ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Няколко прости и ясни стъпки във Втората стратегия за NeoBux!

Стратегия 3 NeoBux.

Стратегия 2 NeoBux! НАЕТИ РЕФЕРАЛИ!

1. Избери времето в което да разглеждаш рекламите и да управляваш рефералите си така, че да го правиш по едно и също време всеки ден. 

2. Разглеждай всички възможни реклами всеки ден, лилави, зелени, оранжеви ( това е нужно за по бързото събиране на пари за наемането на реферали, също така и когато имаш реферали, за да можеш да печелиш от тях ). 

3. Използвай всички безплатни методи за да привлечеш директни реферали. Разкажи на приятели и роднини. Постави рефералния си линк в подписа си в електронната поща. Публикувай във форуми. Използвай безплатен обмен на трафик. Директните реферали са вечни докато са активни и са без поддръжка.

4. Когато баланса ти достигне $1,60 наеми 3 реферала = $0.60, остатъка ще ти е нужен за тяхното подходящо управление. 

5. Включи функцията за автоматично плащане. "AutoPay"

6. 1. Ако твой нает реферал не е бил активен 4-5 дена и има коефициент на активност по-малък от 2, то той трябва да се смени (рециклира) ($0.07) и да се получи нов реферал. 2. Ако коефициента му на активност е между 2.0 и 4.0, дайте му още 4-5 дена преди да го смените. За тези с коефициент по-голям от 3-4 изчакайте 7-8 дни за да се върнат и да започнат да работят ( възможно е този реферал да отсъства поради някоя причина и няма да е във ваша полза да смените добър активен реферал ) ( всички наети реферали са реални хора с различен начин на живот и навик в работата си със сайта. Едни са активни други не, затова се следи за активност да се запазят само най-добрите, за да може да печелите )

7. Всеки път когато някой от твоите реферали има по-малко от 20 дни преди следващото заплащане платете му за още 30 дни или по възможност за 60 дни. Под 20 дни функцията за автоматично плащане не работи и няма да спестите от плащането на този реферал. 

8. Всеки път щом баланса по сметката ви достигне $1-$2, прехвърлете ги в сметката си за наемане "Your current Rental Balance: $0.00 [Add funds]" <-- намира се в менюто на рефералите, горе вдясно. Първоначално, когато правите само по няколко цента на ден, е важно да запазвате достатъчно пари в сметката си за наемане и за да поддържате рециклирането на реферали. Веднъж прехвърили тези суми и имате поне $1.50 в сметката си за наемане, можете да наемете други 3 реферала. 

9. Продължавайте процеса докато не започнете да изкарвате по $1-$2 на ден в сметката си. Тогава можете да започнете да наематае по-големи групи от реферали на всеки 7 дни. Никога не наемайте реферали, чиито брой е по-голям от половината на съществуващите вече ваши реферали, понеже ще бъде трудно да се управляват чрез рециклиране с вашите постъпления. 

10. Ще отнеме време, но продължавайте с описаният по-горе процес докато не достигнете 300 реферала. В този момент спрете да наемате и само поддържайте своите реферали. Събирайте спечеленото докато успеете да платите за златен ( Gold ) акаунт $90. 

11. След като вече имате златен акаунт, продължете да поддържате рефералите си както преди. Всяка седмица продължавайте да наемате реферали докато не достигнете границата от 2000 реферала. Тогава всички пари, които не отиват за поддържане на рефералите ви или за наемане ще са чиста печалба за вас. 

12. Пожелание според желанието за печалба, Може да закупите и последното членство ( Ultimate ). То е скъпо $800, но за сметка на това има изключителни предимства, а парите се избиват за много кратко време. Имате право на 4000 наети реферали и безброй директни реферали. Рециклирането става автоматично и безплатно на всеки 7 дни при неактивност на реферал.

В допълнение:

Събирайте колкото се може повече NeoPoints (намират се в менюто в ляво) - това са точки, за всяка изгледана реклама получаване по една точка. Хубавото на тези точки е, че с тях можете да правите най-важните неща с рефералите си - рециклиране и удължаване на периода без да харчите от събраните пари в балансът ви. За целта е хубаво да си следите рекламите и да ги гледате ежедневно и да следите за бонус реклами.

- за рециклиране на не активен реферал ви трябват $0.07 или 93 NeoPoints ( точки ) 

- за удължаване периода за 15 дена на 1 реферал ви трябват $0.10 или 133 NeoPoints ^

- за 30 дни удължаване на реферал $0.19 или 253 NeoPoints ^

- за 60 дни удължаване на реферал $0.36 или 480 NeoPoints ^

- за 90 дни удължаване на реферал $0.49 или 653 NeoPoints ^

- за 150 дни удължаване на реферал $0.75 или 1000 NeoPoints ^

- за 240 дни удължаване на реферал $1.12 или 1493 NeoPoints ^

NeoPoints са изключително ефективни в която и стратегия да използвате , голям плюс при обработване на рефералите.

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

Начало   NeoBux   Регистрация в NeoBux   Реклами в NeoBux   Реферали в NeoBux   Решаване на Задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg