ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Как да си запиша PayPal сметката в ClixSense! NeoBux! ProBux! CashnHits! ClickFair! EasyHits4U! Ojooo!

Теглене на пари от сайт.

Записване на ПайПал сметка в PTC сайт за взимане на парите.

Записване на сметка PayPal в определен сайт за получаване на парите

Като се има в предвид, че сте си направили Регистрация в PayPal и задължително (по възможност) сте си записали карта и сте я верифицирали е нужно да си запишете сметката в настройките на сайта в който работите за да може да си получавате парите от сайта. По принцип още в самата регистрация ще имате опция да си запишете сметката, но тази статия показва и как да си смените сметката на PayPal - записа и смяната е по един и същ начин. А когато сте си верифицирали картата, следователно чрез PayPal ще можете да си прехвърляте парите на картата и да си ги харчите.

 

Как да си запиша сметката в ClixSense?

- Ако не сте си записали сметката на PayPal при Регистрация в ClixSense или искате да я смените. Влизате си в акаунта на ClixSense. Слагате мишката (без да натискате) на синьото бутонче най-горе на страницата където е изписано вашето име и баланса ви. Ще се покаже падащо меню от което натискате на "Profile and Settings". Сега сте си в личните настройки на акаунта ви. От дясната страна потърсете полето (падащо меню) на което пише "Method". След като го намерите натиснете в полето и ще се покажат платежните процесори с които работи ClixSense. От там си избирате метода PayPal и сега ще се покаже още едно поле от долу - PayPal Email - където си пишете Емайла с който сте се регистрирали в PayPal. Чрез този Емайл сайта ще ви плаща и парите ще отиват директно в PayPal. След като направите тези настройки погледнете най-долу където ще видите син бутон "Update Account" и го натискате. Вече записахте вашата платежна информация и след заявяване на парите си ще ги получите в PayPal.

 

Как да си запиша сметката в NeoBux?

- Ако не сте си записали сметката на PayPal при Регистрация в NeoBux или искате да я смените. Влизате си в акаунта на NeoBux. Погледнете в ляво където ще видите менюто, от горе на долу натискате на думичката "Personal". Сега сте в личните си настройки на акаунта. Още в началото има полета, на едно от тях пише "PayPal email address:" в което поле си поставяте Емайла с който сте се регистрирали в PayPal. Сега погледнете в края на страница където ще видите поле на което пише "Primary Password" където си пишете паролата с която влизате в акаунта си на NeoBux. Тази парола се изисква да се разбере, че собственика на акаунта (Вие) си правите корекции по настройките. Сега погледнете малко по-долу вдясно където ще видите синьо бутонче "save changes" и го натискате. Вече си записахте сметката в NeoBux акаунта ви и при поискване на парите те "мигновено" ще се преведат по сметката ви в PayPal.

 

Как да си запиша сметката в ProBux?

- Ако не сте си записали сметката на PayPal при регистрация в ProBux или искате да я смените. Влизате си в акаунта на ProBux. Погледнете в ляво където ще видите менюто, от горе на долу натискате на думичката "Settings". Вече сте в настройките на акаунта си. Още в началото ще видите полета и в това на което пише "Paypal email address:" си поставяте Емайла с който сте се регистрирали в PayPal. Сега погледнете най-долу където ще видите още едно поле "Password:" където си пишете паролата с която влизате в ProBux. Сега погледнете леко долу вдясно където ще видите син бутон "SAVE CHANGES" и го натискате. Сега платежните ви настройки са записани и при поискване на парите си ще си ги получите "мигновено" в PayPal сметката си.

 

Как да си запиша сметката в Ojooo?

- Влизате си в акаунта на Ojooo, поглеждате в лявото меню където намирате и натискате на "Personal Settings". Сега ще се покаже бланката с вашите настройки. В нея виждате предварително изписани някой от данните ви. В полето "PayPal e-mail:" вписвате Емайла на PayPal сметката ви. Поглеждате най-долу и в полето "Current password:" пишете паролата си с която влизате в Ojooo. Ако паролата е показа в момента, просто махате точките и пишете паролата си. След това натискате на лилавия бутон "Save Changes". Сега сметката ви на PayPal е сменена.

 

Как да си запиша сметката в CashnHits?

- Взимаме отново случая ако не сте си записали сметката предварително в CashnHits при регистрация или искате да я смените. Влизате си в акаунта на CashnHits. Погледнете в ляво където ще видите менюто. От горе на долу натиснете на думата "Profile". Сега сте в настройките на акаунта ви в CashnHits където виждате таблици. Сега погледнете най-долу където има по-малки таблици. Тези малки таблици са разделени със сиви полета които обозначават всяка таблица за каква настройка е. В сивото поле на последната таблица пише "Payment Options". В тази таблица ще видите поле с име "Paypal:" където си пишете PayPal-Емайла. В по-долното поле "Liberty Reserve:" ако пише вашето име го махате, защото то не трябва да е там и при запаметяване на настройките ще ви даде грешка, това е поле за вписване на друг платежен процесор. Сега погледнете в по-долното поле където пише "Personal Pin:". В това поле трябва да си напишете ПИН кода който сте дали при регистрация (който сте си измислили), без него не можете да запаметите никакви настройки, също така без ПИН кода не може да си поискате парите. Той ви служи като защитно доказателство, че лично вие си правите настройките или си искате парите. Преди запаметите настройките, ако случайно сте си забравили ПИН кода, то малко по-долу има поленце "New Personal PIN:" където натискате на "Click here to change it" попълвате си Името с който сте се регистрирали в CashnHits и ще ви бъде пратен нов ПИН код - повече информация за да се ориентирате вижте в тази публикация в раздела за CashnHits. Така, написали сте и ПИН кода в тази таблица. След това в същата таблица има блед бутон "Update Payment Options" на който натискате и готово. А въпросния пин "новия" ако сте дали заявка и сте получили си го запишете и не го губете, за да не си губите времето като искате да си теглите парите примерно.

 

Как да си запиша сметката в ClickFair?

- Ако не сте я записали при регистрация или искате да я смените. Влизате си в акаунта на ClickFair. Погледнете в ляво където ще видите менюто. Менюто е разделено на раздели, всеки раздел е отбелязан със синьо поле. Намерете раздела "Settings" и натиснете на "Profile Settings". Сега сте в настройките на акаунта ви в ClickFair. Намерете полето "PayPal:" и напишете Емайла си с който сте се регистрирали в PayPal. Обърнете внимание, ако видите в полетата "Neteller:" и "New password:" нещо писано, обикновено вашето име - триете писаното за да не ви даде грешка при запаметяване на настройките. Сега в полето най-долу пишете паролата си с която влизате в ClickFair акаунта си, натискате синия бутон "Submit" и готово.

 

Как да си запиша сметката в EasyHits4U?

Трафик сайт - повече информация

- Влизате си в акаунта на EasyHits4U. Погледнете най-горе в страницата където има голямо зелено меню с вашето оранжево име вдясно. В това зелено меню, намерете и натиснете на думичката "Settings". Сега ще се покажат полета в настройките на EasyHits4U. На едното от тях пише "PayPal email" където си пишете Емайла с който сте се регистрирали в PayPal, защото той ви служи като платежна сметка пред сайтовете. Да знаят те къде да ви платят като си поискате парите. Така, сега погледнете по-долу и натиснете на сивия бутон "save changes" и готово. Когато достигнете минималната сума която сте събрали ($3) може да си я изтеглите.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg