ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

ClixSense

Kak da pechelq pari?

 

Как да печелим пари в интернет докато прекарваме време пред компютъра вкъщи.

За да печелим пари от интернет не са нужни специални умения с компютри, без никакви изисквания (затова е и толкова популярен този вариант за печалба в интернет). Не плащате такси! В момента може да научите как да печелите пари напълно безплатно, да започнете безплатно и да продължите безплатно!

 

ClixSense е световно известен сайт в интернет, от където могат да се печелят пари. Специално от ClixSense може да печелите доста удовлетворителни суми, тъй като сайтът е много лесен за работа, без много изисквания. На практика не Ви е нужен английски език - www.iskam-pari.com ще Ви помага без грешки.

ClixSense сайт е услуга за рекламно разпространение в интернет чрез която много рекламодатели имат възможност да рекламират продукти в световен мащаб. Някой трябва да види тази реклама? Потребителите - ние, ние се записваме в програмата и печелим пари само като гледаме рекламите предоставени в сайта. За да задържи потребителите си и да бъде благоприятна среда за печелене на пари, ClixSense предлага някой доста печеливши опции които ще видите по-долу.

 

Как да печеля пари?

ClixSense е в действие от 2007 година и има повече от 5 000 000 - пет милиона потребители от цял свят, които се увеличават всеки ден - включително и от България. Сайта ClixSense досега е изплатил повече от $12 000 000 дванадесет милиона - това ясно се вижда на начална страница на сайта. ClixSense изплаща пари на потребителите си всяка СРЯДА (в сила от 1.08.2015г), така, че ако искате да теглите, просто заявявате сумата ден два преди СРЯДА. Минимум за теглене от ClixSense е $8.

 

Как да печеля пари в интернет със сайта ClixSense?

 

»» 1 - Гледането на кратки реклами ще Ви донесе до $0,02 на реклама.

 

»» 2 - При изпълняване на лесни задачи (ТЕСТ) (Tasks), оферти (Offers), Ви носят повече приходи. От задачите и офертите може да правите по няколко долара на ден / всеки ден.

 

»» 3 - Проучвания (Surveys) от които печелите до $5 на проучване. Един пример, дали пазарувате онлайн и какво.

 

»» 4 - Лотария (ClixGrid) има всеки ден, с която може да спечелите до $10, ако имате късмет.

 

»» 5 - Специално! Възможна е печалба на комисионни чрез покана към ваш приятел и др. Това става като предоставите специален линк, който имате в акаунта си. Ако някой се регистрира чрез този линк и регистриралият се е активен в сайта, самият сайт ви плаща комисионна. Колкото повече хора каните, толкова повече ще спечелите.

 

ClixSense има уникална реферална програма, която се състои от 8 нива, като при Премиум членство само $17 за година (не задължително, но препоръчително) на практика печелите без ограничения.

 

Когато поканеният от вас в сайта си покани свой хора и така всеки следващ като извършва същото, САЙТА ви плаща комисионни и за тях, от всички в 8-те нива. Може да погледнете схемата на рефералите..

 

 

Няма значение къде се намирате и от къде ще влезете в сайта, тъй като не е проблем да използвате мобилното си устройство - смартфон или таблет, за сега само няма да можете да гледате рекламите, но и това ще стане споделят от ClixSense за по-голямо удобство (може да използвате "Флашка" с интернет). Може да влезете и от чужд компютър, но трябва да сте убедени, че няма друга регистрация в сайта от там.

 

ClixSense е сайт предлагащ поле за изява и големи пари. Сайтът е лидер на пазара без аналог - гарантирано.

 

Влезте директно в сайта за печелене на пари (ClixSense) и разгледайте. След това може да се върнете тук и да се регистрирате и да започнете да печелите пари!

⇒ НАЧАЛНА СТРАНИЦА НА САЙТА, вижте най-долу статистиката на потребители и изплатени пари до този момент.

⇒ РЕКЛАМИТЕ.

⇒ ЛОТАРИЯ - от дясно ще видите хората, които печелят в този момент.

⇒ ДЕТАЙЛИ ЗА ПЕЧАЛБА В ClixSense.

⇒ ТЕСТОВЕТЕ от които се печелят доста пари. Ако сте с браузър "Chrome" изтеглете си преводач - всичко става на български!

⇒ БЪЛГАРСКИЯ ФОРУМ, да има и български форум, където сънародниците ни си помагат. Поставят своите плащания и статистики, гарантирано няма да намерите "Недоволен" потребител!

Нагледно виждате реални доказателства за качеството и истинността. Чисто и просто не пропускайте възможността да печелите пари, докато сте пред компютъра вкъщи.

Разгледайте и "ръководство как се печелят парите с ClixSense".

 

Важно е, да изгледате наличните реклами след регистрация в ClixSense, за да не ви се блокира акаунта още в началото. Вие си поддържате акаунта работещ и печеливш, никой не ви се меси. Както си поддържате колата ако имате, или както си поддържате ежедневния грим - всичко си е във вашите ръце. Важно е да не се отказвате. За 2 дена няма да разберете нищо. Поработете си - не се изикват усилия за това, разберете принципа на работа и как се печели - iskam-pari.com е на Ваше разположение. Няма да съжалявате ни най-малко.

 

Всеки сайт си има своите печеливши програми, с които да се правят доста удовлетворителни суми! Както в ClixSense, така и в другият по важност сайт - "NeoBux", може да печелите доста пари! Препоръчително е да работите в двата сайта едновременно - ClixSense и NeoBux за по-добра печалба. 2 е по-добре от 1 като говорим за пари.

 

ClixSense направи някои настройки в плащанията и е премахната PayPal сматка.

ISKAM-PARI.COM препоръчва разплащателен процесор Payoneer. Как да си регистрирате онлайн сметка и да я запишете в ClixSense вижте на: Регистрация в Payoneer / Записване на сметката в ClixSense. След регистрацията в ClixSense, може да преминете към регистрация и записване на онлайн сметката, чрез която да получавате заработените си пари - възможност за директен превод от онлайн сметката към вашата банкова сметка (IBAN).

 

Обновено: 10.2.2017г.

 

ClixSense отговаря на въпроса Ви: "Как да печеля пари в интернет?".

 

⇓ бързи връзки ⇓

Реклами в ClixSense | Реферали в ClixSense | Решаване на Задачи

ClixSense

Автор на статията: Източник: iskam-pari.com

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)