банерите. Пример копирате само това http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif

Daily Limit: 0

Поставяте отметка в квадратчето.

След това натискате на белия бутон "Ad Banner". Ще се покаже поле където е поместена вашата банер реклама. Тук няма време за одобрение и направо може да заредите банер рекламата си с кредитите с които разполагате. За целта натискате на думите "Add Credits" в дясно на полето с рекламата ви. Ще се покаже информация, която гласи, че отбелязаната синя точка в момента ще използва кредите събрани в акаунтът ви, а ако маркирате долната синя точка ще закупите кредити. Така, че оставате на горната синя точка и натискате на бутона "Next". Ще се покаже пак информация на реклама ви с поле, в което да напишете колко кредити искате да изразходите (наличните кредити ако не сте ги видели предварително, то може да погледнете под полето където ще ги пишете и там ще видите с колко разполагате в акаунтът ви). След това натискате на бутона "Ad Credits". Сега рекламата ви е захранена с кредитите които сте маркирали.

Сега банер рекламата ви е пусната автоматично и вече се гледа! Бройте до 10 и задайте рефреш на страницата и ще видите, че вече банер рекламата ви е видяна няколко пъти. Успех! Рекламата ще спре тогава когато свършат кредитите. Захранването на кредити става както описахме по горе.

Вариант 3: Featured Ads - Featured Ad Credits: след като изберете натискате на белия бутон "Menage". Ще видите следното:

В дясно на сайта натискате на белия бутон "Create Ad". Ще се покаже форма за попълване на данните за този вид реклама.

Title: пишете заглавие 2 3 4 думи.

Target Url: поставяте рефералния си линк в това поле.

Featured Ad: в това голямо поле пишете кратко описание, 5 6 7 думи.

Слагате отметка в крадратчето.

Натискате бутона "Add Featured Ad".

Рекламата е създадена и поместена в поле.

В дясно на това поле натискате на "Add Credits" за да заредите кредити. Показва се информация за наличните в кредити и натискате на "Next". Показва се пак информация, където в полето пишете колко кредити искате да изразходите или всички налични. След това натискате на бутона "Add Credits" и рекламата ви е захранена. Тя автоматично е пусната и ще спре когато се изразходят кредите. Успех! Задайте рефреш на страница и ще видите, че вече има движение по рекламата ви.

Ако има въпроси - споделете.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)