ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

DIRECT REFERRALS - NEOBUX AND CLIXSENSE FOR ONLY $3.99 FOR 24h.! Please use the translator on this page.

Директни Реферали за ClixSense и NeoBux!

Записване на директни реферали към всеки потребител с помощта на iskam-pari.com

 

Директни реферали за ClixSense и NeoBux - Direct Referrals.

Здравейте!

 

Директните реферали са трудни за намиране това го знаем всички. Без тях някак си не вървят нещата и не може да се оформи качествен екип и така да печелим повече в PTC сайтовете. Програмата се гради с хора - директни реферали. Потребители имащи повече директни реферали в екипът си, се възползват максимално от облагите, които ClixSense и NeoBux им дават - парични облаги!

 

След няколко десетки запитвания "как да намеря директни реферали за ClixSense и NeoBux" и не възможността на повечето потребители да се справят с тази наистина печеливша опция, ISKAM-PARI.COM създаде услуга с която всеки да може да се възползва за не определен период. ISKAM-PARI.COM работи за Вас и вместо Вас.

 

Към днешна дата 5.5.2016г. ISKAM-PARI.COM се посещава от средно 200 потребителя дневно - разглеждащи, обучаващи се или регистриращи се, които генерират в сайта (разглеждат) средно 450 страници. ISKAM-PARI.COM е единствената напълно развита платформа в България за практическа работа с качествените PTC сайтове. Обновява се почти всеки ден.

Старт на услугата: 5.12.2014г.

 

С активни реферали в: ClixSense Ви плаща по $2 от реферал, който направи $5 в неговия акаунт. $2 за всеки, който премине в Премиум под Вас. $1 за всеки, който преминава в Премиум от 2 до 8 ниво! NeoBux по $0.02 всеки ден от активен реферал. И още много! Това е реалната сила на всеки от най-добрите сайтове за печелене на пари от интернет!

 
 

Услуга от iskam-pari.com за записване на директни реферали за ClixSense и NeoBux.

 

 

Услугата за записване на директни реферали която предоставя ISKAM-PARI.COM на всички потребители работещи в PTC сайтовете ClixSense и NeoBux е всъщност наем на бутона за РЕГИСТРАЦИЯ на отделните сайтове. Тази услуга е за цели 24 часа, като така всеки ще се възползва от целия капацитет на ISKAM-PARI.COM. Принципът на действие е на изчакване. Когато в последствие записал се потребител за предоставяне на линка си, ще се наложи да изчака човека - линка пред него който действа в момента. Времето когато се обновяват линковете е в 00:00ч. българско време. Така всеки НАПЪЛНО ще може да се възползва от предоставените 24 часа действие на линка за записване на директни реферали - предимно от България. Всеки потребител може да използва услугата само за ClixSense или NeoBux, както и да наеме двете места едновременно.

 

 

Услугата - "директни реферали за ClixSense и NeoBux" няма аналог в България, дори и в останалите държави спрямо цена на услугата и обучение на записалите се Потребители - директни реферали. ISKAM-PARI.COM може да се каже, че се конкурира с големите сайтове за реклама, ClixSense и NeoBux - спрямо броя записване на директни реферали от реклама. Както знаем, рекламата в големите сайтове след пускане изтича за няколко минути. Така в повечето случаи не може да се уцели потока от хора които може да се регистрират и в повечето случаи инвестицията за реклама излиза на загуба. В ISKAM-PARI.COM не е така, за тези 24 часа се "улавя" целия поток от хора, като това е предпоставка за успешната реализация на всеки линк.

 

СЪОБЩЕНИЕ: в момента няма.

 

Главния въпрос, колко директни реферали ще се запишат за 24 часа? 1-10+ директни реферала. И нещо интересно, на мода е сайта ClixSense! Харесван заради простотата си и големите печалби!

 

Нормално е понякога да има и нулеви дни, това не зависи от ISKAM-PARI.COM, а изцяло от потребителите посетили сайта. Винаги има риск в рекламата, а в ISKAM-PARI.COM той е сведен до абсолютен минимум.

 

 

РЕЗУЛТАТИ ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2016г.

 

ClixSense

Директни реферали в ClixSense за месец ноември 2016 година.

NeoBux

Директни реферали в NeoBux за месец ноември 2016 година.

 
ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ МЕСЕЦ НОЕМВРИ ЗА NeoBux ТУК

 

 

Условия за ползване на услугата предлагана от iskam-pari.com

 

ISKAM-PARI.COM

 

ПОТРЕБИТЕЛИ

 

 

СЛЕД ПЛАЩАНЕ НА ЗАЯВКАТА

 

След като бъде потвърдено плащането ще получите отговор с данни за датата на пускане на линка ви. Може предварително преди да извършите плащане, да пратите запитване на Емайл: zelen_flag@abv.bg кога ще бъде записан вашият линк за да може да бъдете в течение. Ако момента на записване ви удовлетворява може да извършите и плащането.

 

 

ISKAM-PARI.COM РАБОТИ ЗА ВАС И ВМЕСТО ВАС / СПЕСТЯВА УСИЛИЯ

 

ИЗПРАТЕТЕ ЗАЯВКА С ДАННИТЕ ПОКАЗАНИ ПО-ДОЛУ ЗА ОБРАБОТКА. 1 завка = 1 линк/24ч.

За по-дълъг период изпратете съобщение с подробности на zelen_flag@abv.bg

 

*Полетата по-долу са задължителни. Пише се на латиница, пример: Ivan Ivanov.

1 поле - Име, Фамилия и Имейл.

2 поле - Реферален линк.

Важно: ако формата не работи, то проблема е от браузъра Ви.

За да нямате проблеми с нито един сайт, инсталирайте и използвайте браузър Chrome.

 

Автор Източник: iskam-pari.com

AVON

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.