ISKAM-PARI.COM се продава... вижге още

The best websites for big free easy money online.

 

Заповядайте в новата по-интересна версия на ISKAM-PARI.COM за всичко, от което имате нужда.

 

Важни неща които трябва да знаете за Печеленето на пари в ptc сайтове!

Важно 2.

Много е важно следното:

Позволена е по една регистрация на сайт на компютър, опитате ли се да направите 2 регистрации на един и същ сайт на един и същ компютър - акаунтите ви ще бъдат изтрити. РЕГИСТРАЦИИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ СТАЦИОНАРЕН ИНТЕРНЕТ САЙТА ЗАПОМНЯ ВАШИЯТ "IP АДРЕC", ИЗПОЛЗВАНЕТО И РАБОТАТА В САЙТОВЕТЕ Е ЗАБРАНЕНА ДА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ "ФЛАШКИ". (освен ClixSense) Това е за вашата защита на акаунта ви (сметката) и отличната работа на сайтовете.

Тези представени тук ClixSense и NeoBux имат изключително голяма защита срещу хакерски намеси, не напразно плащат повече от 6 години без проблеми. Това важи и за останалите сайтове представени тук. 

Може да влизате в акаунтите си само и единствено от личния си компютър от който са направени регистрациите. 

Сайта има условие което ви пази акаунта и парите и нормално е то да се спазва за да нямате излишни главоболия.

Важно е търпение и постоянство за да можете да развиете този домашен бизнес. 

Не се отказвайте като гледате малката спечелена сума от начало, всеки знае, че хубавите неща стават бавно. От ClixSense печалбата може да дойде бързо, зависи от това колко бързо привличате реферали и колко бързо ще свикнете да решавате задачи. Сигурни 10 минути на ден е вашата работа - да си изгледате рекламите и др., а в останалото време може да споделяте с приятели за сайта и да ги привличате, давате им рефералния си линк през който да се регистрират и да ви станат реферали.

За рефералите:

Вие по никакъв начин не използвате и накърнявате вашите реферали ( приятели и други ) и не се бъркате в сметката им и в техните пари. Каквото спечелят си е за тях, те също започват да трупат печалба като привличат към сайта свои реферали (приятели и други ). Самия САЙТ в който сте се регистрирали Ви ПЛАЩА за благодарност, че сте привлекли нови членове ( реферали ) и от извършваната дейност от тях. Като си гледат рекламите и други.

Google Преводач за превеждане на сайтовете на Български език.

За всички които се притесняват, че всичко е на Английски език, може да си инсталират преводача на Google който превежда цялата страница на Български. За целта трябва да използвате Браузър Chrome. Като натиснете връзката по-долу погледнете горе в дясно където има голям зелен бутон "Добавяне към Chrome" натискате го. След като добавите преводача ще се покаже иконка в браузъра ви вдясно - синьо квадратче с буквата А. След това независимо в каква страница влизате на чужд език - просто натискате на иконката и всичко става на Български език.

Към Google Преводач...

Автор на статията - Източник: iskam-pari.com

 

Начало   ClixSense   NeoBux   Допълнителни сайтове   Решаване на задачи

 

 

© iskam-pari.com (original) (bg.iskam-pari.com 2016) / 2012 - 2018 / Национален инфо-сайт за практическа работа с PTC сайтове.

РЕДАКЦИЯ в сайта - 5.04.2018г. / Текуща версия от 26.06.2013г.

Благодарствени писма.

Fashionsko.bg - дамска и мъжка мода.
 

 

 

Skrill!

(онлайн сметка за NeoBux)

 

Payoneer!

(онлайн сметка за ClixSense)

 

 

Със събраните пари от PTC сайт може да се възползвате от:

Дамски (женски) дрехи от fashionsko.bg