ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Вкарване, захранване на сайт с пари за членство или друго.

Реклама в ClixSense.

Как се вкарват пари в сайт.

В тази тема ще обсъдим как да захраните някой сайт с пари ако ви се налага или искате да преминете в по-горно членство или да направите реклама или друго. Ако не е достатъчно прегледайте и тази тема.

 

Вкарване на пари в NeoBux!

1. Влизате си в акаунта на NeoBux.

2. В средата между статистиката и основното меню има още едно меню където намирате "Rental Balance:      $0.000+ " и натискате на +.

3. Ще се покажат 4 бутона, най-горния е да прехвърлите пари от основния си баланс който е до името ви в "Rental Balance". Долните 3 бутона са платежните процесори от които да вкарате средства в NeoBux. Предполагаме, че ще използвате PayPal. Натискате на зеленото бутонче PayPal. Ще се покажат сини стрелки със сумичка между тях $5 (това е минимумът за вкарване на пари). От десните стрелки избирате каква сума имате желание да вкарате. От левите намалявате.

4. След като сте избрали желаната сума, натискате на картинката на PayPal. Ще се покаже прозорец с оранжев бутон, натискате го. Ако ви се покаже още един оранжев бутон натискате и него. Ще ви се покаже и малка страница на PayPal където да въведете данните си за вход и натискате оранжевия бутон. Възможно е да се покаже описание на сделката която ще извършите, ако ви се покаже пак натискате на оранжевия бутон и сделката е завършена.

5. Връщате се в акаунта си на NeoBux и поглеждате пак в менюто където пише "Rental Balance" където ще видите и сумата която сте прехвърлили от PayPal в NeoBux.

Когато вкарвате пари, разбира се е хубаво да имате достатъчно налични средства в PayPal.

 

Вкарване на пари в ClixSense!

В ClixSense не се вкарват пари предварително. Тук работа е малко по специфична и става по време на действията които извършвате, закупуване на членство "Премиум", реклама, или др.

Как става:

След като искате да извършите някакво плащане за което споменахме по горе, то за това действие ще се покаже прозорец с няколко варианта които ще разгледаме по долу:

1. Искате да извършите някое плащане, след като натиснете съответния бутон ще се покаже прозорец на който в дъното ще се покаже това:

Плащане

Този знак означава, че имате достатъчно средства в баланса си и може да платите от там. Простo натискате големия червен бутон и плащането е осъществено.

2. Искате да извършите някое плащане, след като натиснете съответния бутон ще се покаже прозорец на който в дъното ще се покаже това:

Плащане 2

Това означава, че може да платите по няколко начина:

а). първата означена "синя точка" означава, че искате да платите САМО от платежния процесор да речем PayPal. След това натискате оранжевата картинка на PayPal и ще платите като следвате малките инструкции, да си въведете данните за PayPal или системата направо ще си удържи парите от PayPal-Емайла който сте поставили в настройките си.

б). ако означите втората "синя точка" означава, че искате да платите от баланса си колкото имате + остатъка да се вземе от PayPal сметката ви. След това натискате оранжевата картинка на PayPal и извършвате плащането.

Ако при всички случаи не искате да правите никакво действие, просто натискате синия бутон "Cancel".

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

⇓ бързи връзки ⇓

Начало | ClixSense сайт | NeoBux сайт | Допълнителни сайтове | Решаване на задачи

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg