ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как се работи с ClixSense? Полезни неща за ClixSense за да работите и печелите спокойно.

"Ръководство, как се работи с ClixSense"?

Полезни неща за ClixSense!

 

Мога ли да вляза в профила си в ClixSense от различни места?

Да. Clixsense няма нищо против, ако влезете в профила си чрез "флашка", от дома, от работа, от Библиотеката, от дома на приятели, интернет кафе и др. Влизането в профила от друг IP адрес не поставя сметката Ви в опасност, че да бъде приключена или спряна. Но, е добре да сте сигурни, че никой друг не използва сайта от това IP. Все пак е добре да се влиза в сметката ClixSense само от дома, за ваша лична сигурност и спокойствие.

 

Мога ли да имам повече от един акаунт в ClixSense?

Да се защити целостта на ClixSense системата за реклами e позволена само една сметка на домакинство. Това се прилага стриктно. Рекламодателите са платили за уникални гледки на техния продукт / услуга. За да се запази стойността на тяхната рекламна, ClixSense Отделът за предотвратяване на измамите редовно преглежда сметките за нарушения. Всяка сметка установена, че е в нарушение, се преустановява и комисионни, спечелени се връщат незабавно на рекламодателя. Отново, тази политика се прилага стриктно и всички решения взети от ClixSense Отделът за предотвратяване на измамите са окончателни.

 

Какво е "Премиум" сметка в ClixSense? ( Premium )

Статут на Премиум сметка показва на рекламодателите, че зрителят успешно е направил покупка с помощта на кредитна карта или банкова сметка онлайн. Много рекламодатели предпочитат да ограничат своите платени реклами на зрителите, които са доказали своята покупателна способност. 

Пример: Стандарт членство разполага с 1 фиксирана реклама по $0.01, а Премиум членство разполага с 4 фиксирани реклами по $0.01.

Цената на PREMIUM статут е $17 USD и е валиден за 1 година от датата на "ъпгрейд". ClixSense също така предлага 2 години Premium ъпгрейд за $30. Има много предимства, които излизат заедно с PREMIUM потребител, като комисии, по-високи комисионни на реферален клик, по-големи шансове за победа в ClixGrid ( 60 клика ), повече реклами на разположение, 8-нива на партньорска програма, която ви плаща за всеки реферал, които също "ъпгрейдне" до PREMIUM и още много други.

"Ръководство за работа с ClixSense."

 

Как да пратя писмо на/до ClixSense?

След като си влезете в акаунта на ClixSense погледнете най-горе в дясно където ще видите думичката "Helpdesk". Сложете курсора на мишката на тази думичка и от падащото меню изберете "Submit a Ticket". Ще се покаже форма за контакт. В първото поле Department Не пипате нищо. Във второто поле Subject пишете 1 2 3 думи за това с която ще е свързано съобщението. В третото голямо поле Message пишете и самото съобщение (задаване на въпрос или просто запитване). След това направо натискате на синия бутон по-долу Submit Ticket. Сега ще се покаже страница с предполагаеми въпроси свързани с вашето запитване, ако не ви се занимава с разглеждането им, то погледнете най-долу и натиснете на Submit Ticket, my answer is not listed и съобщението ви е пратено. След няколко минути рестартирайте сайта и ще видите маркирано в зелено поле в което има думичка "Click Here" и като я натиснете ще се покаже отговора на съобщението изпратено от администрацията на ClixSense. Не забравяйте, че съобщението трябва да го напишете на Английски език.

 

Защо не печеля от играта "ClixGrid" в ClixSense?

ClixGrid е игра на късмета. Колкото повече играете толкова по-добри шансове имате да спечелите. Всеки ден ClixSense има нов награден фонд и ще покаже списъка на настоящите победители ( в дясно на картинката ). Ако не спечелите, просто продължете да опитвате, тъй като ClixSense ще продължи да се раздава награди всеки ден.

 

Какви са разликите между видовете реклами показвани в ClixSense?

ClixSense предлага четири различни вида на експозиция за реклами PTC. Те са Micro , Mini ,Standard и разширен . Всички имат различно времетраене на експозиция, който варира от 3 до 60 секунди и с различни варианти на разположение. Те също се нуждаят от различно количество от рекламни кредити на клик.

Ако сте просто гледате да се увеличи трафика на уеб сайта ви, Micro е най-добрият избор на много ниска цена, но този тип има ограничени опции за насочване и статистики на разположение.

 

Какви са задачите в ClixSense, как работят те?

Задача или работа е просто набор от инструкции, които да последвате и се плаща за това. Например, може да има задача да категоризира изображения или видео клипове. Прави се Google търсене и др ..

Повечето задачи могат да бъдат завършени няколко / неограничен пъти от вас. Но в някои случаи, когато ClixSense  ограничава работата или спрете за малко работа, съобщение ще се появи на екрана, за да се обясни това.

Някои задачи ще изискват от вас да се обучават за изпълнение на задачата, преди да е завършена. Което означава, че ще бъдете оценени, за да видите колко добре се изпълнява задачата, преди да сте в състояние да я завърши.

Обърнете внимание на всички инструкции в задачите или съвети, свързани с въпроси на които не сте отговорили правилно - това са от решаващо значение за вашия успех в изпълнението на задачите.

Вашата точност и кредити, са показани в горния панел на задачата. Моля, запознайте се с условията на задачите, преди да се опитате.

Много от вас често ще попадат под минималния праг на точност за конкретна задача, в който момент вече не е разрешено да продължи да работи по тази конкретна задача. Не се обезкуражавайте, тъй като това може да се очаква и не отразява бъг. Тогава Вие сте добре дошли да участват в някоя от другите налични задачи.

Ако имате конкретни въпроси относно задачите, можете да използвате Помощ -> подкрепа връзка в горния десен ъгъл на задачата. Тази връзка ще ви отведе до форум CrowdFlower общност. Първия път, когато посетите форума, ще трябва да се регистрирате за сметка CrowdFlower. На всички бъдещи посещения, ще трябва да влезете във форума, за да четат / публикувате съдържание. Вие трябва да включвате Сътрудник ID и Йов ID (достъпен от менюто "Помощ"), при общуването си с CrowdFlower.

Налице е също така често задавани въпроси от менюто " Помощ ", за да ви помогне в случай, че имате някакви въпроси.

Сумата, която може да спечелите. Всяка задача може да се плати между няколко цента до няколко долара за завършване. По-добре платени задачи, разбира се изисква повече работа от ваша страна.

След като сте приключили задача, която незабавно се плаща за тази задача и средствата се добавят към Вашия баланс за сметка на ClixSense. Ще ви се покаже пълна история на вашите задачи и печалби.

Повечето членове трябва да намерят задачи в профила си и някои задачи могат да бъдат демографски насочени.

Не се опитвайте да отворите дадена задача и само да кликнете на нея за да се опитате да я завършите. Има филтри, които не само ще открият това, но това може да доведе до това, че вашите задачи в профилът са временно спрени и за постоянно. След като задача е спряна не може да се активира отново, тъй като това е извън контрола на ClixSense. Задачите са да се вземат на сериозно и всеки, който злоупотребява може да загуби своя профил ClixSense.

ClixSense плаща 5% комисионна за стандартни потребители и 10% комисионна за потребители с премиум на всички задачи, завършени от техните реферали.

 

Как да посетя Българския Форум в ClixSense?

След като си влезете в акаунта, под името ви има сини бутони, натискате върху последния бутон "Forum". Ще се покажат статии от ляво. Мръдвате страницата на долу и търсите "Bulgarian" и натискате. Ще се покажат всички теми на български обсъждани от Българските потребители в ClixSense. Във Форума може да намерите много полезна информация която ще ви е от полза и достатъчно доказателства и успехи на потребителите. Във Форума всички са като едно малко семейство.

 

Как се пише коментар?

1. Ако искате да цитирате определен коментар написан от друг потребител. На всеки коментар в дясното ъгълче има бутон "QUOTE" натискате го и коментирате дадения коментар. 

2. Ако искате да напишете коментар по дадена тема. Във всеки край на страницата с коментарите, в лявото ъгълче има бутон "Post Reply" натискате го и коментирате дадената тема.

След като натиснете на някой бутон изброен по горе, ще ви се покаже прозорец в който да напишете нещо. След като сте готови натискате бутон "Submit". Поста се изпраща за преглед от Администратор и до няколко минути ще се покаже във Форума.

Обърнете внимание, че в десния ъгъл на всяка страница има числа, това е броя на страниците. За предпочитане е, да отидете на последната страница и тогава да коментирате дадената тема.

 

Някои коментари от Българския форум в ClixSense!

Какво означава "спонсор"? ( пост Qtrus )

В тази работа, хората се наричат "реферали" - без изключение. 

Спонсор - израз определен от ClixSense. Значение - човек който ви е поканил в сайта и който може да ви научи да печелите с ClixSense ако имате желание. Още, плащане на вашето членство Премиум или частично подпомагане, според негова преценка.

1. Всеки един потребител в ClixSense, е реферал на някой - както и всеки е спонсор на някой, както ще станете и вие спонсор на този който поканите в сайта чрез рефералният ви линк.

2. Самостоятелно регистрирал се потребител няма, няма да е разумно някой да прави главозамайващи суми, а останалите да го гледат и да се ядосват и в крайна сметка ....... . Регистрацията става винаги с покана, ( за целта  www.iskam-pari.com ). Самостоятелната регистрация ще ви отведе към друг човек и няма да имате качествена връзка с него и няма да се научите да печелите пари с ClixSense и др. (лутането в интернет ще ви загуби само време). Общуването е от изключителна важност за ново регистрирал се потребител, затова iskam-pari.com е на среща за всякакви въпроси, съвети и т.н. за гарантиран успех. 

Всички тези доходоносни сайтове в този бизнес са с покана ( чрез специалния реферален линк, който го има във всеки акаунт на потребителите )

3. Вие не работите за вашия спонсор ( като за някой шеф ), не му давате от вашите пари и той по никакъв начин не разполага с вашите пари или с акаунтът ви. Вие работите само и единствено за себе си. Спечелените пари са единствено ваши ! В това отношение забравете, че имате спонсор. 

4. Затова, че Вие сте качествен потребител в ClixSense, ClixSense дава награда на вашия спонсор, че е поканил сериозен човек ( Вас ). Същото ще се случи и с Вас като станете спонсор, след като поканите някой чрез рефералният ви линк и когато поканения от Вас се отнася сериозно към нещата, за благодарност ClixSense ще ви дава парични награди ( във всяко членство те са различни ).

5. Вие може да се възползвате от облаги чрез вашия спонсор ( ако имате късмет да е добър човек, може да ви научи на някои неща (тънкости), ако ли не сами ще се научите с времето ). Но, най-хубавото от всичко което може да получите от вашия спонсор, е Премиум членство ( което е голяма практика ). По преценка на спонсора ви, може да ви плати Премиум членството когато най-малко очаквате. А когато вие станете спонсор тогава може да помогнете на ваш "реферал" според вашата преценка.

ClixSense дава възможност по няколко начина на всеки сам да реши какво и как иска да печели. В този така доходоносен сайт, всеки един (без изключения) печели !

Разполагате с гарантирана подкрепа, само се иска да имате мерак и желание за работа.

Наслаждавайте се на печалби !

 

Какво още от Форума на ClixSense...

(пост Buldan75)

@.... Изобщо не си в "задънена улица", повярвай ми. Там, където се намираш ти са преминали всички, които работят с тази програма.

Гледайки датата на регистрация, смея да твърдя че акаунта ти е много нов и има доста какво да научиш за тази програма.

Това ми напомня за времето, когато аз се регистрирах и как изобщо нямах представа как да си набирам реферали и въпреки, че имах доста добри познания по Английски, имаше доста неща които не са ми ясни. Включително и защо всички реклами на този сайт казваха, че това е най-добрата програма. Реших сам да проверя, като чета информация и сам се убедя в начините за печелене тук. Сама виждаш от кога ми е регистрацията, но се ъпгрейдвах Февруари 2011 за първи път, когато дойдоха и първите ми по-сериозни реферали.

За това време научих, че най-важно от всичко е ТЪРПЕНИЕТО и естествено да не се отказваме! Никой не ни иска пари за регистрацията тук и не виждам защо някои хора се отказват?  Дори и да правиш минималното, като да влизаш всеки ден и да кликаш на реклами за 2 цента, то в края на месеца ще имаш 60 цента, а в края на годината поне $8-$9. За това време съм сигурен, че всеки един ще прочете 2-3 коментарав този форум или някъде другаде и съм още по-убеден, че за това време ще намери как да прави повече от 2-3 цента на ден. Но и само с тези центове да си останем, не виждам защо трябва да "бягаме" от няколко долара годишно, които наистина са абсолютно безплатни!

Някой ще каже "Загуба на време" - Може и така да е, но ако се замислим в колко безполезни неща си губим времето на ден, то изобщо не мога да се съглася с тези хора.

Търпение и всичко ще си дойде на мястото.

следва продължение на въпроси...

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg