ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как се прави теглене от...?

Преминаване в по-горно членство в сайт.

Теглене на пари от сайт.

 

Теглене на пари от NeoBux!

Условието в NeoBux е следното. Минимумът за теглене на пари е $2 за първо теглене. След това за всяко следващо теглене минимумът се увеличава с $1. След достигане на минимум за теглене $10 от там на татък винаги най-малко се теглят $10. Парите се теглят на момента за 1 2 3 секунди, след като натиснете бутончето те вече са в сметката ви.

Тегленето става по следния начин:

1. Над графичната статистиката има бутон "your payment". Когато този бутон стане зелен значи е време да си изтеглите парите ако искате.

2. След натискане на бутона "your payment" ще се покажат 3 бутона (платежни процесори). В зависимост кой платежен процесор сте вписали в NeoBux то съответния бутон ще е в зелено.

3. След натискане на зеления бутон (paypal) ще се покаже малко описание което включва, информация на малката такса която ще ви удържат и Емайла (платежния процесор) към които ще се прехвърлят парите. В удебелен зелен надпис е изписана и сумата която ще получите в крайна сметка. 

4. След прегледа на информацията следва да натиснете зеления бутон "Yes" и да продължите напред.

5. Ще се покаже прозорче където натискате оранжевото бутонче.

6. Ще се покаже още едно оранжево бутонче което пак го натискате.

7. Сега ще се покаже прозорец на PayPal където да си въведете данните и с тях да се съгласите да получите плащането. Ако не се покаже прозореца на PayPal пишете тук в сайта за да получите инструкция какво да направите. Прозореца може да не се покаже защото е блокиран от компютъра ви.

8. Плащането вече е във вашата сметна в PayPal.

Важно:

След броени плащания, системата на NeoBux ще ви запомни и ще изпълните само т.4 и ще получите веднага парите в PayPal.

Ще получите Емайл от PayPal за извършеното плащане.

 

Теглене на пари от ClixSense! (видео)

Условието в ClixSense е следното. Минимумът за теглене на пари е $8 когато сте "Стандартен" потребител. Когато сте "Премиум" потребител минимумът за теглене е $6. Тегленията са стационарни без промяна. Парите се изплащат всеки Понеделник и Петък. Препоръчително е заявката да се пусне два-три дни преди тези дни. Обикновено парите ще са в сметката ви около 23:00ч. българско време.

Тегленето става по следния начин:

1. След достигане на определения минимум за теглене в статистиката ви в ляво ще видите малка синя думичка "Cashout" с кисийка пред нея.

2. След като натиснете на "Cashout" ще се покаже малък прозорец с данните ви, малката такса която ще се удържи за превода и чистата сума която ще постъпи в сметката ви в PayPal.

Погледнете и визуален пример:

Теглене на пари от ClixSense

3. Натискате синия бутон "Submit" и заявката е пусната. На мястото на кисийката ще се покаже друг знак който значи "изчакване" - "обработване".

4. След като плащането е получено, ред по-долу под кисийката ще видите и получената сума (по това може да разберете, че сте получили парите).

Ще получите Емайл от PayPal за извършеното плащане.

 

Теглене на пари от ProBux! - невалиден сайт.

Условието в ProBux е следното. Минимумът за теглене на пари е "твърдо" $5, без увеличаване за всяко теглене.

1. Приемаме, че сте си записали PayPal Емайла в настройките на ProBux като процесор за плащане.След като сте влезли в акаунта си, погледнете на дясно. Ще видите 4 квадрата от които в единия има часовник - "Cashout", натиснете на Cashout.

2. Ще се отвори нова страница само с платежния процесор PayPal, или толкова процесори колкото сте записали (Payza и др.).

3. Сега натиснете на картинката на PayPal и ще се покаже информация за плащането - сумата с която разполагате, сумата и колко ще ви се удържи за нея - таксата която ProBux ще си удържи за превода (тази такса е и от PayPal), чисто колко ще получите и накрая най-важното, сметката на PayPal която сте дали, тя е вашия Емайл с който сте се регистрирали в PayPal. След като се обедите, че всичко е наред и че парите ще отидат в правилната сметка, то натискате на YES и плащането е извършено (плащането пристига за 2-3 секунди).

4. Сега може да си влезете в акаунта на PayPal за да си видите парите, спечелените безплатни пари които са лично и единствено ваши.

Ще получите Емайл от PayPal за извършеното плащане.

 

Теглене на пари от Ojooo! - невалиден сайт.

Условието в Ojooo е следното. Минимумът за теглене на пари е $2 за първо теглене, след това минимумът е твърдо $6.

Тегленето на пари от Ojooo се извършва по следния начин. След като сте си влезли в акаунта, погледнете менюто от ляво и в началото намерете и натиснете на "Cash out funds". Ще се покаже бланка със настоящата ви сума, с удръжката за превода и чистата сума която ще получите. По долу са показани и платежните процесори. Този процесор който сте записали в акаунта си на Ojooo за разплащанията ще бъде оцветен в лилав цвят. След това натискате на бутона на платежния процесор PayPal "Cashout via PayPal". Може да се покаже прозорче на което натискате на "ОК". Сега ще се покаже надпис който гласи: "Вашето плащане е поискано, ще проверим искането и след това ще ви го пратим". Имайте предвид, че до днешна дата плащанията от Ojooo се извършват ръчно от служителите и самото плащане ще получите до 21 работни дни - поради забавения процес. Системата на Ojooo се актуализира за автоматично плащане (мигновено) и когато тя е настроена ще се опише тук.

 

Теглене на пари от CashnHits!

Тегленето от CashnHits се извършва с ПИН кода който сте написали при регистрация. Без него не можете да си изтеглите парите. Ако случайно сте го забравили, то в долната снимка където трябва да напишете кода, до полето има синя думичка на която да натиснете. В полето което ще се покаже си пишете името "username" (с което влизате в сайта) и натискате бутончето. След това ще получите Емайл с новия ПИН код (ако Емайла не дойде до 20 мин., то натиснете още веднъж думичката и си проверете пощата) В Емайла има синя връзка която да натиснете, ще се покаже форма където да напишете името си, а по-долу новия ПИН и натискате бутончето - сега може да продължите със заявката за плащане с новия ПИН код.

Пътя на тегленето. Първия начин е: Влизате си в акаунта, погледнете в ляво където ще видите менюто. От горе на долу ще видите думичката "Cashout" и натискате. Втория вариант е: Влизате в акаунта си, погледнете менюто в ляво, от горе на долу натиснете на "Account Stats" от където ще влезете в статистиката на акаунта си. Погледнете сега вдясно където ще видите 4 бледи бутона. Натиснете на "Withdraw". И при двата варианта ще отидете на страницата за теглене по-долу. В условието пише, че парите ще ви бъдат приведени от 2 до 7 работни дни, но обикновено идват на 3 или 4 ден.

Взимаме в предвид, че предварително сте си записали Емайла на PayPal (сметката ви) в настройките на CashnHits за платежни процесори.

Тегленето става по следния начин:

Теглене на пари от CashnHits

Как да изтегля парите от CashnHits

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg