ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

PTC Сайт - PTC site

 Какво е PTC сайт?

Начало | NeoBux | ClixSense | Допълнителни сайтове | Задачи

Какво е PTC сайт?

 

За да разберете какво е "PTC програма" като възможност за работа в интернет, отделете няколко минути за материала по-долу. От вниманието ви зависи и печеленето на пари от вкъщи с компютърът ви, по начин удобен за всеки. PTC сайтовете са може би единствената свободна и най-лесна програма за печелене на пари в интернет чрез които ВСЕКИ може да се възползва за да печели пари.

Какво е PTC сайт?

Съкращението PTC идва от Paid-To-Click site или буквално плащане на клик.

PTC  индустрията е огромна която набира сила от 2006 г. насам. Тези сайтове са мостът между рекламодатели и потребители. PTC сайтовете плащат на потребителите си да разглеждат рекламите предоставени от рекламодателите им. Рекламите са най-малкото, имате допълнителни много печеливши опции (задачи, оферти, реферали, лотарии) за правене на хубави пари, дори и сами (ако не се възползвате от една определена опция "Реферали").

 

PTC сайтовете са много близки с Афилиейт (Affiliate) програмите. Сайтовете са програми с цел разпространение на реклама, като целта им е разрастване с цел повече рекламодатели да рекламират в тях и следователно да печелят повече. За мотивиране на потребителите участващи в тези програми (сайтове), те плащат комисионни на членовете си когато поканят нови хора. В Paid To Click сайтовете получавате процент само заради това, че сте поканили някой в сайта в който сте и вие. Процента който получавате зависи от това дали поканения от вас е активен (гледа си рекламите, решава задачи и други). Единственото което се изисква от членовете е, да отделят само 5 минути (ако работят в един сайт) за да изгледат предложените реклами без друго действие (купуване, продаване и друго - целта е само активност, да се разбере, че сте видели рекламата). Това е най-елементарната заработка на пари. Но, тази основна заработка е по-малка в сравнение с предлаганите услуги за които споменахме по-горе. Също така, големината на процента зависи от вашето членство. Членствата са един вид доказване пред сайта, че сте сериозен човек който е тук да печели пари. Сайтовете, ви плащат (като благодарност) за този който поканите и когато той е активен защото така самия PTC сайт се разраства и в него се събират повече рекламодатели - сайта печели, следователно и вие. Разбира се, може да НЕ се занимавате с частта на Афилиейт програмата, в сайтовете има и други самостоятелни начини за печалба на пари (реклами, задачи, оферти, лотарии). А ако се занимавате и с Афилиейт частта, ясно е, ще печелите много пари. В заключение на цитата - Ти каниш свой приятел/и (общото наименование е "Реферал/и"), той е активен, сайта ти плаща (това ще се случи и с приятелят ти като си покани някой и когато поканеният е активен) - екипната работа ще докара пари на всеки който работи в сайтовете, като изкараните пари са лично ваши и напълно безплатни. Наричат се "безплатни пари" поради причината, че не плащате такси за разни обучения и каквото и да е, просто се регистрирате БЕЗПЛАТНО и започвате да извършвате дейност (описаната по-горе) от която да печелите пари - това е, просто и елементарно.

 

За да печелите от такъв сайт първо естествено трябва да се регистрирате, след това има секция Vew Ads / View Advertisements където се намират самите линкове с рекламите на които трябва да кликате. Отваря се сайт за определени секунди (най-често 3 секунди) и когато изтекът можете да затворите страницата и след това продължавате със следващата реклама. 

 

Обикновено на главната страница в сайтовете има нещо такова (в превод): В Bux ви се плаща за клик на банер и посещението в сайта. Действието е лесно! Вие просто кликате на линк и отваряте сайта за 3 - 30 секунди за да спечелите пари. Можете да спечелите дори повече чрез реферали. Ще ви се плаща от $0.001 до $0.02 за всяка реклама която отворите и от $0.005 до $0.01 за всяка реклама която рефералите ви отворят. Заплащането може да бъде направено всеки ден чрез PayPal.com. Минималната сума за плащане е в зависимост от самия сайт Clixsense $6-$8 /  NeoBux -  първоначално  $2-$3-$4 до $10 след това само $10. Може да печелите и още повече, като решавате задачи, които са идеален плюс предлаган от сайтовете на своите членове.

 

"PTC" Сайтове: ClixSense | NeoBux 

Защо тези сайтове ми плащат? Това не е ли измама?

Много хора биха споделили, че PTC сайтовете са измама и губене на време. Има две причини за това. Първата е, че този вид бизнес работа е с доста голяма конкуренция и всеки иска да се намърда за да стане богаташ, но не се получава. По тази причина регистрирал се потребител в такъв сайт изпада в объркване след като сайта затвори врати (СКАМ-не) и мнението веднага е - "ТЕЗИ" сайтове са измама. Втората причина е времето, ясно е, че никой няма да стане богаташ за един ден, освен ако има големия късмет да спечели от тото-то. Тези сайтове са място за работа, не може да се запише потребител и хоп, 4-цифрената заплата да дойде в сметката му. В тази работа се отделя време, както всяка работа, но времето тук е в минути, а не в часове. Всички тези примери по-горе са верни, но не на място. На всякъде има измамници, но има и наистина сериозно отношение. Сайтовете ClixSense и NeoBux наистина имат сериозно отношение и това ще го разберете като се регистрирате, поработите и теглите пари без никакви пречки. 8 години са на световния трудов пазар, дали са измама? Не, и ще продължат да плащат и да радват потребителите си.

 

Няма измама. Нормално е рекламодателите да плащат, за да се виждат техните реклами. PTC сайтовете взимат повече от рекламодателите, отколкото дават на потребителите си и по този начин печелят. Следователно, колкото повече плащат, респективно имат повече клиенти, толкова повече рекламодатели отиват при тях. Всички звена във веригата печелят.

За вид измама в този бранш. Представете си, че си търсите работа, намирате, започвате и.... когато дойде време да си вземете заплата - никой не ви я дава. С разочарование разбирате, че дадената фирма където сте започнали работа е твърде нова и "млада" и не знайно защо е фалирала. А сега си представете, че си намирате работа в престижна фирма която си плаща заплатите на време и всичко, абсолютно всичко е наред. Така, в този бранш с PTC сайтовете е същото както обяснихме по-горе. Всеки попада на сайт който е твърде млад и много бързо затваря врати (израза в интернет е "Скамва"). Също има утвърдени сайтове за пари които със своята практика с годините са се наложили с авторитет и доверие към обществото в интернет. Къде ще предпочетете да работите? Отговора е ясен.

Нека ви споделя нещо, в този сайт в момента четете информация за PTC сайтове за работа в интернет. В този сайт са изложени само такива сайтове, които са утвърдени и с авторитет. Защо мислите, че е такава практиката? Отговора би бил ясен, да не бъдете лъгани.

Нещо важно за допълнение към тази част. Всеки ден "изникват" нови PTC сайтове с цел пробиване в бизнеса. Всичко е добре, до момента..... спомнете си за "младите" фирми по-горе. И така, единственото място (места) където може да работите и да сте спокойни за парите си и в продължителността за работа във времето (месеци наред), това са PTC сайтовете - ClixSense, NeoBux които са основни и ако не задължително, то е препоръчително на първо място да работите в тях, а за останалите изложени тук ще си решите дали да опитате или не.

ClixSense в работа от далечната 2007 година (отличен сайт) на практика вечен. NeoBux в работа от далечната 2008 година на практика вечен. Да сгрешите и да загубите пари, на практика невъзможно. Запознайте се в менюто и се задействайте.

 

Ще забогатея ли бързо?

Не. Това не е схема за бързо забогатяване. Всеки, който Ви обещава несметни богатства от такъв тип работа, е измамник. Ако сте последователни - гледате реклами всеки ден, решавате задачи всеки ден и привлечете добри реферали, ще се радвате на стабилни месечни постъпления. Но не става въпрос за милиони. Освен ако сте супер хора и решавате по 1000 задачи на ден, то тогава ще печелите от $20 до $70 на ден. Но в интерес на истината, нормално ще печелите само от задачи около $3-4 на ден само да имате желание, не е много но пък като се има предвид че е от нищото... никой няма да ви ги даде ей така като тези сайтове. Ако имате и реферали, тогава печалбата ви е по-различна. От броя на активните ви реферали и от това колко задачи сте решили, то спокойно може да си изкарвате $20 на ден от тези сайтове, нека вмъкнем - дори и без да решавате задачи.

 

Какво е заплащането?

Заплащането е различно, но най-разпространеното е по 0.01$ на клик. Избягвайте тези които твърдят че плащат повече - във всички случаи са измамници. 

Има минимална сума която трябва да съберете преди да си изтеглите парите. Тя обикновено е между 2$ и 10$, зависи от големината на сайта (по-големите сайтове, поради броя на потребителите си имат повече заявки за плащане и затова увеличават минимума, за да намалят тези заявки.) 

Броя на рекламите, които можете да прегледате е между 4 и 25, а ако сте ъпгрейднат потребител бройката е по-голяма.  

 

Какво е реферал?

Реферал идва от английското referral, което идва от referr или в превод пренасочвам. Това е човек, който сте насочили към съответният PTC сайт (привлекли). Този PTC сайт ви предоставя линк чрез който да "пренасочвате" потребители. Когато някой се регистрира чрез вашия линк, този потребител става ваш реферал. Рефералите изкарват пари за вас. Да не прозвучи лошо ще обясня на кратко. Привличате реферал, той си гледа рекламите вие печелите, Вие НЕ взимате от парите на реферала - САЙТА ви плаща, че сте го привлекли и от дейността която извършва. Самия реферал започва да печели за себе си като си привлича негови реферали. Всеки е доволен.

 

Колко мога да изкарвам от реферали?

За да изкарате стабилни месечни доходи са ви нужни реферали - колкото повече,толкова повече за NeoBux има леко ограничение за броя на рефералите, за ClixSense няма никакво ограничение - печелите колкото си искате.

 

Мога ли да си направя няколко акаунта в един и същ PTC сайт?

Не. Това е забранено. Ако го направите, всички акаунти ще бъдат изтрити и няма да Ви се изплати нищо.

 

Как да привличам реферали?

Когато се регистрирате, ще получите уникален линк. Помолете Вашите приятели да се регистрират чрез него и те ще станат Ваши реферали.Има много начини за намиране на реферали,достатъчно е да развихрите въображението си.

"PTC" Сайтове: ClixSense | NeoBux 

 Може ли някой от моето семейство да стане мой реферал?

Не. С изключение на случаите, когато той използва различен компютър от Вашия, с различен IP адрес, личен e-mail и лична сметка в PayPal.com

Какво е SCAM?

Scam в превод означава измама. Това са сайтове, които не плащат на потребителите си.

 

Как да разбера дали даден сайт е измама?

Това понякога е сложно особено при току що появилите се сайтове, но има няколко основни начина да разберете това. 

Проверете колко плаща на клик. Ако е повече от 0.02$ то сайтът е най-вероятно измама. 

Проверете дали сайтът има форум - това не е гаранция, но е плюс. Ако няма е почти сигурна измама. 

Проверете мненията във форума - дали другите потребители получават парите си.

 

Защо днес не ми се появяват реклами?

Рекламите ще бъдат подновени 24 часа след последното кликане върху тях. Някои реклами се появяват по различно време през денонощието, с по честата проверка на акаунтът ви ще хващате повече реклами да гледате през целия ден, след полагаемите.

 

Как да разбера колко съм заработил?

Цъкнете на вашето име - в горния край на страницата (винаги се вижда) или задайте рефреш на самата интернет страница.

 

Как ще получа печалбата си?

PayPal.com <--> Регистрация

 

Спечелих над $10 и наредих плащане, а парите ми още ги няма?

Трябва да изчакате определен период преди да ви пратят парите - той е между няколко секунди и няколко часа. Това е написано в раздела на ClixSense и NeoBux.

Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | NeoBux сайт | ClixSense сайт | Допълнителни сайтове | Задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg