ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Интернет бизнес от А до Я - Печели пари сега!

 

Здравейте Приятели и гости на iskam-pari.com !

 

Admin.

 

, жител на град Варна, ако случайно сте попаднали на iskam-pari.com и сте от Варна може да ме видите по някое време в заведение по центъра или в Пицарии годзила :) :) :)

 

Ще ви споделя някои неща за да ме поопознаете малко, а после ако имате желание може да си попишем във Facebook - тук е и служебния ми профил във Facebook.

 

В далечната 2010 година ми се падна един ДОСТА мързелив ден и цял ден си лежах в леглото и от всичко на всичко пак ме помързяваше :) Това добре, но по едно време ми свършиха цигарите. Представяте ли си както е това, ХОДЕНЕ ДО МАГАЗИНА в най-мързеливия ден! Е, не отидох точно тогава когато ми се допуши, по късно се разходих все пак. Но, какво се случи в него момент. Отварям си кисийката в който имах само 2 лева - ужас :) , но за цигарите които пуших тогава ми трябваха няколко стотинки още. Лошото е, че доста често използвам картата си - като ми трябват пари тегля или направо пазарувам. Досещате ли се, пак обикаляне. Но, не, легнах си пак в леглото от инат да не направя малка разходка в квартала - до банкомат и магазин. Точно заради тези липсващи няколко стотинки и като се има в предвид че прекарвах целия си ден в интернет и ми скимна да напиша в "господин Google" - искам пари - е, смешно е малко заради няколко стотинки, но в него момент такава мисъл ми дойде :)

 

След като написах "искам пари" в Google нямаше почти нищо интересно, но продължих да сменям страниците и мисля чак на 7 или 8 страница от показаните резултати намерих един блог на който пишеше нещо свързано с "пари от интернет". Натисках върху него и влязах в блога. Там имаше няколко картинки (очевидно на някакви сайтове) и малко текст. Прочетох текста, последвах оскъдните инструкции и се записах в един сайт. Започнах аз, леко по леко събирах центовете но нещо така сякаш не се правят пари, това ми беше мисленето тогава.

 

Година след това прозренията започнаха да ми влизат в главицата, дето се казва, по добре късно от колкото никога и взех да осъзнавам къде се крие разковничето в тези сайтове и как мога да печеля повече пари от оскъдните центове. Доста ми допадна този начин да печеля пари. Лошото беше, че с това закъснение от около година съм губил много пари от не знание какво да правя за да спечеля пари по този начин - от сайтовете. Е, с времето разбрах как стават нещата, поочуках се както се казва. Картинката стана ясна като бял ден. След още малко време положението в България започваше да става "кризисно" по някой причини. Гледам по телевизия, слушам познати, всеки се оплаква от липса на пари, а на мен някак си не ми понася да гледам някой как се мъчи в каквото и положение да е.

 

Мислих известно време, как мога да помогна на някой дори и с нещо минимално, нямам излишни пари които да дарявам насам и натам за да помогна на някой. От много мислене и с настоящото положение в което бях, реших да изказвам знания и да споделям за това от което се печелят пари. Също огъня подклаждаше, че от никъде в Български сайтове не можех да намирам информация за моя начин да печеля пари (как става, какво се прави) всичко сам. Така от прословутите няколко стотинки които ми липсваха за цигари и с думичките "искам пари", на бял свят се появи iskam-pari.com в 2012 година.

 

Реших да отделям внимание на iskam-pari.com и да помогна до някаква степен на хората да разберат как да печелят пари от интернет и къде. От всичко което се старая в iskam-pari.com е, да покажа как става всичко на тези от Вас които съвсем нищо не разбират в този голям свят "интернет" - както бях аз "едно време". В интерес на истината изникнаха доста начини да се печелят пари последно време, но този със сайтовете за които ще става въпрос в iskam-pari.com си остана най-лесния такъв. А и така като следя тенденциите, просто ще си остане най-лесния начин за изкарване на пари и то в интернет. Сайтовете са доста разпространени, в сила са от 2007 година, а в България сериозно навлязоха към 2011 година и доста българи се възползват от безплатната световна услуга за печелене на пари - в интернет. Надявам се поне малко да ви се чете защото моят стил на писане е като разказване на приказка.

 

И така, в iskam-pari.com ще намерите всичката нужна информация за работата в тези сайтовете, стъпка по стъпка ще достигнете до заветния момент да си харчите парите. А ако не намирате нещо и ви интересуват някои неща, спокойно може да ме намерите по Емайл горе в менюто или най-добре ще е да си попишем във Facebook. Точно тук в моя профил - Администратор Колев.

 

На последно място, бих искал да ви информирам приятели, че не харесвам хора, които се отказват. Искате ли парите? Трябва да ги печелите. Искате ли резултати? Бъдете търпеливи. Ако моето послание е ясно за вас, преминете към следващата стъпка - към вашият сайт.

 

Запознайте се сега със сайтовете от където печеля пари, от където и вие да печелите. Успех приятели.

Към ClixSense сайт | Към NeoBux сайт

 

ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ Е ЗАПОЧНАЛ ОТ НУЛА, СЪС ЖЕЛАНИЕ ВСЕКИ УСПЯВА, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ.

 

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)